Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λιγο risky ακούγεται ,ειδικά για τους άνω των 45 !Ναι George ετσι ακριβώς. Όλες αυτες οι ουσίες μπορουν να δωσουν παραπλανητικά αποτελέσματα στους καρκινικούς δείκτες του Προστατη (PSI)
Καποια φτηνη λοσιον με σοου παλμετο η γενικα με antidht συστατικα(οπως του ρεβιβογκεν) υπαρχει καπου να παραγγειλουμε απο Ελλαδα η απο εξωτερικο? Ρωταω διοτι δεν ειμαι και πολυ fan της τοπικης φιναστεριδης (υπο μορφη γελης)11η μέρα με saw palmetto 320mg.
Σε γενικές γραμμές δείχνει καλά ανεκτό από τον οργανισμό. Το δοκίμασα και με άδειο στομάχι αλλά δεν το συστήνω, μου προκάλεσε φούσκωμα το οποίο υποχώρησε μετά από 1 ώρα. Η χρήση μετά το φαγητό είναι οκ.
Παρατήρησα ότι η ανάγκη για ούρηση γίνεται σαφώς πιο επιτακτική με το saw, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό η κακό.
Η λίμπιντο καλή προς ανεβασμένη.
Τέλος παρατήρησα μια μικρή μείωση στην τριχόπτωση κατά την χρήση μινόξ. Αυτά προς το παρών
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
evdermia palmogen hair lotion και boderm hairgen lotion/foam.Καποια φτηνη λοσιον με σοου παλμετο η γενικα με antidht συστατικα(οπως του ρεβιβογκεν) υπαρχει καπου να παραγγειλουμε απο Ελλαδα η απο εξωτερικο? Ρωταω διοτι δεν ειμαι και πολυ fan της τοπικης φιναστεριδης (υπο μορφη γελης)
Ναι φιλε..τα γνωριζω αυτα τα προιοντα αλλα μου φαινονται λιγο ακριβα...μαλλον θα παρω τσουκνιδα που εχει κι αυτη antidht ιδιοτητες..για παραδειγμα αυτην οσον αφορα το θεμα regrowth για πολλους και διαφορους λογους απορριπτω τη μινοξιδιλη και στρεφομαι στο βιολογικο δεντρολιβανο...τωρα καποιοι θα σκεφτουν "νομιζει ο ανοητος οτι με αυτα τα φυτικα θα ναι προστατευμενος"..αλλα δε με νοιαζει...ο καθεις εχει δικαιωμα να προσπαθει με οτι μεσα εκεινος επιθυμειevdermia palmogen hair lotion και boderm hairgen lotion/foam.
Αν βρεις κατι σαν το ρεβιβογκεν σε χαμηλη τιμη απο σαιτ του εξωτερικου, σε παρακαλω πολυ δειξ το μουevdermia palmogen hair lotion και boderm hairgen lotion/foam.
εχεις δοκιμασει καποιο απο αυτα τα 2;;; εγω χρησιμοποιω saw palmetto 320mg και για τοπικο χρησιμοποιω revivogen αλλα ψαχνω και εγω να βρω αλλο τοπικο anti-dht γιατι ειναι ακριβο το revivogen... σε σχεση με revivogen ειναι φτηνα αυτα τα 2 που σου ειπαΑν βρεις κατι σαν το ρεβιβογκεν σε χαμηλη τιμη απο σαιτ του εξωτερικου, σε παρακαλω πολυ δειξ το μου
Το revivogen ειναι τελειο..μην το σταματησεις αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να το αγοραζεις...ο συνδυασμος ρεβιβογκεν η ενος σκευασματος τυπου ρεβιβογκεν με ενα προιον που αυξανει την κυκλοφορια στο τριχωτο της κεφαλης τονωνοντας τη λειτουργια των εκει αιμοφορων αγγειων (για παραδειγμα με μινοξ η δενδρολιβανο), δινει καταπληκτικα και γρηγορα αποτελεσματα επανεκφυσης και υγιους καταστασης στο κεφαλι! Ξερεις αν υπαρχει καποιο καταστημα σε αθηνα η πειραια που να φτιαχνει βιολογικες λοσιον? πχ να του πεις να σου φτιαξει ιδιοκατασκευη με τα συστατικα του ρεβιβογκεν αλλα σε προσιτη τιμη, και να στην φτιαξειεχεις δοκιμασει καποιο απο αυτα τα 2;;; εγω χρησιμοποιω saw palmetto 320mg και για τοπικο χρησιμοποιω revivogen αλλα ψαχνω και εγω να βρω αλλο τοπικο anti-dht γιατι ειναι ακριβο το revivogen... σε σχεση με revivogen ειναι φτηνα αυτα τα 2 που σου ειπα
ναι χρησιμοποιω κ μινοξ 5% μια φορα τη μερα, εκτος απο revivogen και επισης ξεκινησα κ saw palmetto 320mg πριν κανα 10ημερο...Το revivogen ειναι τελειο..μην το σταματησεις αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να το αγοραζεις...ο συνδυασμος ρεβιβογκεν η ενος σκευασματος τυπου ρεβιβογκεν με ενα προιον που αυξανει την κυκλοφορια στο τριχωτο της κεφαλης τονωνοντας τη λειτουργια των εκει αιμοφορων αγγειων (για παραδειγμα με μινοξ η δενδρολιβανο), δινει καταπληκτικα και γρηγορα αποτελεσματα επανεκφυσης και υγιους καταστασης στο κεφαλι! Ξερεις αν υπαρχει καποιο καταστημα σε αθηνα η πειραια που να φτιαχνει βιολογικες λοσιον? πχ να του πεις να σου φτιαξει ιδιοκατασκευη με τα συστατικα του ρεβιβογκεν αλλα σε προσιτη τιμη, και να στην φτιαξει