jimys
Member
Chs είπε:jhmmys είπε:ναι ακριβως οτι μου ειπες (αν θυμασαι ειχα ρωτησει τοτε για τους λεκκεδες τους ρεβιβο ) οι οποιοι εφυγαν ! χλιαρο νερο και απαλο μασαζ και φευγει ! (btw χιλια ευχαριστω γι αυτο )Chs είπε:jhmmys είπε:παιδια μετα απο 6 εβδομαδες με μινοξ παρατηρω τις 2 τελευταιες μερες οτι εχω στους κροταφους (εκει φαινεται επειδη εχω αδειασει) κατι σαν διαφανη-ελαφρως ασπρη στιβαδα θα το ελεγα πανω στο δερμα :/ μετα τη χρηση μινοξ ,
ειναι φυσιολογικο η ειναι καποιου είδους ξηροδερμια; χρειαζεται να κανω κατι; δεν γινεται να ειναι πυτιριδα ετσι;
Είναι φυσιολογικό Τζίμη, και εγώ ακόμη βγάζω, απλά έχω βρει τρόπο και το αφαιρώ όσο καλύτερα γίνεται στο λούσιμο. Το Libroman βοηθούσε ακόμη περισσότερο όταν το έβαζα, αλλά μου αδυνατούσε την τρίχα και το σταμάτησα.
Έκανες ότι σου είχα πει στο λούσιμο? Και αν ναι είδες να μην φεύγει?
τωρα στο regaine φευγει με το λουσιμο απλα επειδη το προγραμμα μου ειναι πρωι regaine-απογευμα revivo - βραδυ λουσιμο και regaine , το προβλημα εμφανιζεται το μεσημερι που εχω βαλει regaine πριν το revivo και δεν προλαβαινω να κανω 2 ντουζ την ημερα :/ τωρα απλα εβαλα λιγο νερο και εφυγε και μετα εβαλα ρεβιβο, στους κροταφους.. λες να επηρεαζει την αποροφητικοτητα του revivo;
Όχι Τζιμη δεν πειράζει μη το φοβάσαι, για εμένα το καλύτερο λούσιμο είναι το μεσημέρι, δλδ πρωί Μινοξ μεσημερι λούσιμο βραδάκι μινοξ. Με αυτόν τον τρόπο βρήκα πως μπορώ να περιορίσω καλύτερα την στιβάδα που δημιουργείται.
ναι ειναι λογικο αλλα η βλακια ειναι οτι συνηθως τα μεσημερια δεν ειμαι σπιτι, θα το προσπαθησω τουλαχιστον τις μερες που μπορω, αρχικα παντως ειχα φοβηθει μηπως ειναι τπτ εξτρημ ξηροδερμια αλλα αφου δεν ειναι οκ! ολα τα αλλα παλευονται