Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
5,5 μηνες.Αν πω οτι ειμαι ευχαριστημενος θα πω ψεματα, γιατι δεν ειχα κ μεγαλο θεμα κ θελω δυνατη hairline, αλλα ακομα θελω να πιστευω οτι ειναι νωρις.O δεξης κροταφος υστερει κατα πολυ απο τον αριστερο.Γνωμες?

salonikios30

Active Member
20161104_172013[1].jpg

koumparos

Well-Known Member
Σαλονικιε δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα με τετοιες φωτο.Σαν πρωτη εικονα φενεται καλη η εξελιξη και δεν ξερω εαν ειναι βρεγμενα η στεγνα τα μαλια

@ειδα εβαλες και αλλες την ωρα που εγραφα..καλο φενεται προς το παρον αλλα οι φωτο ειναι μετριες φιλε

salonikios30

Active Member
Εχεις δικιο οι φωτο μετριες ειναι μετα απο χρηση REGAIN κατω απο φως, απο κινητο .Στο 6 μηνο θα κοιταξω να βγαλω με φωτογραφικη.

tasos33

Well-Known Member
Κάτσε ρε μαν, είσαι στους 2.5 μηνες φυτρωσης ,εχεις βάλεις το φλας απο πανω έχει βάλει μινοξ εχεις ακόμα 4μηνες εξέλιξης και λες δεν είσαι ευχαριστημένος,μια χαρά παει μην αγχεσαι
5,5 μηνες.Αν πω οτι ειμαι ευχαριστημενος θα πω ψεματα, γιατι δεν ειχα κ μεγαλο θεμα κ θελω δυνατη hairline, αλλα ακομα θελω να πιστευω οτι ειναι νωρις.O δεξης κροταφος υστερει κατα πολυ απο τον αριστερο.Γνωμες?

salonikios30

Active Member
Eχεις δικιο τασος δεν αγχωνομαι και αναμενω ;-) .Aπλα η ενωση με τα μαμα μαλλια ειναι εμφανης η πυκνοτητα υστερει κ οι κροταφοι μεταξυ τους ασυμετροι,ΑΛΛΑ ακομα εχει δρομο.Αυτη ειναι η εικονα που βλεπω για 5,5 μηνες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
Salonikie είναι νωρίς ακόμα για να αγχωνεσαι.δες κ τον pirος που είδε μεγάλη διαφορά σε μεγαλύτερους μήνες από τον δικό σου.δεν είναι ή ίδια φυτρωση για όλους στους ίδιους μηνες

andy.k

Active member
Φιλε τι ακριβως εννοεις οταν λες οτι υστερει ο δεξιος κροταφος? Απο θεμα πυκνοτητας η σε οτι αφορα την hairline? Γιατι εμενα απο τις φωτο μια χαρα φαινεται η hairline, φυσικη καλοσχηματισμενη και συμμετρικη. Αυτη τη στιγμη πιθανοτατα εχεις πολλα gts που εχουν μεν σκασει αλλα εχουν πολυ κοντες και λεπτες τριχες και δε σου εχουν δωσει τον ογκο που περιμενες. Οπως κ πολλα gts που δεν εχουν σκασει ακομα...εγω θεωρω πως εισαι στο 60% και αν, του αποτελεσματος αυτη τη στιγμη. Ανεμενε εχεις δρομο ακομα...

salonikios30

Active Member
O δεξιος κροταφος ειναι πιο ανοιχτος,ΝΑΙ ενταξει εχει να δωσει απλα επισημαινω λεπτομερειες για 5,5 μηνες.Αναμενουμε ;-)

salonikios30

Active Member
Εως τωρα παντως ειμαι απογοητευμενος!ηθελα απλα να κλεισω τους κρουταφους κ το προβλημα μου ηταν μηδαμινηο nw 1.5-2 .ΕΔΩΣΑ 5000 ευρω κ το αποτελεσμα ηταν μια ασυμετρη σκοροφαγομενη με κενα με τα μαμα μαλλια hairline

salonikios30

Active Member
αποτελεσμα ειναι να εχω το μαλλι μου κουρεμενο σχεδον γουλι για να μην φαινονται τα κενα κ η ασσυμετρια .καποιοι μπορρει να πουν καλα τι καλυτερο θες...εκει θελω να σκεφτει οτι εκανα προ μ.μ τις φωτο μου ,την μ.μ. κ ειμαι 36 κ απλα ηθελα να κλεισω τους κρτοταφους.Δεν ηθελα να κατβει η hairline η οποια ειναι ασυμετρη κ εδωσα κ 5000 ευρω ,εγω ποτε δεν ηθελα να κατεβει η hairline κ η ταλαιπωρια δεν ειναι μικρη που την εκανα πριν το καλοκαρι να ειμαι εξαφανισμενος απο τον ηλιο.Για πυκωση πηγα κ να με κλεισουν τους κροταφους και τωρα εχω εχω μια ασσυμετρη hairline κ μη συμβατη με υπολοιπα μαμα μαλλια

tasos33

Well-Known Member
Όταν ενα αποτέλεσμα δεν έχει ολοκληρωθεί δε μπορεί να είσαι δυσαρεστημενος,θες ενα τρίμηνο τουλαχιστον για να ολοκληρωθεί,μη ξεχνάς οτι τα μονοτριχα της hairline αργούν να βγουν,βέβαια αν είχες στο μυαλό σου οτι θα γίνεις 18χρονος βέβαια εννοείται πως δε σε κάλυπτε το αποτέλεσμα,αναμένουμε φωτο

Μπλουζα