Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

nikolakis

Well-Known Member
@Tasmania μπορείς σε παρακαλω να μου πεις ακριβώς αν θυμάσαι μετα απο πόσες μερες δεν φαινεται κανένα σημάδι στο κεφάλι απο τη μμ ώστε να μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς να παίρνει κανεις χαμπάρι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε νικολακη ρωτάς κάτι πράγματα και εσύ..αυτό που ρωτάς είναι εντελώς άκυρο..ο κάθε ένας έχει διαφορετικούς μηχανισμούς ανάρρωσης ..εσύ μπορεί να κάνεις επέμβαση,και μετά από 10-15 μέρες να σου έχουν φύγει κοκκινιλες από τη ληπτρια, τα μαλλιά σου να μακραίνουν πολύ γρήγορα και έτσι να καλυφθεί αμέσως και η δοτρια.άλλος μπορεί να κάνει επέμβαση με τα ίδια grafts με εσένα και να κάνει να φύγει ή κοκκινίλα από τη ληπτρια και 3 μήνες ίσως και παραπάνω,να φαίνεται ερεθισμένη δοτρια αρκετά,να έχει κάποια μικροπονακια πίσω,να αργούν τα μαλλιά να μακρυνουν και να έχει λεπτή τρίχα γενικά και να φαίνονται τα σημάδια πίσω μέχρι να μακρυνουν,άλλος να πάθει shokloss στη δοτρια,άλλος να μην πάθει...είναι πολλά και διαφορετικά πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα .πράγματα που τα έχουμε πει πολλές φορές.μην ξεκινας και ρωτάς οτιδήποτε σου έρχετε στο κεφαλι και εσένα ..μην παρεξηγηθεις,απλά στα λέω για να ξέρεις ..έτσι που ρωτάς ίσως να μην κάτσει να σου απαντήσει και κανενας
@Tasmania μπορείς σε παρακαλω να μου πεις ακριβώς αν θυμάσαι μετα απο πόσες μερες δεν φαινεται κανένα σημάδι στο κεφάλι απο τη μμ ώστε να μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς να παίρνει κανεις χαμπάρι;

aeratos28

Just aeratos
εγώ φταιω που κάθομαι και ασχολουμε με ερωτήσεις που κάνει το κάθε παιδάκι εδώ μέσα..εσύ ρώτα κάθε κουταμαρα που θα σου έρθει στο μυαλό,εντελώς άσχετο με το νήμα και την κουβέντα που είχαμε εδώ πέρα..keep walking..! νικολακη...:confused:

aeratos28

Just aeratos
συνέχισε να χαλάς το νήμα του σαλονικιου με τα άκυρα σου ..ξέρεις εσύ,ότι σου κατέβει,ρώτα το...πρηχτης και ακυρος από τους λίγους ...keep walking

aeratos28

Just aeratos
το ότι δεν ξέρεις να μιλάς και να συμμετεχεις σε μία κουβέντα δεκτο ειναι..μην μιλάς καθόλου ομως..γιατί ρωτας άκυρα πράγματα που ειναι εκτός τόπου και χρονου.. είσαι σε λάθος νήμα,ρωτάς άλλον κατι εντελως χαζο,όχι αυτόν που έχει ανοίξει το νημα και συνεχίζεις να του το χαλας..αυτο δείχνει πόσο άκυρος και ότι να ναι είσαι..για λυπηση είσαι εσύ που δεν ξέρεις που και ποτε να ρωτήσεις αυτό που θέλεις και συνεχίζεις και γίνεσαι ρεζίλι..μάθε πρώτα να μην γίνεσαι ρεζίλι και μετά κρινε άλλους..άμπαλε.!ας σβηστουν τα μηνύματα όλα αυτα τα τελευταια,μην χαλάει με ανοησίες τέτοιου είδους απο τον κάθε ανιδεο ένα ήρεμο νήμα σαν αυτό.

nikolakis

Well-Known Member
Τόσα μπινελικια έχεις φάει απο τόσα άτομα κ μυαλό δε βαζεις. Τωρα θα αλλάξεις; Λεγε οτι θες ειναι το τελευταίο μυν μου, αξία σου έδωσα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Νομίζω του επιτίθεσαι αδίκως του νίκου, μια ερώτηση έκανε το παιδί, όλοι μας έχουμε κάνει και σε άσχετα νήματα ερωτήσεις και μπάχαλο τα έχουμε κάνει, ας δείξουμε και χαλαρότητα σε νεα μέλη. Γενικά μην τρώγεστε παιδιά για χαζά θέματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
εχει ενα δικιο ο αερατος ασχετα απο το ακαταλογιστο που εχει, καποια ερωτηματα που γραφονται δεν εχουν απαντηση και ειναι μονο για να καταλαμβανουν χωρο στον serve, φιλικα παντα
Δεν σε παρεξηγώ, όλοι ξέρουν οτι έχεις το ακαταλόγιστο στο forum...

andy.k

Active member
Παιδια σορρυ να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση...εφοσον λεμε πως η μινοξ κ η φινα ΔΕ δουλευουν μπροστα...τοτε γτ οσοι εχουν βαλει μπροστα μαλλια και βαζουν μινοξ, εχουν γρηγοροτερη φυτρωση. Φανταζομαι προκαλει υπεραιμια μπροστα κ επιταχυνει το αποτελεσμα...Αν ειναι ετσι, πως ειναι δυνατον να μη προκαλει υπεραιμια κ στα μαμα εναπομειναντα μαλλια της ληπτριας κ να μη βοηθα κ αυτα? Δλδ μονο μπουσταρισμα κανει στα μεταμοσχευμενα μαλλια? Με καποιο αλλο τροπο?Καπου το χανω?

tasos33

Well-Known Member
Andy οτι κ να πούμε ποτε δεν είμαστε σίγουροι πως κ τι θα δουλέψει στον καθένα,άλλοι έχουν βάλει και φύτρωσαν πιο αργά άλλοι εβαλαν μινοξ και φύτρωσαν πιο γρήγορα, βγάζεις άκρη? Όχι και κανεις δε θα βγάλει, ο καθένας θα παραθέσει μια προσωπική άποψη εξ εμπειριειας ,στο καθένα το κάθε τι δουλεύει αλλιως,εδώ επίσημα ο μηχανισμός δράσης της μινοξ δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως και Μέις εδώ μέσα θα βρούμε το πως κ το γιατί? Σίγουρα δεν κανει κακό βάζοντας στα μμ μαλλια οποτε βάζουμε και αν είναι να βοηθήσει θα βοηθησει

Παιδια σορρυ να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση...εφοσον λεμε πως η μινοξ κ η φινα ΔΕ δουλευουν μπροστα...τοτε γτ οσοι εχουν βαλει μπροστα μαλλια και βαζουν μινοξ, εχουν γρηγοροτερη φυτρωση. Φανταζομαι προκαλει υπεραιμια μπροστα κ επιταχυνει το αποτελεσμα...Αν ειναι ετσι, πως ειναι δυνατον να μη προκαλει υπεραιμια κ στα μαμα εναπομειναντα μαλλια της ληπτριας κ να μη βοηθα κ αυτα? Δλδ μονο μπουσταρισμα κανει στα μεταμοσχευμενα μαλλια? Με καποιο αλλο τροπο?Καπου το χανω?

tasos33

Well-Known Member
ειρήνη πανω απ όλα, dance, επειδή το φόρουμ έχει πλεον χιλιαδες post ο καθένας προσωπικά πρεπει να συμπυκνώνει και να σκέφτεται τις ερωτήσεις του ώστε να είναι πιο χρηστικο
Σίγουρα τάσο, αλλά πάνω απο όλα ειρήνη να έχουμε!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα δεν κανει κακό βάζοντας στα μμ μαλλια οποτε βάζουμε και αν είναι να βοηθήσει θα βοηθησει

Εγώ θα συνιστούσα την χρήση της για ένα διάστημα πριν την μμ, έτσι ώστε να τεσταριστούν οι πιθανές παρενέργειες. Εφόσον όλα πάνε καλά η χρήση της μετά την μμ είναι πιο safe.

aeratos28

Just aeratos
αξία μου έδωσες νικολακη??χαχαχα είσαι κάτι σημαντικό νομίζεις και δινεις αξία στους άλλους αν μιλησεις μαζί τους?κουταβάκι είσαι με χαζοερωτησεις ..anyways..dance δες από την αρχή της σελίδας πάνω,αν του επιτέθηκαν κάπου.απλά επειδή του είπα πως ήταν λίγο άκυρο και δεν κολαγε με το νήμα εδώ,θύμωσε ο νικολακις και άρχισε τις ειρωνιες

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα