Roni, FUE repair, 2000g + 500g γένια, 28/8/2020

Roni

Member
Ενδιαφέρον αυτό για το βγάλσιμο που είπες.ειδες?να ένα που δεν είχαμε ακούσει.θα ήθελα να δω στην πορεία με καλύτερη ανάλυση αυτό το σημείο,να δούμε αν θα αφήσει σημαδακι και θα φαίνεται dot σε αυτά τα σημεία.ει άι και μπροστά μπροστά και καλό θα ήταν να μην αφήσει κάτι βέβαια.
Δεν φαίνεται κατι απο τωρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
φιλε θες να ανεβασεις και μια φωτο απο γενια; να δουμε και τη δοτρια που πηρατε τα 500 απο γενια...

Τελευταία επεξεργασία:

nik1994

Active Member
Γεια σου φίλε και καλή φυτρωση να έχεις! Θα μπορούσες να μας πεις ποτέ έκανες τις επεμβάσεις στην DHI και με ποιον γιατρό;

Roni

Member

Συνημμένα

• IMG_20200831_201451.jpg
    IMG_20200831_201451.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 240

Xristoforaz

Well-Known Member
Το κόστος ηταν 5500ευρω
Φιλε μια κρισιμη ερωτηση! Η κοστολογηση των γενιων ηταν ιδια με την κοστολογηση των grafts απ τη δοτρια του κεφαλιου? Ρωταω διοτι σε αλλες κλινικες μεγαλωνουν το κοστος των γκραφτς απ τα γενια σε σχεση με αυτα απ το κεφαλι!
Δηλαδη η μεταμοσχευση, στοιχισε 2,2 το γκραφτ για 2500 γκραφτς συνολικα!
Σου προτεινε να ακολουθησεις καποια θεραπεια μετα απ την επεμβαση?
Ποσες ωρες ηταν η διαρκεια της επεμβασεως?
Ποιος ηταν ο ρολος και ο αριθμος των νοσηλευτριων κατα τη διαρκεια της επεμβασεως?
Κατα την εξαγωγη των γενιων ενιωσες καποιο πονο?
Πώς περασες την ωρα σου μες στο χειρουργειο? Εβλεπες τηλεοραση? Κοιμοσουν? Συζητουσες?

Απαντα σε οσα θελεις!
Μπραβο παντως για τις αμεσες κι ειλικρινεις σου απαντησεις αλλα και για τις ευκρινεις φωτο οταν αυτες σου ζητουνται!

manly_Man

Well-Known Member

μπορεις να βάλεις πιο καθαρη φωτο απο τα γενια; γιατι είναι λιγο θολη αυτη και δεν φαινεται (ισως να μην εγινε σωστο focus)...ευχαριστω εκ των προτερων.

Τελευταία επεξεργασία:

Roni

Member
Φιλε μια κρισιμη ερωτηση! Η κοστολογηση των γενιων ηταν ιδια με την κοστολογηση των grafts απ τη δοτρια του κεφαλιου? Ρωταω διοτι σε αλλες κλινικες μεγαλωνουν το κοστος των γκραφτς απ τα γενια σε σχεση με αυτα απ το κεφαλι!
Ποιος ηταν ο ρολος και ο αριθμος των νοσηλευτριων κατα τη διαρκεια της επεμβασεως?
Πώς περασες την ωρα σου μες στο χειρουργειο? Εβλεπες τηλεοραση? Κοιμοσουν? Συζητουσες?

Απαντα σε οσα θελεις!
Μπραβο παντως για τις αμεσες κι ειλικρινεις σου απαντησεις αλλα και για τις ευκρινεις φωτο οταν αυτες σου ζητουνται!
Καλησπέρα τα γενια 3€ και τα αλλα 2.

Απαντα σε οσα θελεις!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους «λυσσασμένους» που ενώ τους είχα παρακαλέσει να κάνουν λίγο υπομονή για τις τιμές γιατί ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι κάποιος θα βγει να μας πει το πραγματικό «μπαγίοκο» με έκαναν να χάσω ένα ΣΚ στο πληκτρολόγιο και τελικά έκαναν και μια τρύπα στο νερό ως προς την ακρίβεια του ... τιμοκαταλόγου.

manly_Man

Well-Known Member
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους «λυσσασμένους» που ενώ τους είχα παρακαλέσει να κάνουν λίγο υπομονή για τις τιμές γιατί ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι κάποιος θα βγει να μας πει το πραγματικό «μπαγίοκο» με έκαναν να χάσω ένα ΣΚ στο πληκτρολόγιο και τελικά έκαναν και μια τρύπα στο νερό ως προς την ακρίβεια του ... τιμοκαταλόγου.
CVIAL, την ακριβεια του επίσημου τιμοκαταλόγου της κλινικης δεν θα την κρινεις απο ενα περιστατικό που έγινε μέσα στον Αύγουστο...ως γνωστον οι περισσοτερες κλινικες ριχνουν τις τιμες αυτη την περιοδο λογω "μειωμένης κίνησης"....
Και 5500 ευρω για 2500 grafts , δεν την λες και καλη τιμη...απλα λιγο καλύτερη απο τις επισημες τιμες.

Επίσης μπορει να εγινε καποια καλυτερη τιμη λογω της παρουσιασης της εξελιξης της πορειας της μεταμοσχευσης απο το μελος στο φορουμ... οσο για το αν κρινεις λυσσασμένους αυτους που ζητούσαν να μάθουν την αληθεια και τα λογικα πραγματα που δεν νοείται να μην αναφέρει μια κλινικη το αφήνω ασχολίαστο.

Τελευταία επεξεργασία:

nik1994

Active Member
Ευχαριστώ.πρωτη γυρω στο 2014με Παπανικολάου και δευτερη με Μπριρου 2016
Kαι αυτοι που θεωρουνται οι καλυτεροι γιατροι της dhi σου δωσαν τετοιο αποτελεσμα? Ησουν ικανοποιημενος με καμια απο τις δυο με το περας του 12μηνου?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL, την ακριβεια του επίσημου τιμοκαταλόγου της κλινικης δεν θα την κρινεις απο ενα περιστατικό που έγινε μέσα στο καλοκαίρι...ως γνωστον ολες οι περισσοτερες κλινικες ριχνουν τις τιμες αυτη την περιοδο λογω "μειωμένης κίνησης"

Επίσης μπορει να εγινε καποια καλυτερη τιμη λογω της παρουσιασης της εξελιξης της πορειας της μεταμοσχευσης απο το μελος στο φορουμ... οσο για το αν κρινεις λυσσασμένους αυτους που ζητούσαν να μάθουν την αληθεια και τα λογικα πραγματα που δεν νοείται να μην αναφέρει μια κλινικη το αφήνω ασχολίαστο.

Εγώ κρίνω με γεγονότα και όχι με υποθέσεις. Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις περαιτέρω, αρκετά ακούσαμε.

manly_Man

Well-Known Member
Εγώ κρίνω με γεγονότα και όχι με υποθέσεις. Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις περαιτέρω, αρκετά ακούσαμε.
κ εγω κρινω με βαση αυτα που ειπε η κλινικη....ολα αυτα που ακουσες ηταν λογικες απαιτησεις (που το εχουν αναφερει κ πολλα αλλα μελη) τιποτα παραπανω.

Roni

Member
Δεν εχω κια σχεση με την κλινική και την παρουσιαση την εκανα για προσωπικούς λογους και ενω
κ εγω κρινω με βαση αυτα που ειπε η κλινικη....ολα αυτα που ακουσες ηταν λογικες απαιτησεις (που το εχουν αναφερει κ πολλα αλλα μελη) τιποτα παραπανω.
[/QUO

Τελευταία επεξεργασία:

giorgosv

Active Member
Καλησπέρα τα γενια 3€ και τα αλλα 2.
Οι εξαγωγη εγινε απο νοσηλεύτρια και κρατησε απο τις 10 15 μεχρι τις 5 οπως και η τοποθέτηση μοσχεύματων εγινε απο τρεις νοσηλεύτριες αλλες 2.5 ωρες ο γιατρός εκανε μονο τις οπες για τα grafts.Απο τα γενια δεν ειχε τοσο πονο απλα η δοτρια εινααι ταλαιπωρημενη κ γενικα δεν ηταν κ τοσο ανετα αλλα οκ.Εγω ηθελα κ μοσχεύματα στα temporal pics αλλα ο γιατρός μου ειπε οτι ειναι οκ η hairlain.Επισης προσπαθησαμε για ακουρευτο οπως ειχαμε πει αλλα δεν μπορουσε κ τα κόψαμε

Συγνώμη ρε παιδιά αυτός δεν κατηγορούσε άλλες κλινικές ότι χρησιμοποιούν νοσηλευτριες; Θα τρελαθώ. Εξαγωγή έκαναν νοσηλεύτριες προετοιμασία και διαχωρισμό μοσχευματων νοσηλεύτριες και τοποθέτηση πάλι νοσηλεύτριες.
Κατά τα άλλα πληρώνεις τόσα για να σου κάνει τη δουλειά γιατρός..
Και το μόνο που έκανε αυτός είναι οι οπές. Φαντάζομαι ότι τα εργαλεία έχουν σταθερό βάθος εισαγωγής και πλάτος το μόνο που φροντίζει είναι η φορά της οπής.
Σε όλα τα στάδια που δουλεύουν οι κοπέλες αν γίνει λάθος μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Άρα γιατί μας λέει ότι πληρώνεις τόσα για να στην κάνει γιατρός; Στο 75% οι νοσηλεύτρια δουλεύει.

Roni

Member
Kαι αυτοι που θεωρουνται οι καλυτεροι γιατροι της dhi σου δωσαν τετοιο αποτελεσμα? Ησουν ικανοποιημενος με καμια απο τις δυο με το περας του 12μηνου?
Καλύτερη ηταν με τον Παπανικολάου 75-80%ευχαριστημενος η επομενη ηταν το πολυ μετρια φυτρωσε 50%

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αγαπητέ και η παραδοχή του λάθους είναι δείγμα ωριμότητας.

Μπλουζα