Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα στην απαντήσω εγώ.Πραγματοποιεί κάποια ελληνική κλινική ΜΜ εμπεριστατωμένη μέτρηση του ποσοστού φυτρωσης π.χ. 1 χρόνο μετα τη ΜΜ, και αν ναι, με ποια ακριβώς μέθοδο;
χαχα epic!Αρα ισχυει το παρακατω πινακακι:
- 'Ουαου!' -> 98%
- 'Εισαι πενα!' -> 95%
- 'Πολυ καλο αποτελεσμα!' -> 90%
- 'Ετσι κι ετσι' -> 80%
- 'Απ'το ολοτελα καλη κι η Παναγιωταινα' -> 70%
- 'Κλαιω τα λεφτα μου' -> 60%
- 'Με πιασανε μ....κα' -> <60%
Φίλε ΓρηγόρηΦίλε μου με όσα έχω δει για Ελληνικές κλινικές (overall) και στο λέω ενώ ξέρω ότι εσύ πήρες καλό αποτέλεσμα, εγώ δεν θα πάταγα σε Ελληνική κλινική δυστυχώς. Όχι ότι δεν γίνοντε έξω, αλλά πραγματικά με αυτά που έχω δει με Ελληνικές δεν θα πάταγα σε καμία.
συμφωνώ απόλυτα. Εμένα ο Sever μου έκανε 4 scype call πάντως πριν προχωρησω και απάντησε και περίπου 10 mail με ερωτήσεις και μου έστειλε και 2 άτομα λονδίνο με δουλίες του να τους δω αν θέλω ή να μιλήσουμε. Ο άνθρωπος δαπάνησε χρόνο μάζι μου.Φίλε Γρηγόρη
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι εκείνο που σε ενοχλεί στις εδώ κλινικές είναι η όλη αντιμετώπιση και ο τρόπος που σε βλέπουν,πράγμα που δεν ισχύει στις έξω.
Δεν δαπανούν χρόνο να σε αντιμετωπίσουν σοβαρά και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν το όλο θέμα είναι εντελώς ερασιτεχνικός.
Από κει και πέρα έχουμε καλούς γιατρούς μεν που κάνουν αυτό το πράγμα συνέχεια αλλά στο Cons το χάνουν.
Ούτε οι ξένοι από το σύνολο είναι ιδιαίτερα καλοί απλά είναι πιο επαγγελματίες στην όλη προσέγγιση.
Για το αποτέλεσμα που δίνουν δεν θα μιλήσω θέλει πολυ ανάλυση άλλωστε και εγώ είχα κλείσει Freitas να πάω αλλά ελέω covid όλα ακυρώθηκαν.
Η ουσία είναι πως το αποτέλεσμα που θα σου δώσουν η μη πρέπει να συνοδεύεται από πριν με μια τεκμηριωμένη και αναλυτική προσέγγιση του περιστατικού σου έτσι ώστε να πάρεις την κατάλληλη απόφαση για σένα και μόνο
Σε όλα τα cons που πήγα και ήταν πάρα πολλά, όλα ήταν απογοήτευση με εξαίρεση 2 όπως έχω άλλωστε αναφερει.
Έτσι είναι και όχι εγώ είμαι ο γιατρός και τα ξέρω όλα όπως εδώ συμβαίνει.συμφωνώ απόλυτα. Εμένα ο Sever μου έκανε 4 scype call πάντως πριν προχωρησω και απάντησε και περίπου 10 mail με ερωτήσεις και μου έστειλε και 2 άτομα λονδίνο με δουλίες του να τους δω αν θέλω ή να μιλήσουμε. Ο άνθρωπος δαπάνησε χρόνο μάζι μου.
Ποια ηταν τα 2 cons που ησουν ευχαριστημένος με αυτα..? με το cons του Dr. Τυρκαλά ησουν ευχαριστημένος και σε έκανε να τον επιλέξεις.. ? Ήταν αναλυτικό?Σε όλα τα cons που πήγα και ήταν πάρα πολλά, όλα ήταν απογοήτευση με εξαίρεση 2 όπως έχω άλλωστε αναφερει.
Τα έχω γράψει όλα στο νήμα μου αλλά σε μένα όταν κάναμε ναι ήταν.Ποια ηταν τα 2 cons που ησουν ευχαριστημένος με αυτα..? με το cons του Dr. Τυρκαλά ησουν ευχαριστημένος και σε έκανε να τον επιλέξεις.. ? Ήταν αναλυτικό?
απλά ειναι λιγο μεγάλο το νημα σου και χάνεσαι...πάντως ομολογουμένως πήγες πολυ καλά..αν γυρναγες τον χρονο πίσω θα τον ξαναπροτιμούσες..?Τα έχω γράψει όλα στο νήμα μου αλλά σε μένα όταν κάναμε ναι ήταν.
Ναι όντως.απλά ειναι λιγο μεγάλο το νημα σου και χάνεσαι...πάντως ομολογουμένως πήγες πολυ καλά..αν γυρναγες τον χρονο πίσω θα τον ξαναπροτιμούσες..?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπορεί να γίνει αν ο άλλος είναι γλόμπος (εγώ πχ) ή η εμφύτευση έχει γίνει σε περιοχή με thining. Εκεί είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τα μμ από τα μαμα. Όταν τα ξυρίσεις μπορείς να τα μετρήσεις και έχουμε τέτοιες περιπτώσεις μέτρησης στο φόρουμ σε νήματα.Θα στην απαντήσω εγώ.
Όχι.
Βασίκα καμία κλινική στον κόσμο δεν νομίζω ότι το κάνει. Και να προσπαθήσεις να το κάνεις θα πρέπει να πάρεις δειγματικά μερικά σημεία να μετρήσεις τη φύτρωση με βάση τη πυκνότητα και τη περιοχή κάλυψης. Αυτό βέβαια προυποθετεί πως πρέπει να έχεις μετρήσει και την πυκνότητα πριν τη μμ (εκτός αν ο άλλος είναι γυαλί-γλόμπος). Με λίγα λόγια οι κλινικές όταν μιλάνε για 95% φύτρωση κλπ αυτό σημαίνει είναι καλό το αποτέλεσμα πάνω κάτω. Κάποιοι ασθενείς έχουν ψαχτεί να βρουν προσεγγιστικά πως πήγε η φύτρωση, αλλά είναι κυριώς άτομα που δεν πήγαν καλά, όχι που πήγαν καλά (τουλάχιστον όσοι έχω δει).
Εντάξει εδώ φαίνεται η πληγή οπότε οκΡίξε μια ματιά κάνε ζουμ εδώ και θα καταλάβεις ποιές είναι οι μεταμοσχευμένες!
Ένα-ένα, ρίξε μια ματιά στο δευτερό νήμα μου.@CVIAL σε ξυρισμενο κεφαλι τα μεταμοσχευμενα τριχοθυλακια ξεχωριζουν απο τα υπαρχοντα;
Επισης, φανταζομαι στατιστικα τα μετρατε, οχι ενα ενα.
Όχι δεν είναι η πληγη καθως δεν μπηκαν πολλές στην περιοχή οι περισσοτερες μπηκαν πίσω.... οι χοντρες είναι μεταμοσχευμενες απο προηγούμενηΕντάξει εδώ φαίνεται η πληγή οπότε οκ
Απλά ρώτησε αν αυτή τη διαδικασία την κάνει κάποια κλινικη και δεν νομίζω να την κάνει κάποια. Κυριώς ψαγμενοι ασθενεις το χουν κανεί.Μπορεί να γίνει αν ο άλλος είναι γλόμπος (εγώ πχ) ή η εμφύτευση έχει γίνει σε περιοχή με thining. Εκεί είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τα μμ από τα μαμα. Όταν τα ξυρίσεις μπορείς να τα μετρήσεις και έχουμε τέτοιες περιπτώσεις μέτρησης στο φόρουμ σε νήματα.