John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
οκ κατι ψιλοθυμαμε.Τα μονα θεματα που παρακολουθω ειναι παρουσιασεις μεταμοσχευσεων και Μεταμοσχευση Βασικα.Αλλου δε ξερω τι γινεται.Thanks!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
petrospap είπε:pazuzu είπε:To νήμα (καλώς) σβήστηκε, όπως και οτιδήποτε είχε σχέση με την εν λόγω κλινική, επειδή ο n094 στα τελευταία του μηνύματα απειλούσε εμμέσως τον Άκη ότι "σύντομα θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης και θα κριθεί", για τον δε malloumpas ότι "θα δούμε πόσο μαλλούμπας είσαι όταν θα τα πούμε από κοντά". Δηλαδή απειλές και εκβιασμοί, τη μία ως απλές δηλώσεις, την άλλη με μηνυτήριες αναφορές (θυμίζω ότι ο Άκης είχε ανεβάσει το σχετικό αρχείο πριν σβηστεί με όλο το νήμα), τώρα με "χακεριές".
Αρκετά ασχοληθήκαμε νομίζω. Το θέμα το χειρίστηκε πολύ καλά ο Άκης και προτείνω και αυτό το νήμα να έχει την τύχη των υπολοίπων.
ειπε σοβαρα τετοια πραγματα ο n094???
meandros είπε:petrospap είπε:pazuzu είπε:To νήμα (καλώς) σβήστηκε, όπως και οτιδήποτε είχε σχέση με την εν λόγω κλινική, επειδή ο n094 στα τελευταία του μηνύματα απειλούσε εμμέσως τον Άκη ότι "σύντομα θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης και θα κριθεί", για τον δε malloumpas ότι "θα δούμε πόσο μαλλούμπας είσαι όταν θα τα πούμε από κοντά". Δηλαδή απειλές και εκβιασμοί, τη μία ως απλές δηλώσεις, την άλλη με μηνυτήριες αναφορές (θυμίζω ότι ο Άκης είχε ανεβάσει το σχετικό αρχείο πριν σβηστεί με όλο το νήμα), τώρα με "χακεριές".
Αρκετά ασχοληθήκαμε νομίζω. Το θέμα το χειρίστηκε πολύ καλά ο Άκης και προτείνω και αυτό το νήμα να έχει την τύχη των υπολοίπων.
ειπε σοβαρα τετοια πραγματα ο n094???
οντως απειληθηκαν admin και malloumpas?
malloumpas είπε:Δεν έγινε ακριβώς έτσι, να είμαστε δίκαιοι. Ότι υπήρχαν υπαινιγμοί για νομικές κινήσεις υπήρξαν, αλλά όχι ακριβώς όπως αναφέρεται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
malloumpas είπε:Και για σένα ακούστηκαν κάποια πράγματα dance πάντως στο νήμα εκείνο που έκλεισε. Ότι λειτουργείς ως πωλητής κλινικής, ότι σπρώχνεις κόσμο να κάνει μεταμόσχευση στην Κύπρο και άλλα τέτοια. Αλλά φυσικά εσύ ποτέ δεν έκανες κάτι τέτοιο, έτσι;
danceworld_2001 είπε:Για πολλους ακουστηκαν διαφορα στο παραληρημα ενος εντολοδοχου της d..
Τωρα αυτο που με ρωτας τι νοημα βγαζει; Και να ημουν θα στο παραδεχομουν; Η μηπως με το να το αρνηθω θα βγει κατι για το δικο σου σκεπτικο; Με εχεις ρωτησει ξανα αν προωθω την κλινικη. Εγω θα σου πω πως παρουσιαζω με διαφανεια την μμ μου και δηλωνω ευχαριστημενος για την ωρα και σεβασμο και θαυμασμο στον Μιχαλη και εννοειτε θα τον συστησω σε καποιον που ψαχνει η αν με ρωτησει οπως ολοι οι ευχαριστημενοι του πελατες εδω μεσα. Επισης αν κατι παει κακα θα του τα χωσω ευθεως και θα το παρουσιασω επισης.
malloumpas είπε:Και για σένα ακούστηκαν κάποια πράγματα dance πάντως στο νήμα εκείνο που έκλεισε. Ότι λειτουργείς ως πωλητής κλινικής, ότι σπρώχνεις κόσμο να κάνει μεταμόσχευση στην Κύπρο και άλλα τέτοια. Αλλά φυσικά εσύ ποτέ δεν έκανες κάτι τέτοιο, έτσι;