Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Την πυκνοτητα φυτρωσης εννοω οποτε το ιδιο πραγμα λεμε, και προφανως φαινεται αρκετα χαμηλοτερη απο την πυκνοτητα τοποθετησης, οποτε η επιβιωση ειναι χαμηλοτερη απο αυτο που θα επρεπε. Το αν μπορεις να πετυχεις υψηλοτερες πυκνοτητες απο την Seneca ειναι ξεκαθαρο νομιζω.
θα μου πεις εκει βαζεις μινοξ που για κραουν μπορει να ειναι και καλυτερα,
Η αποψή μου είναι ότι στρατηγικά το να τελειώνουμε με μια ζώνη και πάμε πιο πίσω στην άλλη είναι προτιμητέο. Και αυτό όμως εδώ δεν είναι λάθος αν συνοδευτεί σε 1 χρόνο με 2η μμ πύκνωσης. Το γεγονός ότι πέτυχε υψηλή φύτρωση είναι στα πολύ θετικά. Οι υψηλές πυκνότητες έχουν και ρίσκο (σε όλους τους γιατρούς ανάλογα φυσικά και με το ύψος της φύτευσης) οπότε και η συντηρητική προσέγγιση έχει τα οφέλη της.δεκτο αυτο, το θεμα ειναι ο ασθενης εχει ενημερωθει για τις επιλογες και τα αποτελεσματα που θα εχει με καθε επιλογη; μαλλον οχι στη συγκεκριμενη περιπτωση, οποτε απλα σκορπαμε 3500 σε ολο το κεφαλι, δεν πετυχαινουμε πολυ ψηλη πυκνοτητα και το βαφτιζουμε φυσικο (βεβαια η φυσικοτητα δεν εχει να κανει τοσο με πυκνοτητα αλλα με αλλα πραγματα), αφηνουμε μακρυ μαλλι και τα καινουμε ολα πισω για καλυψη και ολα καλα.
Σωστο δεν το σκεφτηκα ετσι, το εσβησαΘα παρακαλέσω τις κλινικές να μην ποστάρουν αποτελέσματα τους στα νήματα άλλων κλικινών. Δεν είναι δεοντολογικό. Προφανώς όμως μπορούν να σχολιάζουν.
Δεν ειναι πολυ υψηλη η φυτρωση, και με πολυ χαμηλοτερη πυκνοτητα απο 50-55 μπορεις να εχεις καλη καλυψη, ακομα και με 40g/cm2 φυτρωμενα και υψηλο λογο το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.3600g σε τόσο μεγάλη έκταση σημαίνει εκ προοιμίου χαμηλή πυκνότητα τοποθέτησης. Δεν βλέπω σημαντική διαφορά τοποθέτησης και φύτρωσης. Μπροστά (hairline) ήταν παντελώς άδειος. Για να έχεις καλή κάλυψη (από μπροστά) σε αυτή την περίπτωση, η πυκνότητα πρέπει να κυμανθεί στα 50-55g με νορμάλ λόγο ή λίγο λιγότερο με λόγο 2.6-2.8 (αυτοί θεωρούνται υψηλοί). Εδώ ο λόγος ήταν 2.40, λίγο πιο πάνω από το κανονικό. Για να πιάσει 120 τρίχες ήθελε λοιπόν 50g+ πυκνότητα και προφανώς αυτό έχει ένα ρίσκο που η κλινική δεν πήρε. Η φύτρωση εδώ κυμάνθηκε σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Είναι προφανέστατο και είναι απόρροια (μεταξύ άλλων) της μέτριας μέσης πυκνότητας. Η wow κάλυψη (από πάνω μόνο) προέρχεται προφανώς από το πολύ μακρύ μαλλί και το styling. Από μπροστά που δεν υπάρχει layering (και το μήκος μαλλιού δεν παίζει ρόλο) φαίνεται η χαμηλή πυκνότητα (για την περιοχή). Όμως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και με μια 2μμ με κυριο βάρος πύκνωσης στην Α' ζώνη θα απογειωθεί από όλες τις γωνίες θέασης.
Με τίποτα. Αν έχει πρόβλημα το crown δεν σε σώζει η μινο.
Η αποψή μου είναι ότι στρατηγικά το να τελειώνουμε με μια ζώνη και πάμε πιο πίσω στην άλλη είναι προτιμητέο. Και αυτό όμως εδώ δεν είναι λάθος αν συνοδευτεί σε 1 χρόνο με 2η μμ πύκνωσης. Το γεγονός ότι πέτυχε υψηλή φύτρωση είναι στα πολύ θετικά. Οι υψηλές πυκνότητες έχουν και ρίσκο (σε όλους τους γιατρούς ανάλογα φυσικά και με το ύψος της φύτευσης) οπότε και η συντηρητική προσέγγιση έχει τα οφέλη της.
Δεν ειναι πολυ υψηλη η φυτρωση,
Τι εννοεις δεν σε σωζει; Οπτικα σε σωζει αφου δεν αφηνει τις τριχες να πεσουν και ειναι πολυ καλυτερα απτο να μην κανεις τιποτα αφου δεν μπορεις να παρεις φινα, αλλο που δεν λυνει το προβλημα στην πηγη του και οταν την κοψεις πεφτουν ολα.
Αρα εδω υπαρχει πλανο δευτερης μεταμοσχευσης μετα απο 1 χρονο; Συζητηθηκε και συμφωνηθηκε αυτο απο τον αθσενη;
Αλλο συντηρητικη προσεγγιση για το καλο του ασθενη και αλλο συντηρητικη προσεγγιση γιατι δεν μπορουμε επιθετικη.
Τεκμήριωσε το. Εγώ στην φύτευση με βάση τις σχετικές αποστάσεις μεταξύ των g (και το punch που χρησιμοποιει) δεν βλέπω πάνω από 38g/cm2 στην hairline. Εκεί με έναν λόγο 2.1-2.2 (γιατί υπάρχουν όλα τα 1τριχα) μιλάς για 80 τρίχες. Έτσι φαίνονται 80 τρίχες. Η φύτρωσή του είναι 95+.
Εννοείται και πέφτουν απλά αυξάνει τον αναγενή κύκλο και βλέπεις περισσότερες τρίχες στο κεφάλι ανά πάσα χρονική στιγμή. Σου δίνει την ψευδαίσθηση της κάλυψης για ένα διάστημα αλλά μέχρι εκεί.
Αυτό θα μας το πει ο ίδιος ή η κλινική. Επίσης, τι εννοείς επιθετική? Δεν του έβαλε 2000g, 3500g του έβαλε. Υπάρχει και η λεγόμενη ασφάλεια της δότριας. Άρα αυτά τα 3500g που είναι ένα καλό νούμερο για 1μμ είτε θα τα έβαζε μόνο αρκετά πιο μπροστά και πιο πυκνά (πχ 45g) και θα πήγαινε οποσδήποτε για 2η μμ γιατί θα έμοιζε σαν clown (μπορεί να μην ήθελε ή να είχε τα χρήματα) είτε θα έκανε αυτό που έκανε. Το συγκεκριμένο είναι από τα επιτυχημένα αυτής της μεθόδου (της οποίας δεν είμαι φαν), κάτι άλλα με 2000-2500 σκόρπια σε NW5 είναι τα προβλήματα.
H διαφορά είναι στο punch, στην περιπτώση του @ΙΟΥΛΙΟΣ χρησιμοποιήθηκε αρκετά μικρότερο punch σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε η Seneca. Έτσι λοιπόν αυτά που βλέπεις σαν σχετικές αποστάσεις μπορεί να είναι οι ίδιες αλλά σαν απόλυτο νόυμερο είναι μικρότερες.Απο το νημα https://www.hairlossgr.com/forum/threads/ΙΟΥΛΙΟΣ-a-step-towards-the-dream-dr-jose-lorenzo-fue-2601-grafts-16-09-2021-1st-operation.13626/post-273766
με πυκνοτητα 42g στη χερλαιν ,παχος τριχας 52mm και λογο 2.26
Εδω μπορεις να δεις την πυκνοτητα στη χερλαιν τον 7ο μηνα
Αν εσενα αυτη η πυκνοτητα, που ειναι και ψηλοτερης αναλυσης και απο ανεξαρτητη παρουσιαση σου φαινεται οτι διαφερει 4g και οποιο παχος τριχας απο αυτη την πυκνοτητα που ειναι και απο επισημη παρουσιαση κλινικης οκ, εμενα δεν μου φαινεται παντως.
Από το τίποτα σαφώς, από την φίνα όχι (επειδή είπες ότι μπορεί να είναι και καλύτερα).Ναι δεν εννοω οτι τις κραταει ολες, αρα καλυτερα απο το να μην παρεις τιποτα.
Έτσι ήμουν εγώ μετά την 1μμ και δεν φοβάμαι να το πω. Α, και Β οκ, πιο πίσω καραφλός. Δεν υπάρχει φυσικό πατερν που έχεις μια χαρά hairline Α & Β πυκνό και από πίσω ξαφνικά. τίποτα. Αυτός είναι ο ορισμός ότι έχεις κάνει μμ.Τι εννοεις σαν κλοουν; επειδη θα εχει μαλλια Α και Β ζωνη και οχι στο κραουν; Πολλοι ειναι ετσι χωρις να εχουν κανει ποτε μεταμοσχευσεις, και καλο ειναι να αποφευγονται τετοιο χαρακτηρισμοι για κεφαλια ανθρωπων, ειδικα σε ενα φορουμ που μπορει καποιοι να ειναι αντιμετωποι με τετοιες καταστασεις. Ας μας πει λοιπον η κλινικη @Seneca Medical Group αν ειναι επεμβαση 2 σταδιων και αν εξηγηθηκε στον ασθενη το πλανο και οι επιλογες.
cvial check pmH διαφορά είναι στο punch, στην περιπτώση του @ΙΟΥΛΙΟΣ χρησιμοποιήθηκε αρκετά μικρότερο punch σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε η Seneca. Έτσι λοιπόν αυτά που βλέπεις σαν σχετικές αποστάσεις μπορεί να είναι οι ίδιες αλλά σαν απόλυτο νόυμερο είναι μικρότερες.
Από το τίποτα σαφώς, από την φίνα όχι (επειδή είπες ότι μπορεί να είναι και καλύτερα).
Έτσι ήμουν εγώ μετά την 1μμ και δεν φοβάμαι να το πω. Α, και Β οκ, πιο πίσω καραφλός. Δεν υπάρχει φυσικό πατερν που έχεις μια χαρά hairline Α & Β πυκνό και από πίσω ξαφνικά. τίποτα. Αυτός είναι ο ορισμός ότι έχεις κάνει μμ.
Μόνο ο Ζιντάν στα νιάτα τουΈτσι ήμουν εγώ μετά την 1μμ και δεν φοβάμαι να το πω. Α, και Β οκ, πιο πίσω καραφλός. Δεν υπάρχει φυσικό πατερν που έχεις μια χαρά hairline Α & Β πυκνό και από πίσω ξαφνικά. τίποτα. Αυτός είναι ο ορισμός ότι έχεις κάνει μμ.
Έτσι ήμουν εγώ μετά την 1μμ και δεν φοβάμαι να το πω. Α, και Β οκ, πιο πίσω καραφλός. Δεν υπάρχει φυσικό πατερν που έχεις μια χαρά hairline Α & Β πυκνό και από πίσω ξαφνικά. τίποτα. Αυτός είναι ο ορισμός ότι έχεις κάνει μμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Που χάθηκες εσυ βρε ψυχή;Κρυφακούω εγώ ε!!!
Δε με σκουντάτε και λίγο, μπας και πάρω μπρος...Που χάθηκες εσυ βρε ψυχή;
H διαφορά είναι στο punch, στην περιπτώση του @ΙΟΥΛΙΟΣ χρησιμοποιήθηκε αρκετά μικρότερο punch σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε η Seneca. Έτσι λοιπόν αυτά που βλέπεις σαν σχετικές αποστάσεις μπορεί να είναι οι ίδιες αλλά σαν απόλυτο νόυμερο είναι μικρότερες.
Από το τίποτα σαφώς, από την φίνα όχι (επειδή είπες ότι μπορεί να είναι και καλύτερα).
Που εχετε κανει μεταμοσχευση;Σε ποιον γιατρο;H διαφορά είναι στο punch, στην περιπτώση του @ΙΟΥΛΙΟΣ χρησιμοποιήθηκε αρκετά μικρότερο punch σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε η Seneca. Έτσι λοιπόν αυτά που βλέπεις σαν σχετικές αποστάσεις μπορεί να είναι οι ίδιες αλλά σαν απόλυτο νόυμερο είναι μικρότερες.
Σε μένα απευθύνεσαι Bill?Που εχετε κανει μεταμοσχευση;Σε ποιον γιατρο;
Σε αυτό θα συμφωνησω ότι είναι πολύ σπάνιο αλλά όχι απίθανο. Παρολαυτα ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις το σχήμα είναι πιο φυσικό, δεν υπάρχουν αυστηρές γραμμές που ξεκινά και τελειώνει η φύτρωση όπως γίνεται με τις μμ.Ειναι πολυ σπανιο ναι, αλλα οχι απιθανο, εχω 2 ατομα στη δουλεια που ειναι ακριβως ετσι, και οπως ειπε και ο φιλος απο πανω και ο Ζινταν ετσι ηταν
Τι εννοείς 2ημερη, το θέμα δεν είναι οι μέρες αλλά τα πόσα g μπορούν να βγουν από μια δότρια χωρίς να την καταστρέψουν.Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ή όντως αυτού του τύπου η αραίωση αλλά το κατά πόσο ο ασθενής ήθελε να έχει τέτοια εικόνα και δεν θέλησε με μια 2 ήμερη να "τελειώσει" με το θέμα ΜΜ καθώς για δικούς του λόγους μπορεί μελλοντικά να μην ήθελε να προχωρήσει σε άλλη επέμβαση!
Όπως και να έχει είναι ένα τίμιο αποτέλεσμα βάση των μοσχευμάτων που χρησιμοποιήθηκαν που έστειλε πίσω την εικόνα του κάποια χρόνια!Σίγουρα επιδέχεται βελτίωση(στο hairline)αλλά αυτό είναι στο χέρι του αν το θελήσει η όχι
Εννοώ για την 2 ήμερη επέμβαση που έκανε όπως ανακοίνωσε η κλινική!Σαφώς και πρέπει να λάβουν υπόψιν τον αριθμό που μπορεί να δώσει η δότρια που φαντάζομαι θα ήταν μέσα στα πλαίσια ασφαλείας!Τι εννοείς 2ημερη, το θέμα δεν είναι οι μέρες αλλά τα πόσα g μπορούν να βγουν από μια δότρια χωρίς να την καταστρέψουν.
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ή όντως αυτού του τύπου η αραίωση αλλά το κατά πόσο ο ασθενής ήθελε να έχει τέτοια εικόνα και δεν θέλησε με μια 2 ήμερη να "τελειώσει" με το θέμα ΜΜ καθώς για δικούς του λόγους μπορεί μελλοντικά να μην ήθελε να προχωρήσει σε άλλη επέμβαση!
Όπως και να έχει είναι ένα τίμιο αποτέλεσμα βάση των μοσχευμάτων που χρησιμοποιήθηκαν που έστειλε πίσω την εικόνα του κάποια χρόνια!Σίγουρα επιδέχεται βελτίωση(στο hairline)αλλά αυτό είναι στο χέρι του αν το θελήσει η όχι