Nik.Mos
Well-Known Member
40αρης με τετοια μαλλουρα;Ζηλευω,α ρε πατεραα,τα γονιδια μου μεσα40άρης φίλε Νικ,30άρης είμαι χειρότερος.
40αρης με τετοια μαλλουρα;Ζηλευω,α ρε πατεραα,τα γονιδια μου μεσα40άρης φίλε Νικ,30άρης είμαι χειρότερος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στους βεκρικούς έριξε λουλάκι ο gRaft MasterΑν ήταν Stripar και οι βεκρικοί team τώρα θα γινόταν 4 παγκόσμιος.
Πόσο είσαι ρε Νικόλα ?40αρης με τετοια μαλλουρα;Ζηλευω,α ρε πατεραα,τα γονιδια μου μεσα![]()
33 φιλε μου,εσυ;Kαι βλεπω τον βλαφο στα 40 του με μαλλι που ειχα εγω στα 20 μου..Πόσο είσαι ρε Νικόλα ?
Απογοήτευσε κόσμο που την έκανε σαν αλεπουδιάρης από τον Erdogan στον Lorenzo.
Εκεί ήταν η απογοήτευση.
Θεωρητικά και από όσο έχω μάθει έχει πάει καλα.
Α είσαι στην ηλικία των μεγάλων αποφάσεων ή κοινώς η ηλικία της σταύρωσης.33 φιλε μου,εσυ;
Το αποτέλεσμα μετράει?Να λες ευτυχώς που την έκανε από τον Εrdo στον Λορενζο γιατί με αυτά που του πρότεινε θα είχε κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής του.
Νικ παίρνε φίνα και τα μάτια σου,και ξαναγυρνάς στα 20.33 φιλε μου,εσυ;Kαι βλεπω τον βλαφο στα 40 του με μαλλι που ειχα εγω στα 20 μου..
μεχρι τοτε ηταν με φινα ο vlafo νομιζω, οποτε δεν ειχε απωλειες.33 φιλε μου,εσυ;Kαι βλεπω τον βλαφο στα 40 του με μαλλι που ειχα εγω στα 20 μου..
Όπου και να πήγαινε θεωρώ θα τον γδέρνανε, μόνο Ισπανία μεριά είχε τύχη.Να λες ευτυχώς που την έκανε από τον Εrdo στον Λορενζο γιατί με αυτά που του πρότεινε θα είχε κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής του.
επικες μαχες εχουμε ζησει.Αν ήταν Stripar και οι βεκρικοί team τώρα θα γινόταν 4 παγκόσμιος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστό μετά ξεκίνησε η κατηφόρα χαχα.μεχρι τοτε ηταν με φινα ο vlafo νομιζω, οποτε δεν ειχε απωλειες.
Ε δικαιολογίες είναι ρε φίλε η δουλειά..σιγά ποιος είναι Τραμπ και δεν προλαβαίνει?πιθανώς να μην πήρε αυτό που ήθελε .anyway ας είναι καλά ο φίλος.
Όπου και να πήγαινε θεωρώ θα τον γδέρνανε, μόνο Ισπανία μεριά είχε τύχη.
Το αποτέλεσμα μετράει?
Δηλαδή συγνώμμη εσυ επέμενες και τον άφησες,αυτός που ήταν γνώστης και ήξερε ήθελε να κάνει τέτοια βλακεία?Ο Erdo δεν αναλάμβανε να μπει στα μαμα και του έλεγε να κατεβάσει την hairline για να καλύψει τα κενά με firewall από μπροστά. Επέμενα να μην το κάνει.
Όντως, ηλικίες ΜΕΓΑΛΩΝ αποφάσεων τα 33!Α είσαι στην ηλικία των μεγάλων αποφάσεων ή κοινώς η ηλικία της σταύρωσης.
40 είμαι.
Δηλαδή συγνώμμη εσυ επέμενες και τον άφησες,αυτός που ήταν γνώστης και ήξερε ήθελε να κάνει τέτοια βλακεία?
Πρέπει και να αφήνεις και κάποιον στη μοίρα του,δε γίνεται να ζητάς τέτοια πράγματα και μετά να έχουμε απαιτήσεις και να πυροβολούμε τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουνε.
Eδώ είσαι ethically correct επίσηςΈχω μια αρχή. Να μιλάω δημόσια μόνο για πράγματα που είναι politically correct.