Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Δεν το βλεπω να κυκλοφορει συντομα .Εχει 9 μελετες ολες κι ολες και οι περισσοτερες σε σκυλακια και κάτω. Απευθυνεται σε υπερκερατωσεις κλπ αλλα θα πρεπει να αποδειξει τουλαχιστον ισαξια αποτελεσματικοτητα με τα θηρια.Και στην ψωρίαση, ειναι πολλά τα λεφτά Αρη...
οταν λες θηρια ποια ενοεις?

Αλλα γιατι σε ενδιαφέρει αυτό?

αυτο το παραγωγο αζολης θα αναστελνει τον μεταβολισμο τoυ ρετινοικου οξεος στο δερμα.
αν υποθεσουμε οτι βαζοντας αιρολ την πρωτη ωρα εχει δραση 100%,την δευτερη ωρα 70%,την τριτη ωρα 40% κοκ.μεχρι να μεταβολιστει σε ρετινολη.
η μπετυ μαζι με airol την πρωτη ωρα εχει 100%,την δευτερη ωρα 100%,την τριτη ωρα100% κο κ.
θα κραταει το ρετινοικο οξυ στην αυτουσια δυνατη μορφη του,και μαλιστα αποτρεποντας τους ερεθισμους
απο τις μεχρι τωρα δοκιμες η μπετυ σκετη χωρις airol βγηκε ποιο δυνατη απο τα τοπικα κορτικοστεροειδη :20:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

okyalos1

Member

Τα θηρια εννοω τις άλλες εταιριες που δραστηριοποιουνται στον χωρο της ψωριασης. Ενα νεο προιον θα πρεπει να επιδειξει τουλαχιστον εφαμιλλη αποτελεσματικοτητα ή και ασφαλεια, αλλιως τον ηπιε απο αποψη τιμης και επιχορηγησης. Και ηδη υπαρχουν καλές θεραπειες για την ψωριαση τοσο τοπικες όσο και συστηματικές αρα ειναι δυσκολη η αποστολή του, χωρις να λεω οτι ειναι ακατορθωτη. Και υποψη οτι πολλές φορες, υπαρχουν πολλές σκοπιμοτητες πισω απο τις ενδειξεις που κυνηγαει ενα νεο φαρμακο, οπως πχ σχεση της εταιρειας με την συγκεκριμενη ιατρική ειδικοτητα κλπ.

kapa

Μέλος του προσωπικού

okyalos1 είπε:
Τα θηρια εννοω τις άλλες εταιριες που δραστηριοποιουνται στον χωρο της ψωριασης. Ενα νεο προιον θα πρεπει να επιδειξει τουλαχιστον εφαμιλλη αποτελεσματικοτητα ή και ασφαλεια, αλλιως τον ηπιε απο αποψη τιμης και επιχορηγησης. Και ηδη υπαρχουν καλές θεραπειες για την ψωριαση τοσο τοπικες όσο και συστηματικές αρα ειναι δυσκολη η αποστολή του, χωρις να λεω οτι ειναι ακατορθωτη. Και υποψη οτι πολλές φορες, υπαρχουν πολλές σκοπιμοτητες πισω απο τις ενδειξεις που κυνηγαει ενα νεο φαρμακο, οπως πχ σχεση της εταιρειας με την συγκεκριμενη ιατρική ειδικοτητα κλπ.
το καταλαβαινω,μπορει να το φανε τα κυκλωματα δηλαδη.
ξερεις αν υπαρχει καποιο φαρμακο αυτην την στιγμη που να μιμειται την δραση του talarozole σε αυτον τον τομεα,να αναστελνει τον μεταβολισμο του ρετινοικου οξεος στο δερμα δηλαδη.
μπορει να μου εχει ξεφυγει κατι και τα οπλα να βρισκονται υδη μπροστα στα ματια μας

kapa

Μέλος του προσωπικού

okyalos1 είπε:
βλεπω ενα ακομα φαρμακο RABA το liarozole,υπαρχει διαθεσιμη αυτην η ουσια στα φαρμακεια,και αν ναι σε τι τιμη περιπου?
(σιγα να μην μου ξεφευγε :tease:)

okyalos1

Member

Καθε εταιρεια εχει το λεγομενο pipeline, δηλαδη αρκετα φαρμακα σε παραγωγη, εκ των οποιων παρασκευαζει συνηθως το 2%. Τα υπολοιπα ειναι για καβαντζα ή συνηθως τα πουλανε σε άλλες εταιριες που δεν εχουν ψηλες προσδοκίες. Ουτε το liazorole υπαρχει στην αγορά απ οτι ξέρω.
Τωρα οσο αφορα το αλλο που μου ειπες για την αναστολή μεταβολισμού ενος φαρμακου (τρετινοινης) ειναι γεγονος οτι εχει χρησιμοποιηθεί π.χ στην νοσο του Παρκινσον οπου το φαρμακο που αναστελλει τον μεταβολισμο της δραστικής ουσίας στοιχίζει 6 φορες περισσοτερο απο την δραστική ουσία.
Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι πρεπει να εξεταστεί και η τοξικότητα του φαρμάκου, του οποιου αναστελλεται ο μεταβολισμός. Ειναι γνωστό οτι παραγωγα της ρετινολης συνδεονται με διαφορα οπως πχ φωτοεαυισθησία.
Παντως ειναι πιθανοτερο να βγεί η replicel πριν τa RAMBA.Εγω στην θέση σου θα ειχα προσδοκίες προς replicel μεριά

kapa

Μέλος του προσωπικού

okyalos1 είπε:
Kapamarou, να σε ρωτησω ποια η εμπειρια σου απο το super Zik?
δεν ειδα καποια βελτιωση,αλλα τα τοπικα blockers δουλευουν διαφορετικα στον καθενα.
στην θεση σου θα δοκιμαζα ζιξ μιας και ειναι πολυ φθηνοτερο απο ρεβιβο

kapa

Μέλος του προσωπικού

Παντως ειναι πιθανοτερο να βγεί η replicel πριν τa RAMBA.Εγω στην θέση σου θα ειχα προσδοκίες προς replicel μεριά
δεν περειμενω κατι απο αυτες τις εταιρειες,στοχος τους ειναι ενας και μοναδικος,να γεμισουν τις τσεπες τους.
οτι και να βγαλουν θα το κοστολογησουν αναλογα,50.000 ευρω,100.000 ευρω...

okyalos1

Member

οτι και να βγαλουν θα το κοστολογησουν αναλογα,50.000 ευρω,100.000 ευρω

Κοιταξε, οτι καινουργιο βγει στοιχιζει. Καμια φαρμακευτική εταιρεια δεν δεχεται ετησια αυξηση κατω απο 10% και το κυριοτερο τους προβλημα ειναι οτι τα συσσωρευμενα κερδη (καταθεσεις κλπ) δεν αποδιδουν πανω απο το 10%. Λες να ειναι τοσο πολύ? Και ακριβως η μαγκια με την παρακαμψη του FDA ειναι διπλή. Απο την μια γρηγορη εισαγωγη στην αγορα και απο την άλλη ελευθερη τιμολογηση, ο παραδεισος καθε εταιρειας που εχει να κανει με μια αναγκη του ασθενη(ανκαι εδω δεν μιλαμε για ασθενη).
Παντως η aderans φαινεται να κανει μια σοβαρη προσπαθεια, καθως οι μελετες ειναι στην Αμερική ενω μια απο αυτες τις εταιρειες τις κανε καπου στην Ρωσσία(! με οτι αυτο συνεπαγεται)>
Οσο αφορα για μενα, ψαχνω κατι απλά για συντηρηση.Μαλλον θα δοκιμασω το super ZIK για μια χαλαρη αγωγη.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Λες να ειναι τοσο πολύ?

αν ειναι κατι πολυ αποτελεσματικο ναι.ειναι καθαρα μια business

Οσο αφορα για μενα, ψαχνω κατι απλά για συντηρηση.Μαλλον θα δοκιμασω το super ZIK για μια χαλαρη αγωγη.

απο την στιγμη που δεν εχεις επιθετικη αλωπεκια το ζιξ αξιζει

lab_rat

Member

Στο super zix δε βαζουμε γλυκερινη / pg ??

Αυτο εδω μας κανει για b6?? (το εχω βρει φθηνοτερα στο ebay)
http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1748&language=gr&ref=bestprice

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lab_hair είπε:
Στο super zix δε βαζουμε γλυκερινη / pg ??

Αυτο εδω μας κανει για b6?? (το εχω βρει φθηνοτερα στο ebay)
http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1748&language=gr&ref=bestprice

Αν πάρεις το πακετάκι του zix, το hairmuck έχει μέσα του γλυκερίνη.
Μπορεί όποιος θέλει να προσθέσει γλυκερίνη στο zix, αφαιρώντας τα έξτρα ml από το νερό (περισσότερη γλυκερίνη = πιο λιπαρή λοσιόν)
Αυτή η Β6 είναι σε ταμπλέτες, αν μπορούν και διαλύονται όπως και η Β6 σε κάψουλες τότε κάνουν.

lab_rat

Member

Fenimore είπε:
Αν πάρεις το πακετάκι του zix, το hairmuck έχει μέσα του γλυκερίνη.
Μπορεί όποιος θέλει να προσθέσει γλυκερίνη στο zix, αφαιρώντας τα έξτρα ml από το νερό (περισσότερη γλυκερίνη = πιο λιπαρή λοσιόν)
Αυτή η Β6 είναι σε ταμπλέτες, αν μπορούν και διαλύονται όπως και η Β6 σε κάψουλες τότε κάνουν.

Thanx feni! ;D Εχω σκοπο να αρχισω zix μια φορα τη μερα χωρις ψευδαργυρο! (κ ελαχιστη σπιρο πριν τη minox γιατι μονο του μια φορα δεν πιστευω να κανει πολλα. Εν συνεχεια να προσθεσω και ψευδαργυρο για να δω αν βοηθαει περισσοτερο η αν ειναι επιδυνωνει το regrowth και στο τελος να καταληξω στη δικια σου πατεντα (με η χωρις ψευδαργυρο) !! ;)

καλησπερα παιδια μετα απο ενα ταξιδι στο εξωτερικο επεστρεψα ελλαδα και ειμαι ετοιμος να φτιαξω το zix.!
Δεν ειχα παρει οινοπνευμα μονο...πηγα σημερα σε αλλο φαρμακειο και ζητησα καθαρο οινοπνευμα 70 και του λεω για πιο λογο ειναι..!!και μου λεει εχω να σου δωσω ενα που κανει 1.2Ε και οχι 12Ε και λεει απο εξω αλκοολουχος λοσιον 70 περιεχει μετουσιωμενη αλκοολη 70 και αρωμα χαμομηλιου και γλυκερινη.!ειναι το σωστο?κανει?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
καλησπερα παιδια μετα απο ενα ταξιδι στο εξωτερικο επεστρεψα ελλαδα και ειμαι ετοιμος να φτιαξω το zix.!
Δεν ειχα παρει οινοπνευμα μονο...πηγα σημερα σε αλλο φαρμακειο και ζητησα καθαρο οινοπνευμα 70 και του λεω για πιο λογο ειναι..!!και μου λεει εχω να σου δωσω ενα που κανει 1.2Ε και οχι 12Ε και λεει απο εξω αλκοολουχος λοσιον 70 περιεχει μετουσιωμενη αλκοολη 70 και αρωμα χαμομηλιου και γλυκερινη.!ειναι το σωστο?κανει?

Αν είναι διάφανο οινόπνευμα ναι κάνει, και το απλό 95 βαθμόν καθαρό (διάφανο) κάνει.

Fenimore είπε:
Αν είναι διάφανο οινόπνευμα ναι κάνει, και το απλό 95 βαθμόν καθαρό (διάφανο) κάνει.
επειδη εχει αρωμα χαμομήλι εχει ενα κλικ λιγο πιο σκουρο και οχι τελειοσ διαφανο λες να το παω πισο?
sorry για το ζαλισμα Fenimore αλλα τι να κανουμε εισαι ο ειδικος :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
επειδη εχει αρωμα χαμομήλι εχει ενα κλικ λιγο πιο σκουρο και οχι τελειοσ διαφανο λες να το παω πισο?
sorry για το ζαλισμα Fenimore αλλα τι να κανουμε εισαι ο ειδικος :)

Οπ σόρρυ φίλε, τώρα το πρόσεξα ότι έγραψες "μετουσιωμενη αλκοολη", καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσεις και να πάρεις κάποιο οινόπνευμα καθαρό. Το μετουσιομένο περιέχει και άλλα συστατικά εκτός από οινόπνευμα [τερεβινθέλαιο (νέφτι) και μεθανόλη] , δεν παθένεις τίποτα και να το βάλεις, κάνει για εξωτερική χρήση, απλά πιστεύω καλύτερα είναι το καθαρό.

Fenimore είπε:
Οπ σόρρυ φίλε, τώρα το πρόσεξα ότι έγραψες "μετουσιωμενη αλκοολη", καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσεις και να πάρεις κάποιο οινόπνευμα καθαρό. Το μετουσιομένο περιέχει και άλλα συστατικά εκτός από οινόπνευμα [τερεβινθέλαιο (νέφτι) και μεθανόλη] , δεν παθένεις τίποτα και να το βάλεις, κάνει για εξωτερική χρήση, απλά πιστεύω καλύτερα είναι το καθαρό.
καλα που μου το ειπες θα παω αυριο να το αλλαξω και θα παρω το καθαρο που ελεγε 90 η 100 γιατι 70 δεν ειχε.!ευχαριστω

somari

Active Member

Παιδιά, είστε σίγουροι ότι δεν έχουμε συστημική απορρόφηση;;; Χωρίς να το σκέφτομαι (άρα όχι placebo) σήμερα παρατήρησα πως την τελευταία βδομάδα, δεν έχω "καθημερινές" ορμές... όχι κάτι τραγικό, απλά δεν σεληνιάζομαι καθημερινώς... (όχι όμως κάτι που δεν βγαίνει manualy)

Μπλουζα