Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Prosim

Member
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Παιδιά, καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια όσους χρησιμοποιείτε το Super Zix, μιας και έχω ξεκινήσει τη χρήση του εδώ και λίγο καιρό (κάπου 3 βδομάδες). Για να διατηρείται θέλει ψυγείο, επομένως, σε περιπτώσεις όπως π.χ. επαγγελματικά ταξίδια, διακοπές, ένα Σαββατοκύριακο εκτός πόλης κτλ. τι κάνετε; Δηλαδή σε περιπτώσεις που οι συνθήκες καθιστούν δύσκολη τη χρήση του. Αν χαθούν κάποιες δόσεις οι συνέπειες στη θεραπεία θα είναι ουσιαστικές;

Επίσης, η προτεινόμενη χρήση είναι 2 φορές τη μέρα. Αυτό προϋποθέτει και διπλό λούσιμο; Εγώ συνήθως τη δεύτερη φορά το χρησιμοποιώ χωρίς λούσιμο γι' αυτό ρωτάω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Prosim είπε:
Παιδιά, καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια όσους χρησιμοποιείτε το Super Zix, μιας και έχω ξεκινήσει τη χρήση του εδώ και λίγο καιρό (κάπου 3 βδομάδες). Για να διατηρείται θέλει ψυγείο, επομένως, σε περιπτώσεις όπως π.χ. επαγγελματικά ταξίδια, διακοπές, ένα Σαββατοκύριακο εκτός πόλης κτλ. τι κάνετε; Δηλαδή σε περιπτώσεις που οι συνθήκες καθιστούν δύσκολη τη χρήση του. Αν χαθούν κάποιες δόσεις οι συνέπειες στη θεραπεία θα είναι ουσιαστικές;

Επίσης, η προτεινόμενη χρήση είναι 2 φορές τη μέρα. Αυτό προϋποθέτει και διπλό λούσιμο; Εγώ συνήθως τη δεύτερη φορά το χρησιμοποιώ χωρίς λούσιμο γι' αυτό ρωτάω.

Δεν πειράζει να μείνει εκτός ψυγείου για λίγες μέρες:

"Make sure you refrigerate your bottle of liquid beta sitosterol/saw palametto extract after you've opened it. You should also refrigerate your Super Zix II formula as well. But when necessary it will survive for a couple of weeks without refrigeration."

Επίσης αν δεν θες να ρισκάρεις μπορείς όταν το φτιάχνεις να βάζεις λίγα ml περισσότερο οινόπνευμα και λιγότερο νερό (πχ 25 ml οινόπνευμα, 90 ml νερό).

Δεν είναι απαραίτητο το λούσημο πριν την δεύτερη δόση, απλά καλό θα ήταν.

barman

Member

βρηκα και αυτο το site http://purebulk.com/ για οποιον ενδιαφερεται να παραγγελνει υλικα για ιδιοκατασκευες..
Μου φαινεται ''καθαροτατο''..

show_palmettos

New Member

FENIMORE ,
πηρα σημερα απο το ταχυδρομειο το spectral dnc-n .... και μεσα στο φυλλαδιακι που εχει γραφει οτι εχει καποια συστατικα που κανουν suppress την dht,δηλαδη τη μειωνουνε
ομως οπως κοιτω στα συστατικα του προιοντος βλεπει οτι μονο το ολεανολικο οξυ ειναι αυτο που οπως γνωριζουμε μπορει να μειωσει τη διυδροτεστοστερονη.
και αναρωτιεμαι...το εχουν σε μεγαλη ποσοτητα μεσα στο προιον το oleanolic acid? μα εχει ενα σωρο συστατικα μεσα το dnc-n..οποτε σιγα μην εχουν σε μεγαλη ποσοτητα το ολεανολικο οξυ
οποτε μηπως χρειαζεται να βαζω στο κεφαλι μου και ενα τοπικο dht blocker?
και αν ναι...τοτε υπαρχει καποιο ετοιμο χωρις να φτιαχνω τα συστατικα ? το palmogen οπως βλεπουμε εδω http://www.pharmacy4u.gr/evdermia-palmogen-hair-lotion-50ml-hairloss-p-11742.html λεει οτι εχει 10% saw palmetto ! ειναι μια καλη λυση το palmogen ή μου προτεινεις καποιο αλλο ?
ρωταω απλα για να παρω μια γνωμη γιατι πολυ πιθανον το dnc-n να μη σταματαει την dht οσο αλλες φορμουλες !

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
FENIMORE ,
πηρα σημερα απο το ταχυδρομειο το spectral dnc-n .... και μεσα στο φυλλαδιακι που εχει γραφει οτι εχει καποια συστατικα που κανουν suppress την dht,δηλαδη τη μειωνουνε
ομως οπως κοιτω στα συστατικα του προιοντος βλεπει οτι μονο το ολεανολικο οξυ ειναι αυτο που οπως γνωριζουμε μπορει να μειωσει τη διυδροτεστοστερονη.
και αναρωτιεμαι...το εχουν σε μεγαλη ποσοτητα μεσα στο προιον το oleanolic acid? μα εχει ενα σωρο συστατικα μεσα το dnc-n..οποτε σιγα μην εχουν σε μεγαλη ποσοτητα το ολεανολικο οξυ
οποτε μηπως χρειαζεται να βαζω στο κεφαλι μου και ενα τοπικο dht blocker?
και αν ναι...τοτε υπαρχει καποιο ετοιμο χωρις να φτιαχνω τα συστατικα ? το palmogen οπως βλεπουμε εδω http://www.pharmacy4u.gr/evdermia-palmogen-hair-lotion-50ml-hairloss-p-11742.html λεει οτι εχει 10% saw palmetto ! ειναι μια καλη λυση το palmogen ή μου προτεινεις καποιο αλλο ?
ρωταω απλα για να παρω μια γνωμη γιατι πολυ πιθανον το dnc-n να μη σταματαει την dht οσο αλλες φορμουλες !

Εκτός από oleanolic acid, dht blockers είναι και τα hydrolized soy protein, zinc gluconate, και πιο ήπια τα niacinamide, biotinoyl tripeptide και biotin. Το κατά πόσο μπορεί το συγκερκιμένο να σταθεί και ως dht-blocker δεν το γνωρίζω.
Επίσης εκτός από nanoxidil έχει και πολλά άλλα growth stimulants συστατικά.
Αν είναι να ξεκινήσεις κάτι με saw palmetto προτείνω το super zix II.

nemesisdot

New Member

@Fenimore Προσθέτω όλα τα υλικά του SZ μαζί και κρατάω το μείγμα στο ψυγείο γεμίζοντας κάθε φορά 60ml ή φτιάχνω συγκεκριμένες ποσότητες ανάλογα με το πόσο θέλω (θα είναι και πιο δύσκολο να βρεις τις αναλογίες);

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nemesisdot είπε:
@Fenimore Προσθέτω όλα τα υλικά του SZ μαζί και κρατάω το μείγμα στο ψυγείο γεμίζοντας κάθε φορά 60ml ή φτιάχνω συγκεκριμένες ποσότητες ανάλογα με το πόσο θέλω (θα είναι και πιο δύσκολο να βρεις τις αναλογίες);

Δεν το φτιάχνεις όλο μαζί, και ούτε στο προτείνω να το φτιάξεις όλο μαζί. Με τις ποσότητες που λέει στην πρώτη σελίδα του thread, βγένει περίπου 127 ml την φορά.
Πχ αν θες να φτιάξεις την μισή ποσότητα διερείς /2 ενα ενα συστατικό. Πχ αν θες την διπλάσια ποσότητα διπλασιάζεις τα συστατικά. Αλλά όπως σου είπα δεν στο προτείνω, η εμπειρία χρηστών τοπικών λοσιόν έχει δείξει ότι πολλά από αυτά τα συστατικά χάνουν την δύναμή τους φτιαγμένα σε τελικό προιόν μέσα στο μπουκάλι σε συνάρτηση με το χρόνο.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Feni το ζιχ το βάζεις μια ή δυο φορές την ημέρα;

την λοσιόν μου εννοείς ;) , 1 φορά πλέον, από όταν αρχισα μινοξ, και 2 φορές μινοξιδίλη. Μου είναι ΥΠΕΡ-αρκετα τοπικα για μια μέρα :p , δεν θα άντεχα και τέταρτο.

Prosim

Member

Fenimore, μου 'ρθε το πακετάκι για το super zix II. Δυο ερωτησούλες έχω μιας και έχω τον οδηγό του πώς το φτιάχνεις.

1ον. αιθυλικη αλκοολη 70%: βρήκα ένα μπουκάλι που λέει πάνω αλκοολουχος λοσιόν - Σύνθεση οινόπνευμα 70% άρωμα λεμονιού γλυκερίνη. Από πίσω γράφει: «η αλκοολούχος λοσιόν περιέχει μετουσιωμένο οινόπνευμα 70%». Κατάλληλο για εντριβές και καθαρισμό. Είναι το σωστό ή άκυρο τελείως; Αν βάλω κανονικό οινόπνευμα θα κάνει τη δουλειά;

2ον. Έχω ένα μπιτόνι απιονισμένο νερό κάπου 2 χρόνια κλειστό. Είχα χρησιμοποιήσει πολύ λίγο. Να προτιμήσω καινούργιο ή δεν παθαίνει τίποτα;

Ευχαριστώ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Prosim είπε:
Fenimore, μου 'ρθε το πακετάκι για το super zix II. Δυο ερωτησούλες έχω μιας και έχω τον οδηγό του πώς το φτιάχνεις.

1ον. αιθυλικη αλκοολη 70%: βρήκα ένα μπουκάλι που λέει πάνω αλκοολουχος λοσιόν - Σύνθεση οινόπνευμα 70% άρωμα λεμονιού γλυκερίνη. Από πίσω γράφει: «η αλκοολούχος λοσιόν περιέχει μετουσιωμένο οινόπνευμα 70%». Κατάλληλο για εντριβές και καθαρισμό. Είναι το σωστό ή άκυρο τελείως; Αν βάλω κανονικό οινόπνευμα θα κάνει τη δουλειά;

2ον. Έχω ένα μπιτόνι απιονισμένο νερό κάπου 2 χρόνια κλειστό. Είχα χρησιμοποιήσει πολύ λίγο. Να προτιμήσω καινούργιο ή δεν παθαίνει τίποτα;

Ευχαριστώ.

1. Έχω κι εγώ ένα τέτοιο με άρωμα λεμονιού και γλυκερίνη, με μπλε-πορτοκαλι γραμματάκια στο μπουκάλι. Εφόσον είναι καθαρό (διαφανές) οινόπνευμα, και όχι μπλε χρώματος μπορείς να το χρησιμοποιησεις στο zix.

2. Δες πρώτα αν είναι ακόμα άοσμο, όπως είναι κανονικά. Αν ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Αλλά και πάλι το απιονισμενο νερό είναι πολύ φθηνό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Prosim

Member

Ναι μωρέ, πάμφτηνο είναι, απλά βαριέμαι να τρέχω στο σούπερ μάρκετ ;)

somari

Active Member

Ρε παιδιά, πήρα το πακετάκι από τον τύπο, και λέει πως πρέπει να ρίξω μια κάψουλα Ζn και τρεις B-6. Δηλαδή οι υπόλοιπες 99 θα πάνε στα σκουπίδια;;;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Ρε παιδιά, πήρα το πακετάκι από τον τύπο, και λέει πως πρέπει να ρίξω μια κάψουλα Ζn και τρεις B-6. Δηλαδή οι υπόλοιπες 99 θα πάνε στα σκουπίδια;;;

Όχι, δεν το φτιάχνεις μόνο μια φορά το ζιχ, με αυτές τις κάψουλες φτιάχνεις 127 ml zix, όταν σου τελειώσει το ξαναφτιάχνεις από την αρχή κτλ κτλ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
a ok thanks... δηλαδή κάθε φορά ποσο καιρό βγάζει περίπου;

Αν βάζεις 2 φορές επί 2 ml την μέρα (4 ml) , σου βγάζει περίπου ενα μήνα. Αν βάζεις μία φορά επί 2 ml την μέρα σου βγάζει 2 μήνες.

somari

Active Member

Λοιπόν, το ετοίμασα... 2 ερωτησούλες...
1ον) Αυτό που καταφέρατε είναι και σε εσάς σε αυτή τη ποσότητα/ποιότητα εικόνας;

http://tinypic.com/r/33tjhpt/5

2ον) Σας ξε-ανακατεύονται και εσάς τα συστατικά με αποτέλεσμα να κάθονται στον πάτο οι σκόνες;;;

http://tinypic.com/r/24q4qj8/5

YΓ: Η προειδοποίηση στο μπουκαλάκι είναι επειδή το φυλάω στο ψυγείο -εκτός από προστασία μου δίνει και πιο πηχτό αποτέλεσμα και έτσι μπορώ πιο εύκολα να προσαρμόσω πόσο χύνεται, καθώς δεν έχω σταγονόμετρο αλλά το κλασσικό φαρμακευτικό μπουκαλάκι που θέλει προσοχή για να βγάλεις σταγόνα-σταγόνα.

sakis9282

Member

Σ'εμένα στην πρώτη φωτογραφία είναι έτσι ακριβώς.Απλώς αντί να μένουν στον πάτο ήταν κάποια κομμάτια στην επιφάνεια.Αλλά μετά από μέρες διαλύθηκαν από μόνα τους.Βέβαια πριν βάλω πάντα ανακατεύω το σκεύασμα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Λοιπόν, το ετοίμασα... 2 ερωτησούλες...
1ον) Αυτό που καταφέρατε είναι και σε εσάς σε αυτή τη ποσότητα/ποιότητα εικόνας;

http://tinypic.com/r/33tjhpt/5

2ον) Σας ξε-ανακατεύονται και εσάς τα συστατικά με αποτέλεσμα να κάθονται στον πάτο οι σκόνες;;;

http://tinypic.com/r/24q4qj8/5

YΓ: Η προειδοποίηση στο μπουκαλάκι είναι επειδή το φυλάω στο ψυγείο -εκτός από προστασία μου δίνει και πιο πηχτό αποτέλεσμα και έτσι μπορώ πιο εύκολα να προσαρμόσω πόσο χύνεται, καθώς δεν έχω σταγονόμετρο αλλά το κλασσικό φαρμακευτικό μπουκαλάκι που θέλει προσοχή για να βγάλεις σταγόνα-σταγόνα.

Μια χαρά φαίνετε...

Μπλουζα