Σαν τη μοδα της Τουρκιας ενα πραγμα..εχει η Ελλαδαρα μας ενα σωρο γιατρους φοβερους
Φιλε μου, συγγνωμη αλλά συνεχιζεις να γραφεις πραγματα αστηριχτα και αναποδεικτα.
Ποιοι ειναι οι ενα σωρο φοβεροι γιατροι της Ελλαδαρας;
Εσυ προσωπικα δεν εκανες την πρωτη σου μεταμοσχευση στον Βεκρη; Αν ηταν φοβερος, γιατι δεν ξαναπηγες σε αυτον και προτιμησες τον Παπανικολαου; Θελησες να εχεις "διπλά φοβερο" αποτελεσμα;
Σταματα λοιπον να γραφεις αιολες και ανυποστατες αποψεις.
Επισης, επειδη σε προηγουμενο post σου αναφερεις οτι στον Βεκρη εβαλες περιπου 2000 grafts, μαλλον λογω του αγχους σου δεν εχεις ιδεα ουτε ποσα grafts σου εβαλαν. Συγκεκριμενα διαβασα ενα παλιο σχολιο σου, στο οποιο ανεφερες οτι εκανες διπλη συνεδρια στον Βεκρη (δυο ημερες). Αν ισχυει αυτο και δεν το εγραψες λογω αγχους, τοτε σε ενημερωνω οτι δεν εβαλες 2000 grafts, οπως νομιζεις, αλλά 3500-4000 grafts. Αυτος ειναι ο συνηθισμενος αριθμος grafts που βαζει ο Βεκρης σε δυο ημερες.
Αρα το αποτελεσμα που πηρες στην πρωτη σου μεταμοσχευση ειναι των 4000 grafts και οχι των 2000!
Εξακολουθεις να νομιζεις οτι πηρες ενα "φοβερο" αποτελεσμα απο τους "φοβερους" γιατρους της Ελλαδας;
το εχουμε δει και στη συγκριτικη ερευνα του 2015 μεταξυ μινοξιδιλης 2/100 και ελαιου δενδρολιβανου οπου το δενδρολιβανο και υπερισχυσε δινοντας καλυτερα αποτελεσματα και δεν εδωσε παρενεργειες!
Επειδη για πολλοστη φορα μαλλον γραφεις αερολογιες, μπορεις, σε παρακαλω, να αναδημοσιευσεις αυτη την δηθεν περιβοητη ερευνα (ερευναρα γραφεις σε παρελθοντικο σου post) που συχνα επικαλεισαι για δεντρολιβανα, για μεντες, μαντζουνια, φιδελαια και κουραφεξαλα;
Ή μηπως και αυτο ειναι αποτοκο της φαντασιας και του αγχους σου;
Εν κατακλειδι θα σε συμβουλευα, για να μην παρασυρεις τα υπολοιπα μελη του forum με τις ανεκδιηγητες αποψεις σου, να γραψεις με κεφαλαια γραμματα στο profile σου....ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΜΟΥ.