Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ Φίλε μου!Mην ακουμπας ο,τι δουλευει. Πολυ καλο αποτελεσμα.
Όσο αφορά το πιο αραιό, Μπορείς να το κάνεις όσο έντονο θέλεις. Κανείς την 1η συνεδρία κ μετά στις άλλες το προσαρμόζεις. Δεν κατάλαβα τι εννοείς όσο αφορά το πιο ξυρισμένο..Να σε ρωτήσω κάτι,σου είπαν αν μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο αραιό η πιο ξυρισμένο σαν Στιλ?η αυτό που έκανες είναι το πιο χαμηλό?
Εννοώ να το κάνεις λιγότερο έντονο,να φαίνεται το τατουάζ περισσότερο και καλά ξυρισμένο σαν λουκ.Σαν αυτόν στην φωτογραφία.Αυτο δεν ξέρω πως το καταφέρνουν,έχει να κάνει με το μελάνι που βάζουν πχ περισσότερο ανοιχτό η σκούρο ή έχει να κάνει με την τεχνική, πχ σου κάνουν τις τελείες περισσότερο αραιέςΌσο αφορά το πιο αραιό, Μπορείς να το κάνεις όσο έντονο θέλεις. Κανείς την 1η συνεδρία κ μετά στις άλλες το προσαρμόζεις. Δεν κατάλαβα τι εννοείς όσο αφορά το πιο ξυρισμένο..
φιλε μπες διαβασε το νημα που εχω ανοιξει για SMP, εξηγει πως καθοριζεται το χρωμαΕννοώ να το κάνεις λιγότερο έντονο,να φαίνεται το τατουάζ περισσότερο και καλά ξυρισμένο σαν λουκ.Σαν αυτόν στην φωτογραφία.Αυτο δεν ξέρω πως το καταφέρνουν,έχει να κάνει με το μελάνι που βάζουν πχ περισσότερο ανοιχτό η σκούρο ή έχει να κάνει με την τεχνική, πχ σου κάνουν τις τελείες περισσότερο αραιές
Δεν υπάρχει πιο έντονο η όχι ... Προσαρμόζεται η ένταση ανάλογα του δέρματος που έχεις .... Ο στόχος η φυσικότητα... Τίποτα άλλο ....Εννοώ να το κάνεις λιγότερο έντονο,να φαίνεται το τατουάζ περισσότερο και καλά ξυρισμένο σαν λουκ.Σαν αυτόν στην φωτογραφία.Αυτο δεν ξέρω πως το καταφέρνουν,έχει να κάνει με το μελάνι που βάζουν πχ περισσότερο ανοιχτό η σκούρο ή έχει να κάνει με την τεχνική, πχ σου κάνουν τις τελείες περισσότερο αραιές
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Εννοώ να το κάνεις λιγότερο έντονο,να φαίνεται το τατουάζ περισσότερο και καλά ξυρισμένο σαν λουκ.Σαν αυτόν στην φωτογραφία.Αυτο δεν ξέρω πως το καταφέρνουν,έχει να κάνει με το μελάνι που βάζουν πχ περισσότερο ανοιχτό η σκούρο ή έχει να κάνει με την τεχνική, πχ σου κάνουν τις τελείες περισσότερο αραιές
μπορεις να βαλεις και καμια φωτο πως φαινεται προφιλ;Καλησπέρα παιδιά.
Ανεβάζω φωτογραφίες με καλή αναλυση στους 4.5 μήνες περίπου.
Είναι σε εσωτερικό χώρο με φυσικό φωτισμό δωματίου.
Σκέφτομαι μήπως πάω για 4η συνεδρία να το κάνω πιο σκούρο γιατί σε εξωτερικό χώρο φαίνεται γκρι κ ενιαίο όμως όσο πάει το συνηθίζω κ το θέλω πιο σκούρο..
Πιστεύετε θα είναι too much?
Προβολή συνημμένου 51953Προβολή συνημμένου 51954Προβολή συνημμένου 51955Προβολή συνημμένου 51956
Ναι Δημήτρη θα ανεβάσω σήμερα ή αύριο. Εχω κάτι τρεχαματα με γιατρούς κ δεν είχα χρονομπορεις να βαλεις και καμια φωτο πως φαινεται προφιλ;
Boyaka απ τα L*dl Λάζαρε..Πολύ ωραίο μου φαίνεται και φυσικό. Το μελάνι θα "ξεθωριάσει" ελαφρά μετά απο 1 χρόνο καθώς το ανοσοποιητικό προσπαθεί να το "εξαφανίσει". Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά όταν θα γκριζάρεις αρκετά στα γένια ή στα πλάγια μπορεί να μπεί και να σου το βελτιώσει με γκρίζο και βγαίνει πολύ καλό το αποτέλεσμα αμα είσαι φειδωλός στην έκταση.
υγ. αν και δεν φαίνεσαι ο υπόλοιπος, μου κάνεις σαν scott adkins στο boyka...
Γράψου κραβ μαγκά και σε λίγους μήνες δεν θα το πιστεύεις...Boyaka απ τα L*dl Λάζαρε..
Φίλε γράφτηκα από τον προηγούμενο μήνα το πιστεύεις? Σεπτέμβριο ξεκιναμεΓράψου κραβ μαγκά και σε λίγους μήνες δεν θα το πιστεύεις...