Επειδή ειλικρινα και θέλω να απέχω από το φόρουμ αλλά και έχω αρκετές υποχρεώσεις αυτόν τον καιρο απάντησα σε αυτό το σχόλιο μόνο και μόνο επειδή ήρθε ειδοποίηση ότι κάποιος απάντησε σε σχόλιο μου...
Θα απαντήσω για τελευταία φορά...Θεωρώ ότι αν ο καθένας για τον προσωπικό του λόγο δεν ανέφερε τιμή ή οτιδήποτε άλλο δεν θα πήγαινε μπροστά αυτό το φόρουμ...Και επειδή δεν έχω φαντασία και αυτό το παιχνίδι το έχω δει πολλές φορές μόνο σε υποψίες με βάζει...Μπορεί όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση να κάνω και λάθος καθώς ο
@Reve έκανε πολύ καλή παρουσίαση αναφέροντας και τα αρνητικά αυτού του εγχειρήματος...Και πραγματικά μπράβο του...Απλά με κέντρισε το σχόλιο του pes το οποίο δεν το πολυκαταλαβα για ποιο λόγο μπορεί να τον ενοχλεί αλλά τέλος πάντων...
Όσο για το ερώτημα σου εγώ δεν λέω ένα γενικό για προσωπικούς λόγους...Άρα αρχικά ξέρεις για ποιο λόγο δεν λέω τιμή και αυτός είναι ο σεβασμός στην επιθυμία του οργανωτή cvial...Έχω εκφράσει δε την άποψη ότι από την αρχή δεν είχε νόημα αυτό πόσο μάλλον τώρα που έχουν έρθει για consultation 200 άτομα...Και άντε θα στο πω και αυτό και ας με κράξει ο cvial...Όσοι με έχουν ρωτήσει τους έχω πει την τιμή και πίστεψέ με είναι αρκετοί...Μόνο και μόνο για να αναπτέρωσω το ηθικό των μελών εδώ που τους νιώθω από πρώτο χέρι καθώς η τιμή για Λορέντζο είναι αρκετά καλή...
Αν δεν ήξερες ότι ο cvial ζήτησε να μην ειπωθεί η τιμη πάω πάσο,αν το ήξερες δεν ξέρω για ποιο λόγο με ρώτησες...