Seneca Direct FUE_3612 μοσχεύματα_VΙ

aeratos28

Just aeratos
Άμα κανονίσει ο Μr Seneca ,και στο τραπέζι στη συζήτηση , φέρει και τον Μαλιατση τότε κάτι γίνεται .....
Όπως έλεγε και ο θεουλης Αλέφαντος ...
Ντιμπεεειιιιιιιι ρε...
Οππ, live video με ερωτησεις και απαντησεις εφ’ολης της υλης. Θα δεχθει ο Δρ αραγε;

@Seneca Medical Group μπορει να συμμετεχει και ο @aeratos28 στη συζητηση;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Στον ..... Χώρο τους ε?? Κάτι μου θυμίζει αυτο...
Δεν σε βλέπω ζωηρό να θέλεις να πας ομως...τώρα θες δημόσιες απαντήσεις εδώ και όχι στον ......χώρο τους για "κουβεντουλα"...Χαχαχαχαχαχα
Ευχαριστω για την προσκληση ομως οπως οι ισχυρισμοί σας ειναι δημοσιοι , ειναι προτιμοτερο να ειναι η τοποθετηση στις ερωστησεις μου ΔΗΜΟΣΙΑ, και οχι ... στον χωρο σας να "κουβεντιασουμε".
Ψεμματα και κοροιδια δεν εγραψα οτι απαραιτητα τα λετε εσεις σε καμια περιπτωση.
ΓΕΝΙΚΑ μιλησα για τον κλαδο.

Nik.Mos

Well-Known Member
@JimKan1 Ισχύει!

Οφέλη της τεχνικής Direct FUE στην εμφύτευση μαλλιών
  • Εργαλεία μίας χρήσης
  • Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία
  • Χωρίς ορατά σημάδια
  • Ταχύτερη διαδικασία επούλωσης
  • Ποσοστό φύτρωσης 95%
  • Μέγιστη δυνατή πυκνότητα
  • Φυσικό αποτέλεσμα
  • Πλήρης έλεγχος του βάθους, της κατεύθυνσης και της
    γωνίας της τρίχας
Καλημερα σας ,
Το δεύτερο ,τριτο και τέταρτο bullet δημιουργούν ασαφεια γιατί όποιος τα διαβάζει καταλαβαίνει ότι αφορούν την δοτρια περιοχή (ταχύτερη επούλωση , ελάχιστη επεμβατική διαδικασία και χωρίς ορατά σημάδια ).Με ποιον ακριβώς τρόπο αυτή η "τεχνική" direct fue έχει επίδραση στην δότρια αφού αφορά μόνο την διαδικασία τοποθέτησης στην ληπτρια ; Να το ξεκαθαρίσουμε για να αποφύγουμε τον κίνδυνο παρερμηνειών.

Nik.Mos

Well-Known Member
Να προσθέσω ότι δεν κατανοώ τον λόγο που οι κλινικές μεταμόσχευσης αναφέρονται σε ποσοστά φύτρωσης,όλες όσες το κανουν.Σε τουρκικές κλινικές το βλέπουμε κατά κόρον όπου παρέχουν κιόλας (άκουσον ακουσον,) εγγύηση υψηλών επιπέδων φυτρωσης.Προσωπικα οπότε πέφτω πάνω σε τέτοιες μορφές διαβεβαιώσεων χτυπάει κόκκινο καμπανάκι και το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν την επιφυλακτικότητα μου απέναντι τους

Υ.γ.Το πραγματικό debate είναι fue vs fut,διατηρώ ενστάσεις όσον αφορά τις προσπάθειες μηδενισμου της αξίας της fut αλλά τουλάχιστον το debate αυτό είναι legit και περιλαμβάνει ρεαλιστικά στοιχεία.Αυτη η νέα τάση μετασχηματισμου του debate σε version fue vs version fue vs fut είναι αποπροσανατολιστικη

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν σε βλέπω ζωηρό να θέλεις να πας ομως...τώρα θες δημόσιες απαντήσεις εδώ και όχι στον ......χώρο τους για "κουβεντουλα"...Χαχαχαχαχαχα
Σε όλους μας θύμησε..........Τελικά η ζωή είναι κάρμα

kollaps

Active Member
Υ.γ.Το πραγματικό debate είναι fue vs fut,διατηρώ ενστάσεις όσον αφορά τις προσπάθειες μηδενισμου της αξίας της fut αλλά τουλάχιστον το debate αυτό είναι legit και περιλαμβάνει ρεαλιστικά στοιχεία.Αυτη η νέα τάση μετασχηματισμου του debate σε version fue vs version fue vs fut είναι αποπροσανατολιστικη
Δεν υπάρχει debate fue vs fut εν έτει 2024

aeratos28

Just aeratos
Όταν κάτι γίνεται εδώ δημόσια,εδώ δίνονται και οι απαντήσεις ..όπως σωστά είπε τώρα, ο γιατρός..δεν χρειάζεται να πάμε για """ κουβεντουλα""" στον.....χώρο κανενός..
Αν για κάθε τι που λέμε εδώ στο φόρουμ,θα έπρεπε να τα λέμε πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά σε κάμερα ,σε προσωπικό...χώρο του άλλου,θα μας είχαν φάει τα ταξίδια..
Οπότε γιατρέ Αναστασάκη,εγώ συμφωνώ μαζί σου ..
Γι'αυτό το λόγο,απάντησε δημόσια ,στις δημόσιες αυτές κατηγορίες των πελατών σου,οι οποίες έγιναν και αυτές δημόσια,εδώ στο φόρουμ,και ρίξε φως στο τούνελ αν τελικά ισχύουν η όχι αυτά που είπαν οι πελάτες σου ..ότι τους παρότρυνες να σταματήσει ο ένας την παρουσίαση του γτ υπήρξε αστοχία στην επέμβαση του,και στον άλλον που έγινε το strip sσαν το χαμόγελο της crest του είπες αν κάνει παρουσίαση θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας ...ισχύουν αυτές οι κατηγορίες ?? Αποστομοσε μας και πες εδώ δημόσια τι συμβαίνει....
Εδώ δημόσια έκαναν οι ασθενείς αυτές τις δηλώσεις για σένα.
Σε όλους μας θύμησε..........Τελικά η ζωή είναι κάρμα

gregkont13

Verified MM member
Έτσι είναι και όχι εγώ είμαι ο γιατρός και τα ξέρω όλα όπως εδώ συμβαίνει.
Αυτό είναι πραγματικά που σε κάνει να γελάς από τη μια και από την άλλη σε εξοργίζει.
Αλλά είπαμε δώσε στο λαό σανό αυτό θέλουν όλοι.
Kαι αν κατι δεν παει καλα φταινε ολοι μετα εκτος απο το γιατρο. Δερματα, μετεγχειρητικά, ο αναδρομος ερμης κλπ κλπ

gregkont13

Verified MM member
Όταν κάτι γίνεται εδώ δημόσια,εδώ δίνονται και οι απαντήσεις ..όπως σωστά είπε τώρα, ο γιατρός..δεν χρειάζεται να πάμε για """ κουβεντουλα""" στον.....χώρο κανενός..
Αν για κάθε τι που λέμε εδώ στο φόρουμ,θα έπρεπε να τα λέμε πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά σε κάμερα ,σε προσωπικό...χώρο του άλλου,θα μας είχαν φάει τα ταξίδια..
Γι'αυτό το λόγο,απάντησε δημόσια ,στις δημόσιες αυτές κατηγορίες των πελατών σου,οι οποίες έγιναν και αυτές δημόσια,εδώ στο φόρουμ,και ρίξε φως στο τούνελ αν τελικά ισχύουν η όχι αυτά που είπαν οι πελάτες σου ..ότι τους παρότρυνες να σταματήσει ο ένας την παρουσίαση του γτ υπήρξε αστοχία στην επέμβαση του,και στον άλλον που έγινε το strip sσαν το χαμόγελο της crest του είπες αν κάνει παρουσίαση θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας ...ισχύουν αυτές οι κατηγορίες ?? Αποστομοσε μας και πες εδώ δημόσια τι συμβαίνει....
Σου λεω απο τωρα τι θα σου απαντησει.

Οτι εμεις που ζηταμε απαντησεις εδω ειμαστε ανώνυμοι ενω αυτος τις ζηταει επωνυμα. Αν απαντουσε κατι τετοιο θα σου ελεγε.

LoverBoy

Well-Known Member
Αεράτε συμφωνώ απόλυτα και το έχω γράψει πιο πριν.........Όταν ρωτούσες και εσύ και άλλα μέλη για τα γνωστά θέματα μιλούσε για κάμερες-βίντεο-και συντονιστή και ότι όλα θα λυθούν απο κοντά......Και δεν είναι μόνο αυτές οι ερωτήσεις που του έκανες εσύ αλλά και από μέλη που μπορεί να έχουν απορίες απο κάποιο αποτέλεσμα που έχει ανεβάσει.....Σκοπός δεν είναι να πετάμε μια φωτογραφία ή βίντεο κάποιου αποτελέσματος και να λέμε κοίτα πόσο φοβερό είναι αλλά να απαντάμε και σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχουν τα μέλη-υποψήφιοι πελάτες!

LoverBoy

Well-Known Member

Οτι εμεις που ζηταμε απαντησεις εδω ειμαστε ανώνυμοι ενω αυτος τις ζηταει επωνυμα. Αν απαντουσε κατι τετοιο θα σου ελεγε.
Και ότι δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με ιατρικές πράξεις........Λες και ζητήσαμε να μας κάνει ανατομία

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
ναι στις κατηγορίες των πελατών του δεν ήθελε ομως δημόσιες απαντήσεις στο φορουμ οταν τον ρώταγες να απαντήσει, οι οποίες κατηγορίες ειχαν ειπωθεί δημόσια από τους πελάτες του εδώ στο φορουμ...και εδώ τώρα ζητάει μονο δημόσια εδώ στο φορουμ απαντήσεις...μμμ...

Επίσης ήρθε λεει να κανει έλεγχο αυτός που οταν τον ρωτάνε τα μέλη κάτι που δεν τον συμφέρει δεν απαντάει ποτέ, οπως και αρνείται να δώσει και στοιχεία στις παρουσιάσεις του (και απλά δείχνει ενα πριν-μετά χωρις στοιχεία στα βίντεο του), ώστε να μη μπορει να κριθεί και να καταλάβουν τα μέλη αν αυτό που βλέπουν ειναι λογικό να δειχνει έτσι ή απλά ειναι ωραιοποίηση του αποτελέσματος...το θέατρο του παραλόγου και της υποκρισίας...

gregkont13

Verified MM member
Το πιο αστείο είναι που μερικοί μερικοί (ονομάτα δεν λέμε) κάνουν επιθέσεις σε συναδέλφους για να προστατέψουν δήθεν το κοινο. Στην πραγματικότητα οι επιθέσεις αυτές είναι για να μην χάσουν πελατεία και να φωνάξουν για ακόμα μια φορά ότι είναι οι καλύτεροι.

Ειλικρινά δεν με νοιάζει ποιος ειναι καλύτερος στην ελλαδα γιατι δεν θα πάω να κάνω μμ εκεί, αλλά μιλάμε για τρελή υποκρισία.

LoverBoy

Well-Known Member
Το πιο αστείο είναι που μερικοί μερικοί (ονομάτα δεν λέμε) κάνουν επιθέσεις σε συναδέλφους για να προστατέψουν δήθεν το κοινο. Στην πραγματικότητα οι επιθέσεις αυτές είναι για να μην χάσουν πελατεία και να φωνάξουν για ακόμα μια φορά ότι είναι οι καλύτεροι.

Ειλικρινά δεν με νοιάζει ποιος ειναι καλύτερος στην ελλαδα γιατι δεν θα πάω να κάνω μμ εκεί, αλλά μιλάμε για τρελή υποκρισία.
Φωνάζουν γιατί φοβούνται την μοιρασιά της πίτας αγαπητέ μου.........Όλα για την μάσα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Σπύρο, η προταση μου ηταν προς εσενα για ΔΗΜΟΣΙΑ ONLINE VIDEO συζητηση.
Πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ δεν γινοταν!

Η προταση που διαβασα ειναι απο το χωρο τους για ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ, το οποιο ειναι απλα αστειο
ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι τοσο βλακας να μπερδευει αυτα τα δυο, ετσι δεν ειναι?

Αν η @Seneca Medical Group εκανε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προταση για ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ειμαι
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. (καλα, μην περιμενετε :)) )

οποτε, @LoverBoy @g_pal @bobby @Nik.Mos @gregkont13 καλο θα ειναι να ειστε ΕΝΤΟΣ θεματος

Ο αξιοτιμος @CVIAL μετα χαρας και ειναι συντονιστης!
Ελπιζω επιτελους καποιος να δεχθει και να μην κανουν καποιοι πως δεν καταλαβαινουν.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Κάντε κλικ για μεγέθυνση ...

Εδω μιλάς για άλλον?

Μπλουζα