Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όποιος διάβαζε το φόρουμ εκείνη την περίοδο, σε κάθε νήμα είχε σχολιά του.Ορεο ο στριπαρ θα μπορούσες να πεις ότι δεν χρειάζεται μεταμόσχευση ..ποιος πολύ κόσμος απογοητεύτηκε που περίμενε να δει το αποτέλεσμα του στριπαρ..στο φόρουμ το 1% να είχε ίδιο πρόβλημα μαζί του ..για να γίνει φλοκάτη πήγε ο στριπαρ όχι να γεμίσει αραιό η άδειο σημειο
Εννοείς στην ψύχωση με τα μαλλιά ?Oreo
Ο Stripar ήταν πολύ χειρότερος από σένα.
Αλλά χάλια μαλλί.
Ακριβώς αλλά το μαλλί του καμία σχέση με το δικό σου.Εννοείς στην ψύχωση με τα μαλλιά ?
Να κάτι τέτοια λες και γίνομαι χαλί να με πατήσειςΑκριβώς αλλά το μαλλί του καμία σχέση με το δικό σου.
Εσένα είναι avant garde.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αχααχαχχα όχι ρε μην μασάς, καινούργιος γίνεσαι. Αναγέννηση απο τις στάχτες κάνεις στηνΠου να σε δώ από κοντά εσένα,θα γίνω λούης.
Έπρεπε να με έβλεπες πριν καμιά 10χρόνια.
Εκεί θα σε πάω.αχααχαχχα όχι ρε μην μασάς, καινούργιος γίνεσαι. Αναγέννηση απο τις στάχτες κάνεις στηνπρότερη μορφή
ΆνεταΕκεί θα σε πάω.
Στο χαλαρό..![]()
Τα εννοώ, για μένα η έκπληξη θα είναι να μην είναι τουλάχιστον έτσι.Tέτοια μου λές και με σκλαβώνεις..![]()
![]()
Σε αυτη την φωτο εισαι 30αρης;Ποσο παλια ειναι;Εκεί θα σε πάω.
Στο χαλαρό..![]()
Kαι για μένα,απλά προσπαθώ στο πίσω μέρος του μυαλού να έχω και πισινή για να μην απογοητευτώ λίγο.Τα εννοώ, για μένα η έκπληξη θα είναι να μην είναι τουλάχιστον έτσι.
40άρης φίλε Νικ,30άρης είμαι χειρότερος.Σε αυτη την φωτο εισαι 30αρης;Ποσο παλια ειναι;