Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tsintsila είπε:Παιδια θελω να αγοραρω απο Αγγλία αφρο rogaine χωρις pg λογω ΣΔ. Μπορει καποιος να μου δωσει site εμπιστο για να το προμηθευτω?
alexandros young είπε:καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιο μελος,μετα απο χρονια αποφασισα να ξαναδοκιμασω το regain,με δοσολογια,6 ψεκασμους πρωι-βραδυ.την τριτη μερα εβγαλα μικρα σπυρακια στην περιοχη που το ψεκασα!!!εχει καποιος ιδεα περι τινως προκειται?υπαρχει κατι που να βοηθησει ωστε να φυγουν τα σπυρακια?προφανως το σπρει δεν μου ταιριαζει.ευχαριστω
ευχαριστω,εγω φοβηθηκα και το σταματησα χθες,ο αφρος που λες,πωληται στα ντοπια φαρμακεια?weznem είπε:alexandros young είπε:καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιο μελος,μετα απο χρονια αποφασισα να ξαναδοκιμασω το regain,με δοσολογια,6 ψεκασμους πρωι-βραδυ.την τριτη μερα εβγαλα μικρα σπυρακια στην περιοχη που το ψεκασα!!!εχει καποιος ιδεα περι τινως προκειται?υπαρχει κατι που να βοηθησει ωστε να φυγουν τα σπυρακια?προφανως το σπρει δεν μου ταιριαζει.ευχαριστω
μπορει να ειναι προσωρινοί,ερεθισμοι αν δεν φυγουν στην βδομαδα κοφτο και γυρνατο σε αφρο η υγρο με γλυκερινη αντι για προπυλεν γλυκολ που παιρνεις.. λινκ εχω στο πανω μηνυμα με μινοξιδιλες με γλυκερινη-προπυπελ γλυκολ-αφρους(οι αφροι εχουν γλυκερινη και οχι προπυλεν γλυκολ)..
οχι ελλαδα κανενας αφρος δεν ερχεται αλλα λογικα μπορεις να βρεις μινοξιδιλη με γλυκερινη αντι για προπυλεν γλυκολ που πηρες..alexandros young είπε:ευχαριστω,εγω φοβηθηκα και το σταματησα χθες,ο αφρος που λες,πωληται στα ντοπια φαρμακεια?weznem είπε:μπορει να ειναι προσωρινοί,ερεθισμοι αν δεν φυγουν στην βδομαδα κοφτο και γυρνατο σε αφρο η υγρο με γλυκερινη αντι για προπυλεν γλυκολ που παιρνεις.. λινκ εχω στο πανω μηνυμα με μινοξιδιλες με γλυκερινη-προπυπελ γλυκολ-αφρους(οι αφροι εχουν γλυκερινη και οχι προπυλεν γλυκολ)..
Atsibir είπε:Μιά μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε ποια μινοξιδιλ είναι η καλύτερη σε σχέση ποιότητας-τιμής? Είδα την kirkland αλλά το amazon δεν την φέρνει ξέρει κανεις που μπορώ να την προμηθευτώ? και κάτι άλλο kirkland ή regaine?Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.