Rogaine / Regaine FAQ

jimys

Member
orfi1990 είπε:
καταλαβα...
τελικα ισχυει οτι μετα απο ενα διαστημα πρεπει να το σταματας??

αν εχεις ανδρογενη αλωπεκεια τοτε αν ξεκινησεις μινοξιδιλη εισαι υποχρεωμενος να τη συνεχισεις αν θες να διατηρει οτι σ δινει.. η εστω να καθυστερεις το προβλημα .. αν σταματησεις σε διαστημα 4 μηνων περιπου θα φτασεις εκει που θα ησουν αν δεν την ειχες ξεκινησει ποτε!

αν εχεις αλλου είδους τριχοπτωση όπως γυροειδής τοτε δεν ειναι βεβαιαο οτι θα τη χρησιμοποιεις για παντα.. εκει τη χρησιμοποιεις αρχικα και αφου σου λυσει το πρβλημα τη σταματας (εχω κολλητο που ειχε τη συγκεκριμενη απθηση)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
το δερμα ρολλερ..δεν ξερω το φοβαμαι λιγο...παρακολουθω το νημα του..κ το σκευτομαι..ισως οταν νιωσω ετοιμοσ να αρχισω...γυρω στουσ 10 μηνες βαζω μινο..χωρις ιδιαιτερα αποτελεσματα..κατι ξανθες τριχιτσες π δεν γινονται τριχες κανονικες.. μεχρι εκει...τωρα φυσικα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειμουν χωρις μινοχ...

jimys

Member
mimis giova είπε:
το δερμα ρολλερ..δεν ξερω το φοβαμαι λιγο...παρακολουθω το νημα του..κ το σκευτομαι..ισως οταν νιωσω ετοιμοσ να αρχισω...γυρω στουσ 10 μηνες βαζω μινο..χωρις ιδιαιτερα αποτελεσματα..κατι ξανθες τριχιτσες π δεν γινονται τριχες κανονικες.. μεχρι εκει...τωρα φυσικα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειμουν χωρις μινοχ...

χμμ λοιπον
1) το δερμα ρολλερ γιατι το φοβασαι;; αποολα εδω μεσα ειναι κατι πραγματικα ακινδυνο (απ οσο εχω διαβασει) ειδικα σε σχεση με τη μινοξ που εχει αρκετα sides εγω οταν κλεισω χρονο εκει θα το γυρισω (αν δεν εχει βρεθει κατι συνταρακτικο μεχρι τοτε)
2) οσον αφορα τη μινοξ η τριχοπτωση σου/ αριαιωση σου σταματησε;; αν οχι τοτε πρπει να τη σταματησεις , ειναι εισαι στασιμος εδω και ενα χρονο και νιωθεις οτι καπως ο ρυθμος αλλαξε τοτε συνεχισε την δουλευει,. για το χνουδακι/τριχες επειδη κ εγω ειμαι στον 2ο μηνα σχεδον και μονο αυτο εχω σκεφτομαι αν περασει το 4μηνο και δεν μεγαλωσουν να προσθεσω capillogain το οποιο ειναι γι αυτο το σκοπο ..

mimis giova

Active Member
στουσς10 μηνες μινοχ τωρα μπορω να πω οτι χειροτερεψα ..αραιωσα κ αλλο..με σχεση περσυ τετιο καιρο..καπιλοτζεν ε???για στειλε απο που αγοραζω???ευχαριστω??οσι για την μινοχ πραγματικα δεν ξερω τι να κανω......??????

jimys

Member
mimis giova είπε:
στουσς10 μηνες μινοχ τωρα μπορω να πω οτι χειροτερεψα ..αραιωσα κ αλλο..με σχεση περσυ τετιο καιρο..καπιλοτζεν ε???για στειλε απο που αγοραζω???ευχαριστω??οσι για την μινοχ πραγματικα δεν ξερω τι να κανω......??????

https://www.functional-products.net/ για δες απο εδω, πηγαινε σε δερμα ρολλερ και μινοξ και αν θες προσθεσε και καπιλοτζεν απο τοπικα δεν ξερω τι αλλο για regrowth μετα πας σε dht blockers...

mimis giova

Active Member
σουπερ ζιχ εβαζα..αλλα σταματησα κ βαζω εδω κ κανα μηνα ζινγ λοσιον..αλλα εχω κατι πονοκεφαλουσ κ βαζω μερα παρα μερα...μαι τηα παρω καπιλογεν για αρχη..κ λιγο παραπισω κ ρολλερ..σε ευχαριστω ρε τζιμαρα..

jimys

Member
mimis giova είπε:
σουπερ ζιχ εβαζα..αλλα σταματησα κ βαζω εδω κ κανα μηνα ζινγ λοσιον..αλλα εχω κατι πονοκεφαλουσ κ βαζω μερα παρα μερα...μαι τηα παρω καπιλογεν για αρχη..κ λιγο παραπισω κ ρολλερ..σε ευχαριστω ρε τζιμαρα..

you're welcome , καλη επιτυχια.. !!:tiphat:

cool11

Well-Known Member
Κοντευω να κλεισω δεκαετία χρησης regain.
Οχι πια γιατι θα μου δωσει νεα μαλλια, αλλα για συντηρηση.
Ή απο φοβο οτι αν την κοψω, τα χασα ολα οσα εχω!

Ειναι κανενας αλλος που να χρησιμοποιεί επί δεκαετία το regain?

cool11

Well-Known Member
cool11 είπε:

Μόνος εγώ.

jimys

Member
cool11 είπε:
cool11 είπε:

Μόνος εγώ.

απο περιεργεια τι nw ησουν οταν την ξεκινησες και τι εισαι τωρα;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Πειτε με ερασιτεχνη, αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε με τα norwood.
Εμπιστευομαι τα ματια μου, και δεν καθισα να ενταχτω σε κλιμακα.

cool11

Well-Known Member
Περασαν τοσα χρονια. Φυσικα και εχω χασει. Ταλαντευομαι μεταξυ της ικανοποιησης για το αποτελεσμα (παλι καλα που εχω και καλυπτω καπως τις επιμαχες περιοχες) με συγκρατημενη αισιοδοξια, και του ανικανοποιητου οτι θα τα ηθελα καλυτερα τα πραγματα.
Καπου αναμεσα υπαρχει κι ο ρεαλισμος βεβαια...

jimys

Member
cool11 είπε:
Περασαν τοσα χρονια. Φυσικα και εχω χασει. Ταλαντευομαι μεταξυ της ικανοποιησης για το αποτελεσμα (παλι καλα που εχω και καλυπτω καπως τις επιμαχες περιοχες) με συγκρατημενη αισιοδοξια, και του ανικανοποιητου οτι θα τα ηθελα καλυτερα τα πραγματα.
Καπου αναμεσα υπαρχει κι ο ρεαλισμος βεβαια...

οταν την ξεκινησες ειχες απλα αδειασει στους κροταφους ;;

krhtikos21

Member
παιδια αν έχω σμηγματορικη δερματιτιδα δεν κάνει να βάζω προπυλενογλυκόλη?
τότε τι κάνω αν θέλω να πάρω μινοξ? ο αφρός αργεί και θέλω να βάλω κτ τώρα.τι να κάνω?
να μη δοκιμάσω καν ριγκειν?

Unduffefeak

New Member
Всем привет, вот я и вернулся! =)

Что-то давно я не заходил на этот форум, а зря, столько нового тут появилось... =)

cool11

Well-Known Member
Αφρο βαζω, νομιζω εχει αναφερθει οτι εχει ισως και καλυτερη αποροφησιμοτητα απο τη λοσιον και εξισου καλα αποτελεσματα.
Κατακρατηση υγρων, με ελαφρυ πρηξιματακι-φουσκωμα προσωπου ομως, ειναι σχεδον αναποφευκτο.

Μπλουζα