JOJO
Active Member
Πολύ ισχυρούς και επαναλαμβανόμενους πονοκεφάλους. Γνώριμη παρενέργεια από το παρελθόν (φιναστερίδη).Εχω αρχίσει να παίρνω κι εγώ saw Palmetto. Τι εξετάσεις θα πρέπει να κάνω για να δω αυτα που λέει ο jojo. Tι επιπτώσεις έχει αυτό δηλαδή σε σένα Jojo;
Όσον αφορά τις εξετάσεις, ας απευθυνθείς σε έναν ενδοκρινολόγο, συζήτησε μαζί του και αυτός θα σε κατευθύνει.
Δεν ανέφερα πότε μείωση της λίμπιντο. Εν αντίθεση αύξηση είχα και εγώ.Πάντως οι άλλοι που το.εχουν πάρει έχουν παρατηρήσει αύξηση της λίμπιντο. Μήπως οι συγκεκριμένες κάψουλες σου δημιούργησαν το θεμα;
Εγώ είμαι στις αρχές δεν μπορώ να κρίνω
Κάτι τελευταίο, αντιλαμβάνομαι ότι ταράχτηκες διαβάζοντας αυτό που έγραψα. Μην το κάνεις, δεν είναι αυτός ο σκοπός της ανάρτησης μου. Ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός, το ότι σε εμένα δημιουργεί τόσο μεγάλη αύξηση της τεστοστερόνης, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και σε κάποιον άλλο.
Ο λόγος που έγραψα τα ανωτέρω είναι καθαρά ενημερωτικός. Αν βγαίνει κάποιο πόρισμα, αυτό είναι πως θα ήταν καλό όσοι κάνουν χρήση κάποιου DHT blocker, κάποια στιγμή να κάνουν και έναν έλεγχο στις ορμόνες τους. Καθαρά προληπτικά. Αν δεν έχεις παρενέργειες και σου προσφέρει ένα αποτέλεσμα στην τριχόπτωση, δεν υπάρχει λόγος να το διακόψεις.