Seneca Direct FUE_3612 μοσχεύματα_VΙ

LoverBoy

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψιν από που ξεκίνησε ειναι πολυ καλό και πέτυχε υψηλή φύτρωση...η hairline δεν μπορει να ειναι πυκνή με τη πρώτη μμ οταν έχεις να καλύψεις τόσο μεγάλη έκταση, εδώ αλλοι με πολυ μικρότερο προβλημα δεν έχουν πυκνη hairline με την πρώτη μμ...σε τέτοια μεγάλα norwood προτεραιότητα σου ειναι να έχεις πρώτα καλή κάλυψη σε ολη τη περιοχη και μετά γυρνάς με δευτερη επέμβαση να πυκνώσεις τις αδυναμίες, .οχι να φτιάξεις μια Hairline Μπετό και πίσω έρημος σαχάρα γιατι δεν θα δειχνει φυσικό το αποτέλεσμα...επισης αν δεν λαμβανει και φιναστεριδη ειναι μεγαλύτερο ρισκο να πας επιθετικα τοσο λογω εξέλιξης της αραίωσης...
Είναι ανάλογα το πλάνο που έχει δωθεί σε συννενόηση με τον γιατρό!Οπότε μόνο ο ασθενής το γνωρίζει και ο γιατρός τι συζητήθηκε μεταξύ τους!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Είναι ανάλογα το πλάνο που έχει δωθεί σε συννενόηση με τον γιατρό!Οπότε μόνο ο ασθενής το γνωρίζει και ο γιατρός τι συζητήθηκε μεταξύ τους!
καλά ναι σίγουρα...πιστεύω πάντως πολλοι έξω δεν θέλουν να μπαίνουν και σε δεύτερη μμ άμεσα...γιατι ειναι και το οικονομικό αλλα και η ταλαιπωρία από τη διαδικασία...

LoverBoy

Well-Known Member
καλά ναι σίγουρα...πιστεύω πάντως πολλοι έξω δεν θέλουν να μπαίνουν και σε δεύτερη μμ άμεσα...γιατι ειναι και το οικονομικό αλλα και η ταλαιπωρία από τη διαδικασία...
Εννοείται είναι και το οικονομικό στην μέση.....Μερικοί δεν μπορούν ούτε 1000 ευρω να μαζέψουν όταν έχουν παιδιά,υποχρεώσεις,ενοίκιο......Με σταναχωρεί ειλικρινά αυτό γιατί παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του ανθρώπου η εικόνα του!

piros75

Well-Known Member
Πάντως τέτοιου είδους αποτελέσματα με κάνουν να πιστεύω ότι η Seneca είναι η πιο VFM κλινική στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Με τιμή κοντά ή και κάτω από 1,5 ευρώ/μοσχευμα μπορεί να σου δώσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, το οποίο είναι απολύτως φυσικό και σου δίνει τη δυνατότητα να επέμβεις σε δεύτερο χρόνο πολύ πιο στοχευμένα και με λίγα ακόμα μοσχεύματα. ΟΚ θα προτιμούσα να είχαν δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη χερλαιν, αλλά όπως είπε και ο εκπρόσωπός τους εδώ, ίσως να υπάρξει και λίγη βελτίωση ακόμα μιας και είναι στον 6ο μήνα.

LoverBoy

Well-Known Member
Πάντως τέτοιου είδους αποτελέσματα με κάνουν να πιστεύω ότι η Seneca είναι η πιο VFM κλινική στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Με τιμή κοντά ή και κάτω από 1,5 ευρώ/μοσχευμα μπορεί να σου δώσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, το οποίο είναι απολύτως φυσικό και σου δίνει τη δυνατότητα να επέμβεις σε δεύτερο χρόνο πολύ πιο στοχευμένα και με λίγα ακόμα μοσχεύματα. ΟΚ θα προτιμούσα να είχαν δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη χερλαιν, αλλά όπως είπε και ο εκπρόσωπός τους εδώ, ίσως να υπάρξει και λίγη βελτίωση ακόμα μιας και είναι στον 6ο μήνα.
Συμφωνώ καθώς σε αυτή την τιμή κάνεις στην πατρίδα σου ΜΜ χωρίς να σε ξηλώσουν στην Τουρκία.....Στην αγορά καλά είναι να υπάρχουν επιλογές για όλα τα πορτοφόλια και ο καθένας με βάση αυτό που μπορεί να επιλέγει!Κάνουν και καλή διαχείρηση της δότριας που είναι σημαντικότατο!Πάντα όμως έχει να κάνει και η ποιότητα τρίχας του ασθενή για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα όπως και αν ακολουθεί κάποια θεραπεία!

Corona

Active Member
Εννοείται είναι και το οικονομικό στην μέση.....Μερικοί δεν μπορούν ούτε 1000 ευρω να μαζέψουν όταν έχουν παιδιά,υποχρεώσεις,ενοίκιο......Με σταναχωρεί ειλικρινά αυτό γιατί παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του ανθρώπου η εικόνα του!
έτσι ειναι φιλε...δυστυχώς με τους χαμηλούς μισθούς στην Ελλάδα και την ακρίβεια στα ύψη δυσκολα μπορουν οι περισσοτεροι να μαζέψουν λεφτά οταν έχουν τοσες υποχρεώσεις να καλύψουν...Βέβαια υπάρχουν και αρκετές καλες σχετικά οικονομικές επιλογές που μπορει να πάει κάποιος να πάει στην Ελλάδα....

LoverBoy

Well-Known Member
έτσι ειναι φιλε...δυστυχώς με τους χαμηλούς μισθούς στην Ελλάδα και την ακρίβεια στα ύψη δυσκολα μπορουν οι περισσοτεροι να μαζέψουν λεφτά οταν έχουν τοσες υποχρεώσεις να καλύψουν...Βέβαια υπάρχουν και αρκετές καλες σχετικά οικονομικές επιλογές που μπορει να πάει κάποιος να πάει στην Ελλάδα....
Υπάρχουν ναι και απο εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει όσο μπορεί να σηκώσει η τσέπη του!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
με τρωει η γλωσσα μου να ρωτησω ποιες ειναι αυτες οι "
αρκετές καλες σχετικά οικονομικές επιλογές που μπορει να πάει κάποιος να πάει στην Ελλάδα....

Γι ατο οικονομικες, το καταλαβαινω, μια τιμη ειναι μια τιμη

Για το καλες, πως ακριβως εχει βγει το συμπερασμα?
Γιατι:
  • παρουσιασεις επισημες ΔΕΝ εχω δει εδω μεσα
  • παρουσιασεις ανεξαρτητες ειναι κατω του μετριου, και απλα σε συνδυασμο με την χαμηλη τιμη τις ονομαζουν καποιοι value-for-money
  • ΒΙΝΤΕΟ με αποτελεσματα ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ, ποτε και πουθενα
Αν θελει καποιος να μου εξηγησει....

Corona

Active Member
Υπάρχουν ναι και απο εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει όσο μπορεί να σηκώσει η τσέπη του!
συμφωνώ φιλε μου...και η @Seneca Medical Group ειναι μια από αυτές οπου παρουσιάζει σταθερά καλά αποτελέσματα... η advanded hair clinics στην αθήνα επίσης έχει καλά αποτελέσματα και πετυχαίνει υψηλές φυτρώσεις στα περιστατικά της (πολυ σημαντικό), ενώ στη θεσσαλονικη μπορει να πάει κάποιος σε πολυ καλές επιλογές όπως ο Τυρκαλάς που εχει καλά αποτελέσματα και ο γιατρός ειναι έμπειρος και κανει το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης ο ιδιος, ο Αγγελος Κεραμυδάς που και αυτός έχει δειξει πολυ θετικά δείγματα σε αποτελέσματα του στο φορουμ σε μεγάλα norwood και ο ιδιος κανει ολη την επέμβαση μονος του (πολυ σημαντικό) και ο Χρηστος Τσάκαλος που και από αυτον έχουμε ενα πρόσφατο εξαιρετικό περιστατικό στο φορουμ και αλλα περιστατικά στο site του....
Και το σημαντικό ειναι οτι και σε αυτές τις κλινικές ολη η επέμβαση γινεται από τον ιδιο το γιατρό..οπως σε σένα πχ που ολη η επέμβαση σου έγινε από τον Dr Γούναρη....

Τελευταία επεξεργασία:

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
συμφωνώ φιλε μου...και η @Seneca Medical Group ειναι μια από αυτές οπου παρουσιάζει σταθερά καλά αποτελέσματα... η advanded hair clinics στην αθήνα επίσης έχει καλά αποτελέσματα και πετυχαίνει υψηλές φυτρώσεις στα περιστατικά της (πολυ σημαντικό), ενώ στη θεσσαλονικη μπορει να πάει κάποιος σε πολυ καλές επιλογές όπως ο Τυρκαλάς που εχει καλά αποτελέσματα και ο γιατρός ειναι έμπειρος και κανει το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης ο ιδιος, ο Αγγελος Κεραμυδάς που και αυτός έχει δειξει πολυ θετικά δείγματα σε αποτελέσματα του στο φορουμ σε μεγάλα norwood και ο ιδιος κανει ολη την επέμβαση μονος του (πολυ σημαντικό) και ο Χρηστος Τσάκαλος που και από αυτον έχουμε ενα πρόσφατο εξαιρετικό περιστατικό στο φορουμ και αλλα περιστατικά στο site του....
Και το σημαντικό ειναι οτι και σε αυτές τις κλινικές ολη η επέμβαση γινεται από τον ιδιο το γιατρό..οπως σε σένα πχ που ολη η επέμβαση σου έγινε από τον Dr Γούναρη....
Για την advanced θα διαφωνησω οτι είναι οικονομικη επιλογή αν διαλέξεις να στην κάνουν οι 2 καλύτερες του γιατροι( ανδριοπουλου-ζαμπουλακη) η μια είναι στα 6000 και η αλλη στα 5000 μονοήμερη.

JimKan1

Well-Known Member

Εξαρταται τι εννοει ο καθενας καλη επιλογη, πχ για εμενα δεν νοειται να χαρακτηριζεται καλος καποιος που βαζει τριτριχα και τετρατριχα στις χερλαιν η που παιρνει μονο απο το φιλετο της δοτριας, αλλους πχ δεν τους πειραζει

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή επιλογή θεωρείται ένας γιατρός που θα σου δώσει ένα τίμιο αποτέλεσμα(που όπως είπε και ο jimkan δεν θα έχει πολύτριχα στην hairline)θα πετύχει υψηλή φύτρωση-επιβίωση μοσχευμάτων και θα ακολουθήσει το σχέδιο(hairline)που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο και όλα αυτά σε μια προσιτή τιμή!Προσιτή δεν είναι καμία μεταμόσχευση καθώς μιλάμε για κάποια χιλιάρικα άλλα όπως έχω ξαναπεί ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι κλινικές καθώς αν δεν υπήρχαν οι Μεταμοσχεύσεις θα ήταν μόνο προνόμιο πλουσίων ενώ πλέον μπορούν να έχουν μια αξιόλογη εικόνα άντρες που έχουν χάσει μαλλιά αλλά δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι παραπάνω!
Επίσης αστοχίες όπως είπαμε έχουμε δει και απο τους καλύτερους!
Σαφώς και δεν συγκρίνω γιατρούς του εξωτερικού με Ελλάδα αλλά είναι ένα ακριβό σπορ που Δυστυχώς δεν μπορούν να το στηρίξουν όλοι!

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Υπάρχουν "αρκετές καλές σχετικά οικονομικές επιλογές που μπορεί να πάει κάποιος να πάει στην Ελλάδα...." όπως ανέφεραν παραπάνω χωρίς βέβαια πληθώρα επίσημων παρουσιάσεων (αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό....). Εγώ θα προσθέσω και Κύπρο.

Επίσης οι ανεξάρτητες που έχουν, ανάλογα με την υποκειμενική εκτίμηση κάποιου μπορεί να χαρακτηριστούν ως οτιδήποτε. Και εγώ με την υποκειμενική μου εκτίμηση κάποιες τις λέω καλές κάποιες μέτριες κάποιες κακές, όπως το ίδιο ισχύει και για πολλές επίσημες που παρουσιάζονται ως καλές αλλά κατά την υποκειμενική εκτίμηση κάποιου μπορεί να χαρακτηρίζονται μέτριες.

Βίντεο, η αλήθεια είναι ότι μόνο ξένοι και ο Αναστασάκης βάζουν. Σίγουρα το βίντεο αποτυπώνει καλύτερα την αλήθεια αλλά όπως «η μάνα κουκουβάγια βλέπει πάντα τα παιδιά της όμορφα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και πάντα όμορφα….» Σίγουρα όμως δείχνουν καλύτερα την πραγματικότητα.

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως στη Ελλάδα με τιμές >1€ & <2€ βρίσκεις «σχετικά καλές» λύσεις, στην Κύπρο με ~2€ «καλές» λύσεις αλλά για >2,5€ μπορείς να πας Ιβηρική που σίγουρα έχει «καλύτερες» λύσεις.

Ξέρω ότι μπορεί να πικράνω μερικούς με αυτά που λέω, πραγματικά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, είναι απλά η ειλικρινής μου άποψη. Θα μου πεις ποιος είσαι εσύ που θα πεις στον άλλον πως θα χρεώνει; Δεν λέω τίποτα τέτοιο είναι η απάντηση, ελεύθερη αγορά έχουμε (όχι στα πάντα γιατί σαν πολλά καρτέλ έχουν μαζευτεί τα τελευταία χρόνια….). Αν όμως κάποιος το δει αλλιώς μπορεί να πει ότι είμαι ο μέσος καταναλωτής, αυτός που καθορίζει τις τάσεις της αγοράς….και όποιος «αφουγκράζεται» την αγορά δεν βγαίνει ποτέ χαμένος…..

Corona

Active Member
Εξαρταται τι εννοει ο καθενας καλη επιλογη, πχ για εμενα δεν νοειται να χαρακτηριζεται καλος καποιος που βαζει τριτριχα και τετρατριχα στις χερλαιν η που παιρνει μονο απο το φιλετο της δοτριας, αλλους πχ δεν τους πειραζει
Εδώ έχουμε δει πολύτριχα στην hairline και δοτριες σε κακή κατάσταση από κλινικές που χρεώνουν τα διπλάσια φίλε μου…επίσης αυτό με το φιλέτο της δότριας που λες δεν έχω δει να γίνεται πλέον…αν κάποιος θέλει κάτι κορυφαίο ας πάει στο εξωτερικό…εσυ πηγες Τυρκαλα από ότι είδα…πήρες ένα Τίμιο αποτέλεσμα…θα μπορούσες να πας εξωτερικό αν ήθελες να τα «σκάσεις»

Corona

Active Member
Για την advanced θα διαφωνησω οτι είναι οικονομικη επιλογή αν διαλέξεις να στην κάνουν οι 2 καλύτερες του γιατροι( ανδριοπουλου-ζαμπουλακη) η μια είναι στα 6000 και η αλλη στα 5000 μονοήμερη.
Δεν ισχύουν αυτά για μονοημερη για διήμερη ισχύουν για έως και 5000 μοσχεύματα…είχα ρωτήσει πρόσφατα…

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Δεν ισχύουν αυτά για μονοημερη για διήμερη ισχύουν για έως και 5000 μοσχεύματα…είχα ρωτήσει πρόσφατα…
Κ εμενα πρόσφατα με πήραν τηλ κ μου είπαν ότι είναι 3300 ευρώ για μονοήμερη, ενω για διημερη 5500 και μαλιστα ετοιμαζονται να αυξησουν τις τιμες. Όταν τους ρώτησα αν είναι για όλους τους γιατρούς μου είπαν όχι. Για τον βεκρη ειναι 8000 ευρώ, για την ανδριο 6000 και για την ζαμπουλακη 5000 οι μονοήμερες. Τα ίδια μου ειχαν πει κ απο κοντα πριν λίγους μήνες.

Μπλουζα