Rogaine / Regaine FAQ

jimys

Member
Chs είπε:
jhmmys είπε:
Chs είπε:
jhmmys είπε:
παιδια μετα απο 6 εβδομαδες με μινοξ παρατηρω τις 2 τελευταιες μερες οτι εχω στους κροταφους (εκει φαινεται επειδη εχω αδειασει) κατι σαν διαφανη-ελαφρως ασπρη στιβαδα θα το ελεγα πανω στο δερμα :/ μετα τη χρηση μινοξ ,

ειναι φυσιολογικο η ειναι καποιου είδους ξηροδερμια; χρειαζεται να κανω κατι; δεν γινεται να ειναι πυτιριδα ετσι;

Είναι φυσιολογικό Τζίμη, και εγώ ακόμη βγάζω, απλά έχω βρει τρόπο και το αφαιρώ όσο καλύτερα γίνεται στο λούσιμο. Το Libroman βοηθούσε ακόμη περισσότερο όταν το έβαζα, αλλά μου αδυνατούσε την τρίχα και το σταμάτησα.

Έκανες ότι σου είχα πει στο λούσιμο? Και αν ναι είδες να μην φεύγει?
ναι ακριβως οτι μου ειπες (αν θυμασαι ειχα ρωτησει τοτε για τους λεκκεδες τους ρεβιβο ) οι οποιοι εφυγαν ! χλιαρο νερο και απαλο μασαζ και φευγει ! (btw χιλια ευχαριστω γι αυτο :) )

τωρα στο regaine φευγει με το λουσιμο απλα επειδη το προγραμμα μου ειναι πρωι regaine-απογευμα revivo - βραδυ λουσιμο και regaine , το προβλημα εμφανιζεται το μεσημερι που εχω βαλει regaine πριν το revivo και δεν προλαβαινω να κανω 2 ντουζ την ημερα :/ τωρα απλα εβαλα λιγο νερο και εφυγε και μετα εβαλα ρεβιβο, στους κροταφους.. λες να επηρεαζει την αποροφητικοτητα του revivo;

Όχι Τζιμη δεν πειράζει μη το φοβάσαι, για εμένα το καλύτερο λούσιμο είναι το μεσημέρι, δλδ πρωί Μινοξ μεσημερι λούσιμο βραδάκι μινοξ. Με αυτόν τον τρόπο βρήκα πως μπορώ να περιορίσω καλύτερα την στιβάδα που δημιουργείται.

ναι ειναι λογικο αλλα η βλακια ειναι οτι συνηθως τα μεσημερια δεν ειμαι σπιτι, θα το προσπαθησω τουλαχιστον τις μερες που μπορω, αρχικα παντως ειχα φοβηθει μηπως ειναι τπτ εξτρημ ξηροδερμια αλλα αφου δεν ειναι οκ! ολα τα αλλα παλευονται :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orfi1990

New Member
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 22 κ σκεπτόμουν να ξεκινήσω μια θεραπεία από μονός μου. Η κατάσταση στο κεφάλι μ είναι ελαφρώς αραιό στο μπροστινο μέρος κ θέλω να χρησιμοποιήσω δυο προϊόντα για να προλάβω το κακό. Δεν είναι κληρονομικό απλά πιστεύω είναι από το άγχος
Ένα είναι το κλασικό regaine 5% k to άλλο είναι το dαohair’s.
Έχω ξεκινήσει κ διαβάζω αυτό το topic από την σελ66. Θέλω με απλά λόγια να μ Πίτε τι προκητε να ακολου8ισει στο μέλλον. Διάβαζα ότι με το regained μέσα σε δυο μήνες είχαν αποτέλεσμα αρκετά καλό.
Θέλω να μάθω τι χρήσει αυτή για ποσό καιρό πρέπει να την περνώ? Πρέπει να την στάματα κ να την ξανά αρχίζω? Ρώτα τ είδα κάπου ότι για κόποι μικρό διάστημα πρέπει να την σταματάς κ μετά να την ξαναρχίζεις.
Λέτε κάποιοι από δω μέσα ότι καλύτερα να ξεκιναγανε ένα προιον οπου μ διαφευγει αυτι την στιγμη. Υπαρχει κατι καλητερο με σιγουρια από το regain?
Ξερω τι παρενεργιες του περι αυξημένες τριχοπτώσεις μέσα σε 2 μήνες αλλά δεν είδα κανένα να γραφεί ότι του είχε σταματήσει. Όντως σταματει ?
Ας πούμε ότι έχω (με νούμερα) 80% μαλλιά με την θεραπεία αν την αρχίσω κ μετά την σταματήσω θα πέσω κάτω από το 80%(ας πούμε δεν μ αρέσει το προϊόν γιατί με πιάνει πόνους στο στήθος πχ .
Ερώτηση σημαντική τ με νοιάζει πολύ αυτό. Υπάρχει έστω ένας που χρησιμοποίει το regaine αρκετό καιρό κ να έχει καλά αποτελέσματα κ επίσης στην αρχή να μην είχε κα8ολου τριχόπτωση όταν το ξεκίνησε
Ζητώ συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά με 90 σελίδες τοπικ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είναι σίγουρα καλό κ τι όχι. Απλά θα ήθελα ν δω αν είναι καλό το regaine για να μην φάω το κεφάλι μ γιατί ζητώ την γνώμη κάποιο ανθρώπων που έχουν εμπειρία σε αυτό το κομμάτι περισσότερο από έμενα.
Ευχαριστώ

jimys

Member
αν εχεις ξαφνικη τριχοπτωση (οπως απο το αγχος που λες) η μινοξιδιλη δεν θα σ κανει τιποτα αν δεν εχει πρωτα ηρεμησει το πραγμα! ανεβασε φωτος να δουμε τη κατασταση σου!

Να πω κατι σημερα μου ηρθε το rogaine foam και εχω δυο πραγματα να πω:
- λεει οτι πρεπει να διατηρειται σε θερμοκρασια δωματιου 20-25 βαθμους κελσιου αρα γιατι μερικοι εδω το βαζουν στο ψυγειο;;
-ρε παιδια επειδη ειναι δυσκολη η χρήση του , ποσο αφρο συνολικα μπορουμε να βαζουμε ημερησιως ...ο ορος capful που λεει στις οδηγιες δεν ειναι και πολυ κατατοπστικος! :/

Chs

Μέλος του προσωπικού
orfi1990 είπε:
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 22 κ σκεπτόμουν να ξεκινήσω μια θεραπεία από μονός μου. Η κατάσταση στο κεφάλι μ είναι ελαφρώς αραιό στο μπροστινο μέρος κ θέλω να χρησιμοποιήσω δυο προϊόντα για να προλάβω το κακό. Δεν είναι κληρονομικό απλά πιστεύω είναι από το άγχος
Έχω ξεκινήσει κ διαβάζω αυτό το topic από την σελ66. Θέλω με απλά λόγια να μ Πίτε τι προκητε να ακολου8ισει στο μέλλον. Διάβαζα ότι με το regained μέσα σε δυο μήνες είχαν αποτέλεσμα αρκετά καλό.
Θέλω να μάθω τι χρήσει αυτή για ποσό καιρό πρέπει να την περνώ? Πρέπει να την στάματα κ να την ξανά αρχίζω? Ρώτα τ είδα κάπου ότι για κόποι μικρό διάστημα πρέπει να την σταματάς κ μετά να την ξαναρχίζεις.
Λέτε κάποιοι από δω μέσα ότι καλύτερα να ξεκιναγανε ένα προιον οπου μ διαφευγει αυτι την στιγμη. Υπαρχει κατι καλητερο με σιγουρια από το regain?
Ξερω τι παρενεργιες του περι αυξημένες τριχοπτώσεις μέσα σε 2 μήνες αλλά δεν είδα κανένα να γραφεί ότι του είχε σταματήσει. Όντως σταματει ?
Ας πούμε ότι έχω (με νούμερα) 80% μαλλιά με την θεραπεία αν την αρχίσω κ μετά την σταματήσω θα πέσω κάτω από το 80%(ας πούμε δεν μ αρέσει το προϊόν γιατί με πιάνει πόνους στο στήθος πχ .
Ερώτηση σημαντική τ με νοιάζει πολύ αυτό. Υπάρχει έστω ένας που χρησιμοποίει το regaine αρκετό καιρό κ να έχει καλά αποτελέσματα κ επίσης στην αρχή να μην είχε κα8ολου τριχόπτωση όταν το ξεκίνησε
Ζητώ συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά με 90 σελίδες τοπικ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είναι σίγουρα καλό κ τι όχι. Απλά θα ήθελα ν δω αν είναι καλό το regaine για να μην φάω το κεφάλι μ γιατί ζητώ την γνώμη κάποιο ανθρώπων που έχουν εμπειρία σε αυτό το κομμάτι περισσότερο από έμενα.
Ευχαριστώ

Καλήμερα και καλώς ήρθες φίλε orfi1990 :)

Αν θέλεις κάνε ένα νέο thread εδώ για το θέμα σου: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-15.html στο "Σχετικά με εσάς"
να συζητείται εκεί.

jhmmys είπε:
- λεει οτι πρεπει να διατηρειται σε θερμοκρασια δωματιου 20-25 βαθμους κελσιου αρα γιατι μερικοι εδω το βαζουν στο ψυγειο;;
-ρε παιδια επειδη ειναι δυσκολη η χρήση του , ποσο αφρο συνολικα μπορουμε να βαζουμε ημερησιως ...ο ορος capful που λεει στις οδηγιες δεν ειναι και πολυ κατατοπστικος! :/
Άντε και καλορίζικο τζίμη 8)

Το βάζουμε ψυγείο για να είναι δροσερό και για να καταλαβαίνουμε τη διαφορά θερμοκρασίας στις περιοχές κατά την εφαρμογή του.

Τι εννοείς δεν είναι κατατοπιστικό, τι δεν κατάλαβες?

jimys

Member
Chs είπε:
orfi1990 είπε:
Ευχαριστώ

Καλήμερα και καλώς ήρθες φίλε orfi1990 :)

Αν θέλεις κάνε ένα νέο thread εδώ για το θέμα σου: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-15.html στο "Σχετικά με εσάς"
να συζητείται εκεί.

jhmmys είπε:
Άντε και καλορίζικο τζίμη 8)

Το βάζουμε ψυγείο για να είναι δροσερό και για να καταλαβαίνουμε τη διαφορά θερμοκρασίας στις περιοχές κατά την εφαρμογή του.

Τι εννοείς δεν είναι κατατοπιστικό, τι δεν κατάλαβες?

ποσο ακριβως πρεπει να ειναι δλδ, ειδα στο youtube οδηγιες αλλα αν ειναι τοσο λιγο δεν γιενται να το βαλεις σε μεγαλη περιοχη :/

Chs

Μέλος του προσωπικού
Αυτό θα το δεις μόνος σου, δηλαδή θα μάθεις πως και πόσο πρέπει στο κεφάλι σου. Ξεκίνα και δες πόση ποσότητα χρειάζεσαι για να καλύψεις την περιοχή που θες για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να είναι πολλή, φτάνει να την πηγαίνεις σωστά εκεί που πρέπει. Αυτό θα το συνηθίσεις με τον καιρό ;)

jimys

Member
ευχαριστω για τις συμβουλες χρηστο! νομιζω πρεπει να σε προσθεσω καποια στιγμη στην υπογραφη μου ως κομματι της θεραπειας μου ;) , ελπιζω μεχρι να μαθω να χρησιμοποιω τον αφρο (ο οποιος οντως ειναι πολυυυυυ πιο φιλικος προς τον οργανισμο ) να μη παθω τιποτα απο υπερδοσολογια! αν δεν ποσταρω εδω τις επομενες ημερες να με αναζητησετε :p

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το Forum και τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Αποφάσισα να αρχίσω θεραπεία με το συνδυασμό Regaine 5% και Revivogen και έχω μια απορία σχετικά με τη χρήση του Regaine. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 2ml τη μέρα σε δύο δόσεις (1ml = 6 ψεκασμοί). Όταν το πρόβλημα είναι σε περισσότερα από ένα σημεία (π.χ στη δική μου περίπτωση, κρόταφοι, μικρή υποχώρηση μετωπιαίας γραμμής και πρόσφατα αρκετά επιθετικά στο πίσω μέρος της κεφαλής) πρέπει να "μοιραστούν" οι ψεκασμοί στις περιοχές ώστε να μην ξεπεράσουν τα 2ml ημερησίως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Chs

Μέλος του προσωπικού
ΔημήτρηςΑ είπε:
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το Forum και τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Αποφάσισα να αρχίσω θεραπεία με το συνδυασμό Regaine 5% και Revivogen και έχω μια απορία σχετικά με τη χρήση του Regaine. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 2ml τη μέρα σε δύο δόσεις (1ml = 6 ψεκασμοί). Όταν το πρόβλημα είναι σε περισσότερα από ένα σημεία (π.χ στη δική μου περίπτωση, κρόταφοι, μικρή υποχώρηση μετωπιαίας γραμμής και πρόσφατα αρκετά επιθετικά στο πίσω μέρος της κεφαλής) πρέπει να "μοιραστούν" οι ψεκασμοί στις περιοχές ώστε να μην ξεπεράσουν τα 2ml ημερησίως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σου Δημήτρη και καλώς όρισες :)

Αν θέλεις φτιάξε ένα νέο thread εδω: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-15.html στο "Σχετικά με εσάς" για το θέμα σου να συζητείται εκεί.

jimys

Member
επανερχομαι λιγο στο θεμα του foam δειτε λιγο αυτο εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=2G0YYBgzWmA

θα ηθελα αν σχολιο στο τροπο και στη ποσοτητα που βαζει,,,
δικα μου σχολια:
-για τη ποσοτητα : και εγω περιπου τοσο βαζω, ισως λιγο περισσοτερο στον ενα κροταφο που του ξεφυγε..
-για το τροπο : ρε παιδια ετσι δεν χανεται ολο στις τριχες;; ποσο θα παει στη ριζα;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
orfi1990 είπε:
παιδια ερωτηση. Ποσες ειναι η πιθανοτητες να εχεις στην αρχη τριχωπτοση με το regain??

τον καλυτερο μαθηματικο της γης να σoυ φερουν θα του παρει χρονια να υπολογισει τετοια πιθανοτητηα! εγω πιστευω οτι εξαρταται απο το ρυθμο της τριχοπτωσης σου, αν ειναι μεγαλος θα εχεις περισσοτερες τριχες σε τελογενη αρα και μεγαλυτερο σεντινγκ .. αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα (οπως ειπε και ο εικονιζομενος στο αβαταρ μου :p )

orfi1990

New Member
jhmmys είπε:
orfi1990 είπε:
παιδια ερωτηση. Ποσες ειναι η πιθανοτητες να εχεις στην αρχη τριχωπτοση με το regain??

τον καλυτερο μαθηματικο της γης να σoυ φερουν θα του παρει χρονια να υπολογισει τετοια πιθανοτητηα! εγω πιστευω οτι εξαρταται απο το ρυθμο της τριχοπτωσης σου, αν ειναι μεγαλος θα εχεις περισσοτερες τριχες σε τελογενη αρα και μεγαλυτερο σεντινγκ .. αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα (οπως ειπε και ο εικονιζομενος στο αβαταρ μου :p )

κ ομως ενας απο δω μεσα ειχα διαβασει οτι εκανε χρησει δυο μηνες κ κατι και δεν ειχε καν στην αρχη τριχωπτοση κ ολα πηγεναν μια χαρα

jimys

Member
orfi1990 είπε:
jhmmys είπε:
orfi1990 είπε:

κ ομως ενας απο δω μεσα ειχα διαβασει οτι εκανε χρησει δυο μηνες κ κατι και δεν ειχε καν στην αρχη τριχωπτοση κ ολα πηγεναν μια χαρα
οταν λες στην αρχη τι εννοεις; το σεντιγκ ; προφανως και σε καποιους δεν υπαρχει σεντιγκ ενω σε αλλους υπαρχει γι αυτο και συζηταμε το ποια ειναι η πιθανοτητα να υπαρξει αυτο,,

orfi1990

New Member
jhmmys είπε:
orfi1990 είπε:
jhmmys είπε:
orfi1990 είπε:

οταν λες στην αρχη τι εννοεις; το σεντιγκ ; προφανως και σε καποιους δεν υπαρχει σεντιγκ ενω σε αλλους υπαρχει γι αυτο και συζηταμε το ποια ειναι η πιθανοτητα να υπαρξει αυτο,,
σεντιγκ δεν ξερω τι σημενει. Εγω εχω διαβασει στο φιλαδιο του regain οτι μπορει να υπαρξει αυξημενη τριχοπτωση κατα την πρωτη χρηση. Αυτο λεει... Απλα ρωταω αυτο συμβενει οταν εχεις αρκετο μαλλι η λιγο?

jhmmys είπε:
orfi1990 είπε:
jhmmys είπε:
orfi1990 είπε:

σεντιγκ δεν ξερω τι σημενει. Εγω εχω διαβασει στο φιλαδιο του regain οτι μπορει να υπαρξει αυξημενη τριχοπτωση κατα την πρωτη χρηση. Αυτο λεει... Απλα ρωταω αυτο συμβενει οταν εχεις αρκετο μαλλι η λιγο?

jimys

Member
αυτο ακριβως ειναι το σεντιγκ , δηλαδη στην αρχη το regaine σαν πρωτη δουλεια ριχνει τις τριχες που ειναι στα τελευταια τους δλδ θα επεφταν συντομα(αν δεν ξεκινουσες τη θεραπεια) και τις αντικαθιστα σιγα σιγα και βαθμωτα με νεες πιο δυνατες.. αυτη η αυξημενη τριχοπτωση στην αρχη δεν ειναι σιγουρη εξαρταται απο τον ανθρωπο .. σε χρονο και ποσοτητα,,,

δυστυχως δεν εχει εξακριβωθει η βρεθει ενα μοντελο προβλεψης αυτου, αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει σχεση με την τελικη αποτελεσματικοτητα της θεραπειας ως προυποθεση..

εγω πιστευω προσωπικα οτι καποιος που ειναι νεος και εχει μεγαλυτερο ρυθμο τριχοπτωσης εχει περισσοτερες τριχες σε τελογενη φαση απο εναν 35ρη που του πεφτουν αργα και σταθερα, αρα πιστευω στο πρωτο το σεντιγκ ειναι πιο σιγουρο..

Serifis

Active Member
Όταν ξεκινάς μίνο και έχεις μεγαλύτερη τριχόπτωση απ΄ότι είχες πριν σημαίνει απλά ότι κάνει δουλειά. Οι τρίχες που ήταν να πέσουν θα πέσουν, θα κάνουν τον κύκλο τους και μετά θα ξαναβγούν. Shedding= Η θεραπεία δουλεύει( αρκεί το shedding να κρατήσει για ένα λογικό διάστημα, όχι 3 μήνες π.χ.).

mimis giova

Active Member
παιδια βαζω κρικλαντ μινοχιδιλ 5%...αλλα τελειωνει..κ λεω να πω στον φαρμακοπειο να μ φτιαξει εκεινοσ 7%..τι λετε?η να παραγγειλω παλι την ιδια??

jimys

Member
mimis giova είπε:
παιδια βαζω κρικλαντ μινοχιδιλ 5%...αλλα τελειωνει..κ λεω να πω στον φαρμακοπειο να μ φτιαξει εκεινοσ 7%..τι λετε?η να παραγγειλω παλι την ιδια??
ποσο καιρο την χρησιμοποιεις; γιατι να πας σε 7% ;; εγω θα σου ελεγα να συνεχισεις με 5% και οταν ξεπερασεις τους 10-14 μηνες χρησης να ξεκινησεις με δερμα ρολλερ!

Μπλουζα