Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατι αδυνατο Τασο; Στην πρωτη φωτο ειναι ξυρισμενα και στην δευτερα μακρια και καλυψη αποκρυψη τα πισω, και ο Αναστασακης εχει πολλα τετοιαΕίναι μάλλον αδύνατον με 3600 να έχει αυτό το αποτέλεσμα, ξεκίνησε φίνα πριν την μμ?
ΚΑΝΕΝΑ με τοσο αδυναμο hairline που ακομα και απο πανω δειχνει αραιο.Γιατι αδυνατο Τασο; Στην πρωτη φωτο ειναι ξυρισμενα και στην δευτερα μακρια και καλυψη αποκρυψη τα πισω, και ο Αναστασακης εχει πολλα τετοια
ΚΑΝΕΝΑ με τοσο αδυναμο hairline που ακομα και απο πανω δειχνει αραιο.
να θυμισω το τελευταιο ποστ?
#monotovideometraei case #199, 3500 τριχοθυλάκια, FUE, 40 χρονών | 12 μήνες μετά
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!www.hairlossgr.com
Προβολή συνημμένου 65039Προβολή συνημμένου 65038Προβολή συνημμένου 65037
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπότε για να καταλάβω.Σωστα, βεβαια εσυ βαζεις 3500 Α και Β ζωνη και δινεις αγωγη για crown, ενω εδω μπηκαν 3500 Α,Β και crown οποτε λογικο να μην ειναι τοσο πυκνο το hairline.
Το αν εγινε αυτο γιατι η κλινικη δεν μπορει να πετυχει πιο ψηλη πυκνοτητα ειναι αλλο ερωτημα βεβαια…
Πάντως το μήκος ειδικά του μαλλιού μου το κάνει δύσκολο να πιστέψω πως είναι στο 6μηνο.Ισως κάνω λάθος αλλά φαίνεται να έχει 6-7 πόντους μαλλίΤο συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι περίπου στα μέσα του 6ου μήνα! Αναμένουμε σημαντική βελτίωση τους επόμενους μήνες αλλά θεωρούμε σημαντικό να υπάρχει για να μπορούν να καταλάβουν τα μέλη τί μπορεί να δώσει μια μεταμόσχευση ακόμα και λίγους μήνες μετά την πραγματοποίησή της.
Δεν μακραίνει σε όλους με τον ίδιο ρυθμό είναι η αλήθεια....Εμένα είναι 2,5 μήνες απο την μεταμόσχευση είναι ήδη 3-4 πόντους και τα έχω κουρέψει 2 φορές να τα φέρω στα ίσια!Κανονικά το μαλλί μακραίνει 1 με 1,5 πόντο τον μήνα αλλά με την μινοξιδίλη που φαντάζομαι θα βάζει όπως προτείνει η κλινική το μαλλί μακραίνει ακόμα πιο γρήγορα!Πάντως το μήκος ειδικά του μαλλιού μου το κάνει δύσκολο να πιστέψω πως είναι στο 6μηνο.Ισως κάνω λάθος αλλά φαίνεται να έχει 6-7 πόντους μαλλί
@LoverBoy Βάζει μόνο μινοξιδίλη 5% πρωί-βράδυΜια χαρά!Δεδομένου της έκτασης του προβλήματος και ότι με μια 2ήμερη έλυσε το πρόβλημα του ο ασθενής πέτυχε μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του!Λαμβάνει αγωγή?
@tasos33 : Το αποτέλεσμα οφείλεται σε 3 κύριες παραμέτρους:Είναι μάλλον αδύνατον με 3600 να έχει αυτό το αποτέλεσμα, ξεκίνησε φίνα πριν την μμ?
Οπότε για να καταλάβω.
κανω καλα εγω ή η κλινική?
Δεν ειναι ξεκαθαρο σε ΑΥΤΟ το ποστ τι υποστηριζεις.
Ειναι και τα δυο σωστα; Ειανι και τα δυο εξισου αποτελεσματικα?
Η πυκνοτητα δειχνει μια χαρα
Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ???
Πρόκειται για αποτέλεσμα στο 6μηνο, το οποίο σημαίνει ότι περιμένουμε βελτίωση τόσο στη ποσότητα, όσο και στη ποιότητα των τριχών. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος όσον αφορά την κάλυψη και την πυκνότητα εφόσον ο ασθενής ενημερώνεται για το τί ακριβώς να περιμένει. Προφανώς, κάποιος μπορεί να επιλέξει να καλύψει τις Α&Β ζώνες με μεγαλύτερη πυκνότητα και ν’ αφήσει το crown για 2η μμ, ενώ κάποιος άλλος να επιλέξει διασπορά σε όλες τις ζώνες και, αν χρειαστεί, πύκνωση στη συνέχεια στοχευμένα.