Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vukodlak

New Member
Ολες οι μαρκες minoxidil ειναι το ιδιο? Ειχα αρχισει το κλασσικο regaine με πολυ καλα αποτελεσματα και για λογους οικονομιας πηρα της DS lab μετα τπτ οτι ειχα βγαλει επεσαν μου μυριζει πολυ φολα η κατασταση!γνωριζει κατι καποιος?

tsintsila

Member
Παιδια θελω να αγοραρω απο Αγγλία αφρο rogaine χωρις pg λογω ΣΔ. Μπορει καποιος να μου δωσει site εμπιστο για να το προμηθευτω?

weznem

Well-Known Member
tsintsila είπε:
Παιδια θελω να αγοραρω απο Αγγλία αφρο rogaine χωρις pg λογω ΣΔ. Μπορει καποιος να μου δωσει site εμπιστο για να το προμηθευτω?

http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm αφοβα ομως παραγγελιες απο εδω.. κοιτα το τριτο απο το τελος αφρο κιρκλαντ.. για 6μηνες 50 λιρες λεμε!!

καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιο μελος,μετα απο χρονια αποφασισα να ξαναδοκιμασω το regain,με δοσολογια,6 ψεκασμους πρωι-βραδυ.την τριτη μερα εβγαλα μικρα σπυρακια στην περιοχη που το ψεκασα!!!εχει καποιος ιδεα περι τινως προκειται?υπαρχει κατι που να βοηθησει ωστε να φυγουν τα σπυρακια?προφανως το σπρει δεν μου ταιριαζει.ευχαριστω

weznem

Well-Known Member
alexandros young είπε:
καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιο μελος,μετα απο χρονια αποφασισα να ξαναδοκιμασω το regain,με δοσολογια,6 ψεκασμους πρωι-βραδυ.την τριτη μερα εβγαλα μικρα σπυρακια στην περιοχη που το ψεκασα!!!εχει καποιος ιδεα περι τινως προκειται?υπαρχει κατι που να βοηθησει ωστε να φυγουν τα σπυρακια?προφανως το σπρει δεν μου ταιριαζει.ευχαριστω

μπορει να ειναι προσωρινοί,ερεθισμοι αν δεν φυγουν στην βδομαδα κοφτο και γυρνατο σε αφρο η υγρο με γλυκερινη αντι για προπυλεν γλυκολ που παιρνεις.. λινκ εχω στο πανω μηνυμα με μινοξιδιλες με γλυκερινη-προπυπελ γλυκολ-αφρους(οι αφροι εχουν γλυκερινη και οχι προπυλεν γλυκολ)..

weznem είπε:
alexandros young είπε:

μπορει να ειναι προσωρινοί,ερεθισμοι αν δεν φυγουν στην βδομαδα κοφτο και γυρνατο σε αφρο η υγρο με γλυκερινη αντι για προπυλεν γλυκολ που παιρνεις.. λινκ εχω στο πανω μηνυμα με μινοξιδιλες με γλυκερινη-προπυπελ γλυκολ-αφρους(οι αφροι εχουν γλυκερινη και οχι προπυλεν γλυκολ)..
ευχαριστω,εγω φοβηθηκα και το σταματησα χθες,ο αφρος που λες,πωληται στα ντοπια φαρμακεια?

weznem

Well-Known Member
alexandros young είπε:
weznem είπε:
ευχαριστω,εγω φοβηθηκα και το σταματησα χθες,ο αφρος που λες,πωληται στα ντοπια φαρμακεια?
οχι ελλαδα κανενας αφρος δεν ερχεται αλλα λογικα μπορεις να βρεις μινοξιδιλη με γλυκερινη αντι για προπυλεν γλυκολ που πηρες..
μην φοβασαι τα σπυρακια,μην την κοψεις,αγορασε απο φαρμακειο αλοη βερα που καταπραϋνει τους ερεθισμους βοηθαει..δεν ειναι τιποτα το φοβερο,ειναι αναστρεψιμο

Reve

Active Member
Μιά μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε ποια μινοξιδιλ είναι η καλύτερη σε σχέση ποιότητας-τιμής? Είδα την kirkland αλλά το amazon δεν την φέρνει ξέρει κανεις που μπορώ να την προμηθευτώ? και κάτι άλλο kirkland ή regaine?Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Atsibir είπε:
Μιά μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε ποια μινοξιδιλ είναι η καλύτερη σε σχέση ποιότητας-τιμής? Είδα την kirkland αλλά το amazon δεν την φέρνει ξέρει κανεις που μπορώ να την προμηθευτώ? και κάτι άλλο kirkland ή regaine?Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Παιδιά μια μεγάλη συγνώμη τώρα είδα ότι υπάρχει ήδη ξεχωριστό μέρος στο φόρουμ για αυτές τις απορίες μου. Καντε πως δεν το είδατε ποτέ :s

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NickTheGreek

New Member
Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα!
Εχω παρει το regain 2% και το χρησιμοποιω καθε βραδυ,εδω και ενα 2μηνο περιπου.Δεν εχω σχεδον κανενα εμφανες προβλημα απλα παρατηρω καποια τριχοπτωση (που δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικη στο μεγεθος αυτο,που παρατηρω οτι υπαρχει),
ετσι λοιπον το παιρνω "προληπτικα" ας πουμε...Ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να βαλω και μια δευτερη (ιδια) δοση και το πρωι για ακομη καλυτερα αποτελεσματα,και αν θα μπρουσα να το συνδιασω και με καποιο
αλλο προϊον,για να ειμαι πληρως καλυμμενος...
Οποιαδηποτε αλλη γνωμη ή προταση,εννοειται δεκτη!
Καλως σας βρηκα!

Antinoos

Member
Φίλε μου καλώς ήρθες. Σίγουρα εδώ θα βρείς πολλές απαντήσεις σχετικά με το πρόβλημα που σε απασχολεί.. Σε όσα προανέφερες θα ήθελα να σου πώ την προσώπικη μου αποψη (που δεν σημαίνει οτι είναι και η σωστη). Αν δεν έχεις πρόβλημα αραίωσης κακώς ξεκίνησες μινοξιδιλη. Στη θεση σου θα την σταματούσα "χτες". Και να σου εξηγησω τον συλογισμο μου. Η μινοξιδιλη δεν κανει τιποτα πανω στο θεμα τριχώπτωση (με την εννοια που μας απασχολει....). Δηλ τον παραγοντα που προκαλει τριχοπτωση ουσιαστικα δεν τον εμποδιζει σε τιποτα. Ετσι εσυ βαζοντας τωρα μινοξιδιλη αυτο που κανεις ειναι να χανεις τα οποια οφελη θα ειχες, αν ποτε την χρειαστεις πραγματικα, αφου ειναι κοινα αποδεκτο πως με τον καιρο χανει σε δυναμη..... Καταρχην καλο 8α ειναι να αναφερεις ποσο χρονων εισαι, και κατα δευτερον σε καμια περιπτωση μην επηρεαστεις απο μια μονο απαντηση. Καλο ειναι να το ψαξεις λιγο παραπανω και να πραξεις συμφωνα με αυτο που πιστευεις καλυτερο για σενα. φιλικα

NickTheGreek

New Member
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
Ειμαι 24 και να πω την αληθεια δεν ξερω και τι ειναι σωστο για μενα...ψαχνοντας παω,προσπαθω να διαβασω και δω,αλλα ειναι τοσα πολλα,που εχω χασει την μπαλα.. :p
Aπλα το ξεκινησα,γτ παρατηρω καποια τριχοπτωση(χωρις να ξερω αν ειναι η φυσιολογικη,ή παραπανω απο φυσιολογικη) αλλα και γτ οι κροταφοι αρχιζουν και πανε προς τα μεσα και δεν θα θελα αυτο να συνεχιστει,οσο ειναι δυνατον δλδ,αλλα και για να προλαβω το οποιο κακο γενικοτερα...αν αυτο δεν κανει για την περιπτωση μου,τοτε ποιο ειναι το καταλληλοτερο?

weznem

Well-Known Member
αν μπαινουν οι κορταφοι μεσα φιλε εχεις α/α...καλα κανεις και διαβαζζεις.. διαβασε για ζιρτεκ η σετιριζινη...

NickTheGreek

New Member
Τι ειναι το α/α? σορρυ φιλε μου αλλα ειμαι ασχετος,τωρα ψαχνομαι...το regain δλδ δεν κανει τιποτα? το σταματαω? ή το συνεχιζω και οτι βγει?

NickTheGreek

New Member
..ετσι,δωσε μου δυναμη! :-\
δλδ δεν κανει το regain ή κατι αλλο,ετσι ωστε τουλαχιστον να το σταθεροποιησει σε αυτο το σημειο?
Προς το παρον,το μονο που κανω ειναι να βαζω καθε βραδυ 3ψεκασμους απο το regain 2%, εναν σε καθε κροταφο και εναν στο κεντρο...
αυτο το ζιρτεκ τι ειναι? εψαξα εδω μεσα αλλα κατι τετοιο δεν βρηκα ειναι η αληθεια...εκτος απο καραφλος θα μαι και τυφλος :p
Οποια συμβουλη-γνωμη δεκτη!

weznem

Well-Known Member
κανει,διαβασε στο πορταλ που δινει ενημερωτικες πληροφοριες για καινουργιους,διοτι βλπεω οτι δεν ξερεις ουτε τα βασικα και δεν γινεται δουλεια ετσι,διαβασε τα βασικα και τα λεμε ξανα.. για ζιρτεκ η σετιριζινη εχω γραψει αρκετες φορες λινκ και σε νεα παιδια κοιτα λιγο εκει και θα βρεις λινκ :)

cool11

Well-Known Member
Ρε παιδια, λεμε οτι η μινοξιδιλη χανει τη δυναμη της με τα χρόνια. Αλλα αμα τη σταματησω, θα χασω κι αυτα που εχω.
Ετσι δεν ειναι? Αρα, ακομη κι αν δεν δινει κατι πια, εστω και για να κρατησω οτι εχω, πρεπει να βαζω.
Καλα δεν τα λεω?

Μπλουζα