Stripar, injertocapilar (lorenzo), fue, 2992grafts, 21-22/11/2018

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απογοήτευσε κόσμο που την έκανε σαν αλεπουδιάρης από τον Erdogan στον Lorenzo.
Εκεί ήταν η απογοήτευση.
Θεωρητικά και από όσο έχω μάθει έχει πάει καλα.

Να λες ευτυχώς που την έκανε από τον Εrdo στον Λορενζο γιατί με αυτά που του πρότεινε θα είχε κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής του.

vlafo

Well-Known Member
33 φιλε μου,εσυ;Kαι βλεπω τον βλαφο στα 40 του με μαλλι που ειχα εγω στα 20 μου..
Νικ παίρνε φίνα και τα μάτια σου,και ξαναγυρνάς στα 20.
Και με μια μμ φυσικά.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

vlafo

Well-Known Member
Να λες ευτυχώς που την έκανε από τον Εrdo στον Λορενζο γιατί με αυτά που του πρότεινε θα είχε κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής του.
Όπου και να πήγαινε θεωρώ θα τον γδέρνανε, μόνο Ισπανία μεριά είχε τύχη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
μεχρι τοτε ηταν με φινα ο vlafo νομιζω, οποτε δεν ειχε απωλειες.
Σωστό μετά ξεκίνησε η κατηφόρα χαχα.
Εκείνο που έχω να πω για τη φίνα και επιμένω,όπως και τώρα που θα ξέρω σύντομα και στη δική μου μμ στον 10ο μήνα,είναι η διάμετρος της τρίχας.
Αν δεν έχεις τη σωστή διάμετρο,είναι σαν να μην έχεις μαλλιά,αν την έχεις είναι σαν να έχεις κάνεις μμ.
Αυτό έπαθα και εγώ μόλις την έκοψα.
Δεν έχασα εκτός από λίγο crown,αλλά ξενέρωσα με την ποιότητα της τρίχας που λέπτυνε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ε δικαιολογίες είναι ρε φίλε η δουλειά..σιγά ποιος είναι Τραμπ και δεν προλαβαίνει?πιθανώς να μην πήρε αυτό που ήθελε .anyway ας είναι καλά ο φίλος.

Καταρχήν δεν είναι η δουλειά. Μην αναπαράγετε fake news. Δεύτερον όταν ποστάρεις κάτι πρέπει να είσαι και απίκο να απαντάς σε σχόλια, δεν εξαφανίζεσαι. Για δες εδώ τι γίνεται. Τέλος όταν χάσεις το τρένο, δεν μπορείς να εμφανιστείς μετά από 2 χρόνια. Θα σε κράξουν οι πάντες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπου και να πήγαινε θεωρώ θα τον γδέρνανε, μόνο Ισπανία μεριά είχε τύχη.

Ο Erdo δεν αναλάμβανε να μπει στα μαμα και του έλεγε να κατεβάσει την hairline για να καλύψει τα κενά με firewall από μπροστά. Επέμενα να μην το κάνει.

vlafo

Well-Known Member
Ο Erdo δεν αναλάμβανε να μπει στα μαμα και του έλεγε να κατεβάσει την hairline για να καλύψει τα κενά με firewall από μπροστά. Επέμενα να μην το κάνει.
Δηλαδή συγνώμμη εσυ επέμενες και τον άφησες,αυτός που ήταν γνώστης και ήξερε ήθελε να κάνει τέτοια βλακεία?
Πρέπει και να αφήνεις και κάποιον στη μοίρα του,δε γίνεται να ζητάς τέτοια πράγματα και μετά να έχουμε απαιτήσεις και να πυροβολούμε τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουνε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δηλαδή συγνώμμη εσυ επέμενες και τον άφησες,αυτός που ήταν γνώστης και ήξερε ήθελε να κάνει τέτοια βλακεία?
Πρέπει και να αφήνεις και κάποιον στη μοίρα του,δε γίνεται να ζητάς τέτοια πράγματα και μετά να έχουμε απαιτήσεις και να πυροβολούμε τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουνε.

Το έξυπνο πουλι από την μύτη πιάνεται. Όταν πρόκειται για τον εαυτό μας πρέπει να ρωτάμε και άλλους όσα και να ξέρουμε.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα