Αγαπητοί μου χαιρετώ, επειδή έτυχε να παρακολουθώ το θέμα και φαίνεται ότι δημιουργούνται πολλά ερωτήματα, πήρα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με την κλική για να ρωτήσω τi πραγματικά έγινε σε αυτή τη περίπτωση.
Μου έχουν μεταφέρει τις απολογίες τους προς τον Σαλονικιο, αν έχει παρερμηνευτεί η επικοινωνία μεταξύ τους. Το τι ειπώθηκε από την κλινική στον Σαλονικιο είναι ότι θα έπρεπε να μιλήσει μαζί τους για όλα τα θέματα που αφορούν την εξέλιξη της επέμβαση του, προτού δημιουργήσει οποιοσδήποτε συζητήσεις δημόσια Δεν έχει απειληθεί ούτε του ειπώθηκε να μην γράφει στο φορουμ, απλά εισηγήθηκε να συμβουλεύετε πρώτα την κλινική και μετά. Αυτά τα λόγια τους.
Προσωπική μου άποψη εδώ είναι ότι το αποτέλεμσα για την συγκεκριμένη περίπτωση σε σχέση και με τον αριθμό των grafts είναι ικανοποιητικό. Σίγουρα σηκώνει περιθώρια βελτίωσής και σίγουρα κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετικές προσδοκίες στο τι να περιμένει.
Όμως προσωπικά θεωρώ ότι αυτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει τις όλες αντιδράσεις και την τεράστια επέκταση που πήρε το θέμα όπως παρουσιάστηκε.
Άποψη μου να μιλήσει ο Σαλονικιος με την κλινική και να του γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να ικανοποιηθεί ως πελατής.