Seneca Direct FUE_3612 μοσχεύματα_VΙ

gregkont13

Verified MM member
Σου λεω απο τωρα τι θα σου απαντησει.
Οτι εμεις που ζηταμε απαντησεις εδω ειμαστε ανώνυμοι ενω αυτος τις ζηταει επωνυμα. Αν απαντουσε κατι τετοιο θα σου ελεγε.

Εδω μιλάς για άλλον?
θα έλεγα πως αυτό είναι εντός θέματος! Ήταν μια υπόθεση. Βλέπεις όπως εσύ λες για κάποιους πως δεν δίνουν απαντήσεις στα ερώτηματα σου και μεις λέμε πως δεν δίνεις στα δικά μας χρόνια τώρα. Δεν είναι εκτός θέματος.

Παρόλα αυτά, νομίζω πως πλεόν η φάση έχει καταντήσει κωμική για όλους μας.

Του λες(του Αεράτου) εδώ και 4 χρόνια έλα στο γραφείο να μου τα πεις live με καμερα και να στα απαντήσω όλα.

Σου λέει εδώ και 4 χρόνια απάντα στις κατηγόριες των πελατών σου εδώ στο φόρουμ και επέτρεψε στον Aldo να ανεβάσει τα ηχητικά που έλεγε ότι έχει και θα έρθω.

Ε και 4 χρόνια επιμένετε ο ένας να λέει έλα γραφείο αν είσαι άντρας και ο άλλος να λέει ανέβασε εδώ απαντήσεις αν είσαι άντρας και τότε θα έρθω. Κάπου κούρασε Κωσταντίνε.

Όσο για τη Seneca αν θέλει να κάνει μαζί σου live με ερωτήσεις και απαντήσεις δεν το ξέρω! εγώ από το μύνημα τους κατάλαβα ότι δεν είχαν θέμα για δημόσιο αλλά μπορεί να έκανα και λάθος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπες για ποιον?? Γιατί όλο το φόρουμ κατάλαβε αυτό που είπα εγώ και έτσι το εξέλαβε ακριβώς όπως εγώ αν πρόσεξες...κωμωδία μαύρη έχει γίνει η φάση ,καλά λέει ο gregkont...γνωστά τα αιτήματα μου..τα αποφεύγεις συνεχώς .να απαντηθούν αν ισχύουν οι κατηγορίες αυτές των πελατών σου ..είναι πολύ απλό..μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις..όπως είπες στη seneca ότι θες να απαντάς δημόσια και όχι με κουβεντουλα σε προσωπικό χώρο ,το ίδιο σου λέω και εγώ εδώ και χρόνια..δημόσια σε κατηγόρησαν εδώ οι πελατες ,δημόσια δώσε απάντηση..τι πιο απλό Κωνσταντίνε ?
Σπύρο, η προταση μου ηταν προς εσενα για ΔΗΜΟΣΙΑ ONLINE VIDEO συζητηση.
Πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ δεν γινοταν!

Η προταση που διαβασα ειναι απο το χωρο τους για ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ, το οποιο ειναι απλα αστειο
ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι τοσο βλακας να μπερδευει αυτα τα δυο, ετσι δεν ειναι?

Αν η @Seneca Medical Group εκανε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προταση για ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ειμαι
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. (καλα, μην περιμενετε :)) )

οποτε, @LoverBoy @g_pal @bobby @Nik.Mos @gregkont13 καλο θα ειναι να ειστε ΕΝΤΟΣ θεματος

Ο αξιοτιμος @CVIAL μετα χαρας και ειναι συντονιστης!
Ελπιζω επιτελους καποιος να δεχθει και να μην κανουν καποιοι πως δεν καταλαβαινουν.

vlafo

Well-Known Member
Kαι αν κατι δεν παει καλα φταινε ολοι μετα εκτος απο το γιατρο. Δερματα, μετεγχειρητικά, ο αναδρομος ερμης κλπ κλπ
Ο γιατρός ποτέ είναι Θεός.
Τον αφήνεις λοιπόν εκεί που είναι και αλλάζεις δρόμο,πας για άλλα μέχρι να βρεθεί αυτός που έχει όλο το πακέτο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι, σε ένα άσχετο νήμα, μιας άλλης κλινικής επαναλαμβάνεται για νιοστή φορά, με τα ίδια επιχειρήματα, το ίδιο έργο. Έχει κουράσει οπότε κάπου εδώ να σταματήσουμε.

Μπλουζα