Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Cathy

New Member
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι και εγώ καινούρια στη παρέα σας, που πρόσφατα ανακάλυψα με πολύ μεγάλη χαρά!! ;D
Έχω εδώ και κάποιες μέρες που "μελετάω" τα θέματα του φόρουμ - καθότι άσχετη - και μπορώ να πω οτι τωρα κάααααααααπως έχω αρχίσει να μπαίνω στο νόημα. Φυσικά μετά απο αυτή την "πρώτη" ενημέρωση το επόμενο βήμα μου είναι να επισκευθώ και κάποιο γιατρό. Θα το είχα κάνει ήδη βέβαια αλλα ας όψεται η απεργία τους..... furious3
Ήθελα να σας ρωτήσω...ένα τέτοιο προιόν όπως το super zix, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο γυναίκες??? Ρωτάω επειδή απο ότι κατάλαβα τα DHT blockers είναι απαγορευτικά για εμάς τα κοριτσάκια. Γενικά αν και στην αρχή είχα ενθουσιαστεί διαβάζονατας τα σχόλια σας για τα αποτελεσματικά προιόντα, ψιλοαπογοητεύτηκα μόλις κατάλαβα ότι πολλά απο αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο εμάς... :'(
Στα σχέδια μου είναι σε πρώτη φάση να πάω στο Συγγρού για μια πρώτη διάγνωση, αν και να πω την αλήθεια είμαι κάπως αρνητικά προκατελλειμμένη ως προς την εξυπηρέτηση και την προσοχή που παρέχουν. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κα΄ποιος απο εσας γνώριζε ένα αξίολογο γιατρό να μου τον συνέστηνε απο εδώ ή μέσω pm. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Cathy είπε:
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι και εγώ καινούρια στη παρέα σας, που πρόσφατα ανακάλυψα με πολύ μεγάλη χαρά!! ;D
Έχω εδώ και κάποιες μέρες που "μελετάω" τα θέματα του φόρουμ - καθότι άσχετη - και μπορώ να πω οτι τωρα κάααααααααπως έχω αρχίσει να μπαίνω στο νόημα. Φυσικά μετά απο αυτή την "πρώτη" ενημέρωση το επόμενο βήμα μου είναι να επισκευθώ και κάποιο γιατρό. Θα το είχα κάνει ήδη βέβαια αλλα ας όψεται η απεργία τους..... furious3
Ήθελα να σας ρωτήσω...ένα τέτοιο προιόν όπως το super zix, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο γυναίκες??? Ρωτάω επειδή απο ότι κατάλαβα τα DHT blockers είναι απαγορευτικά για εμάς τα κοριτσάκια. Γενικά αν και στην αρχή είχα ενθουσιαστεί διαβάζονατας τα σχόλια σας για τα αποτελεσματικά προιόντα, ψιλοαπογοητεύτηκα μόλις κατάλαβα ότι πολλά απο αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο εμάς... :'(
Στα σχέδια μου είναι σε πρώτη φάση να πάω στο Συγγρού για μια πρώτη διάγνωση, αν και να πω την αλήθεια είμαι κάπως αρνητικά προκατελλειμμένη ως προς την εξυπηρέτηση και την προσοχή που παρέχουν. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κα΄ποιος απο εσας γνώριζε ένα αξίολογο γιατρό να μου τον συνέστηνε απο εδώ ή μέσω pm. ;)

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια.

Το super zix II και γενικά τα τοπικά φυτικά blockers μπορούν να τα χρησιμοποιούν και γυναίκες.

Cathy

New Member

Fenimore σε ευχαριστω πααααρα πολύ για την άμεση απάντηση!!!!!!!!! ;D
Κανένας γιατρος παιδιά που να γνωρίζει το αντικείμενο στη περιοχή της αττικής... ? ? ? ? ?

Καλημερα παιδια σημερα παρελαβα και εγω το πακετακι με τα συνεργα και ετοιμαζομαι να κανω το χημειο μου.!
Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω το οινοπνευμα πρεπει να ειναι το καλο το ασπρο η το μπλε?και απο το zinc βαζουμε μια καψουλα μεσα σωστα?αλλα διαβασα μερικοι να λενε οτι δν το βαζουν μεσα γιατι αντιδρα τελικα το βαζουμε μεσα η οχι? ::) ευχαριστω ;)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
Καλημερα παιδια σημερα παρελαβα και εγω το πακετακι με τα συνεργα και ετοιμαζομαι να κανω το χημειο μου.!
Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω το οινοπνευμα πρεπει να ειναι το καλο το ασπρο η το μπλε?και απο το zinc βαζουμε μια καψουλα μεσα σωστα?αλλα διαβασα μερικοι να λενε οτι δν το βαζουν μεσα γιατι αντιδρα τελικα το βαζουμε μεσα η οχι? ::) ευχαριστω ;)

Οινόπνευμα το διαφανές (καθαρό), όχι το μπλε. Αν μπορείς βρες το 70% περιεκτικότητα (ροζ - γκρι μπουκαλάκι), αλλιώς βάλε το κλασικό 95 βαθμών.
Αν χρησιμοποιείς μινοξιδίλη καλύτερα να μην βάλεις zinc. Αν δεν χρησιμοποιεις μινοξιδίλη, βάλε zinc. Ναι, 1 κάψουλα.

okyalos1

Member

Καλη χρονιά παιδιά.

Εψαχνα για σαμπουαν στο ebay και βρηκα μια σχετικά άγνωστη σειρα την grocanics. Ισχυριζονται οτι ειναι απο τα πλεον ισχυρα τοπικα anti DHT, μαλλον με εκχυλισματα απο saw palmetto και τετοια. Λεει μαλιστα οτι απευθυνεται σε ατομα με σοβαρο προβλημα . Ειναι σχετικά χαμηλή η τίμή του και ολο αυτο με εβαλε σε σκέψεις (μαλλον υποψιες). Θα ηθελα γενικά καποια σχολια σχετικά με την δραστικοτητα του ΖΙΚ συγκριτικά με άλλα anti DHT.

Fenimore είπε:
Οινόπνευμα το διαφανές (καθαρό), όχι το μπλε. Αν μπορείς βρες το 70% περιεκτικότητα (ροζ - γκρι μπουκαλάκι), αλλιώς βάλε το κλασικό 95 βαθμών.
Αν χρησιμοποιείς μινοξιδίλη καλύτερα να μην βάλεις zinc. Αν δεν χρησιμοποιεις μινοξιδίλη, βάλε zinc. Ναι, 1 κάψουλα.
πηγα σημερα στο φαρμακειο (πριν δω το ποστ σου) και ειχε ενα εκανε 10Ε και ηταν καθαρο αλλα 95 νομιζω ηταν οχι 70.!αμ δεν βρω το 70 πειραζει να βαλω το 95?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

okyalos1 είπε:
Καλη χρονιά παιδιά.

Εψαχνα για σαμπουαν στο ebay και βρηκα μια σχετικά άγνωστη σειρα την grocanics. Ισχυριζονται οτι ειναι απο τα πλεον ισχυρα τοπικα anti DHT, μαλλον με εκχυλισματα απο saw palmetto και τετοια. Λεει μαλιστα οτι απευθυνεται σε ατομα με σοβαρο προβλημα . Ειναι σχετικά χαμηλή η τίμή του και ολο αυτο με εβαλε σε σκέψεις (μαλλον υποψιες). Θα ηθελα γενικά καποια σχολια σχετικά με την δραστικοτητα του ΖΙΚ συγκριτικά με άλλα anti DHT.

Μιλάς για λοσιόν σωστά? Δώσε λίνκ αν θες να δούμε...

panagiotis είπε:
πηγα σημερα στο φαρμακειο (πριν δω το ποστ σου) και ειχε ενα εκανε 10Ε και ηταν καθαρο αλλα 95 νομιζω ηταν οχι 70.!αμ δεν βρω το 70 πειραζει να βαλω το 95?

Δεν πειράζει βάλε το 95, αρκεί να είναι καθαρό (διάφανο).

somari

Active Member

Πάντως το 70άρι βγαίνει και πολύ πιο οικονομικό. Αν βάλεις τελικά 95άρι ίσως πρέπει να αλλάξεις και τον λόγο οινοπνεύματος / νερού

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Πάντως το 70άρι βγαίνει και πολύ πιο οικονομικό. Αν βάλεις τελικά 95άρι ίσως πρέπει να αλλάξεις και τον λόγο οινοπνεύματος / νερού

Όχι δεν χρειάζετε, ήδη έτσι όπως είναι οι αναλογίες του zix, το οινόπνευμα είναι σε πολύ μίνιμουμ επίπεδο.

okyalos1

Member

To link για την λοσιον ειναι αυτό.

http://www.ebay.co.uk/itm/290650589021?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Ειναι πολύ φθηνό αλλά μου κανει εντυπωση το οτι απευθυνεται σε σοβαρες καταστασεις. Αυτο το τονιζουν παντού

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

okyalos1 είπε:
To link για την λοσιον ειναι αυτό.

http://www.ebay.co.uk/itm/290650589021?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Ειναι πολύ φθηνό αλλά μου κανει εντυπωση το οτι απευθυνεται σε σοβαρες καταστασεις. Αυτο το τονιζουν παντού

Αυτά εδώ είναι τα συστατικά του:
Water, mineral oil, olive oil, petrolatum, vitamin E, propylene glycol, cetereath 20, steric acid, lanolin, DMDM Hydantion, Saw Palmetto, Camomile Extract, Oat Extract, and Fragrance.

Πολλά φρου-φρου και αρώματα και ολίγον από dht-blocker.

Δεν αξίζει... :down

somari

Active Member

Να ρωτήσω κάτι; Για το φιδέλαιο capilarine έχετε τα συστατικά του; Γιατί από την περιγραφή του, μου θυμίζει πολύ το zix (φυτικό anti-dht κλπ κλπ)... Δηλαδή αν πακετάρουν και πουλάνε το zix σε τέτοιες τιμές... τύφλα να εχει ο φικιώρης...

Eπίσης, έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό για regrowth που να μην αντιδράει με τον ψευδαργυρο; Πχ tricomin έχει χαλκό που ανταγωνίζεται τον ψευδάργυρο, και η μινοξ επίσης ακυρώνεται από αυτόν...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Να ρωτήσω κάτι; Για το φιδέλαιο capilarine έχετε τα συστατικά του; Γιατί από την περιγραφή του, μου θυμίζει πολύ το zix (φυτικό anti-dht κλπ κλπ)... Δηλαδή αν πακετάρουν και πουλάνε το zix σε τέτοιες τιμές... τύφλα να εχει ο φικιώρης...

Δεν νομίζω να υπάρχουν, σε όσες πηγές πουλιέτε ποτέ δεν έχω δει να τα γράφουν. Δεν θα τους συμφέρει προφανός ;D

okyalos1

Member

Fenimore μια ερωτηση. Παρατηρησα οτι βαζεις μινοξιδιλη στο πισω μερος του κεφαλιού και στο μπροστα ΖΙΚ. Υπαρχει καποιος λόγος για αυτό?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

okyalos1 είπε:
Fenimore μια ερωτηση. Παρατηρησα οτι βαζεις μινοξιδιλη στο πισω μερος του κεφαλιού και στο μπροστα ΖΙΚ. Υπαρχει καποιος λόγος για αυτό?

Πως το παρατήρησες αυτό? ???

DHT blocker βάζω σε όλο το πάνω μέρος, και μινοξιδίλη βάζω σε όλο το vertex, το μισό πίσω midscalp, και στους κροτάφους. Τα σημεία που δεν βάζω μινοξ είναι το κέντρο της hairline μέχρι το μπροστά μισό midscalp. Εφόσον έχω γενική αραίωση στο επάνω μέρος, κανονικά ήθελε μίνοξ σε όλο το πάνω. Έτσι το κάνω γιατί δεν τα κόβω κοντά τα μαλλιά μου και θα χρειαζόμουν πολύ περισσότερη ποσότητα μινοξ για να καλύψω όλο το επάνω μέρος.

okyalos1

Member

Πως το παρατηρησα? Εχω κληρονομικό χάρισμα. Αμα θες να σου πω και ποτε θα παντρευτείς. :)

Καπου το ειχες αναφερεις, αλλα ειναι τοσα πολλα τα θεματα που δεν το εβρισκα.
Εγω εχω μια πολυ μικρη αραιωση αλλα ηταν τοσο ασχημη η χρονια που αυτο ητανε το λιγοτερο. Θα ηθελα κατι για συντηρηση, αλλα επειδη ειμαι φαρμακοποιος και εχω μαθει να διαβαζω μελετες, ολα αυτα που φερνουν λιγη αμηχανια. Η απουσια μελετων και η αφθονια θαυματουργων προιοντων με κανουν σκεπτικο.Απο την άλλη, πιστευω οτι προσπαθειες οπως αυτες στο φόρουμ βοηθουν στο να φανερωθει η αληθεια. Ειμαι μεταξυ Ζικ και ρεβιβοτζεν αλλα δεν μπορω να τα κρινω αντικειμενικά.

kapa

Μέλος του προσωπικού

αλλα επειδη ειμαι φαρμακοποιος και εχω μαθει να διαβαζω μελετες
ξερεις ποτε θα κυκλοφωρησει το talarozole η rabazole η μπετυ τελικα το ονομασουν ;D το ιδιο μου κανει. :)

okyalos1

Member

kapamarou είπε:
ξερεις ποτε θα κυκλοφωρησει το talarozole η rabazole η μπετυ τελικα το ονομασουν ;D το ιδιο μου κανει. :)
Δεν το βλεπω να κυκλοφορει συντομα .Εχει 9 μελετες ολες κι ολες και οι περισσοτερες σε σκυλακια και κάτω. Απευθυνεται σε υπερκερατωσεις κλπ αλλα θα πρεπει να αποδειξει τουλαχιστον ισαξια αποτελεσματικοτητα με τα θηρια.Και στην ψωρίαση, ειναι πολλά τα λεφτά Αρη...
Αλλα γιατι σε ενδιαφέρει αυτό?

Μπλουζα