Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
charas είπε:Αυτό που έγινε χθες με το σβήσιμο όλων των νημάτων της D*I και το μπανάρισμα όλων των μελών που παρουσίαζαν την μεταμόσχευσή τους εκεί δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλα τα φόρουμ διεθνώς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, πραγματικά είστε ανεκδιήγητοι, αφήσατε όλους τους υπόλοιπους (χλωρούς και ξερούς) να παρουσιάζουν τις μμ τους στις κλινικές της Κύπρου… Το φόρουμ αυτό πρέπει να πάψει να λέγεται hairlossgr και να μετονομαστεί σε hairlosscy ή και σε hairlosssymferonta… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Flosk είπε:Malloumpas δεν νομιζω οτι ειναι ο Lydios..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σιγά να μην τρομάξουμε.The_Punisher είπε:Λοιπόν, η αηδία ξεπέρασε κάθε όριο. Αντί να ενημερώνετε αντικειμενικά τους χρήστες, αποβάλλετε ότι και όποιον πάει ενάντια στα συμφέροντα σας. Μην νομίζετε αγαπητοί Άκης και Χρήστο ότι δεν γνωρίζουμε. Φαίνεται ότι την τελευταία φορά, δεν γίναμε κατανοητοί, ας το κάνουμε λοιπόν τώρα : ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Hack του συγκεκριμένου forum, χωρίς πολλά πολλά.
Καταρχάς τρομερέ hacker, το forum όταν χακαρίστηκε στην ουσία μου έσβησαν τα αρχεία και ΔΕΝ πείραξαν την βάση δεδομένων, όπου εκεί κρατούνται τα πάντα.The_Punisher είπε:Ξέρουμε τα μηνυματάκια που σας στέλνουν οι γνωστοί χρήστες γλύφοντας και παρακαλώντας την αποβολή άλλων επειδή δήθεν "διαφημίζουν". Οι οποίοι ακόμα και αν το κάνουν, δεν το κάνουν τόσο προκλητικά και εμμετικά όσο τα φιλαράκια σας.
Γνωρίζουμε επίσης τις διευθύνσεις των συγκεκριμένων χρηστών μέσω του ip-tracking που τους κάναμε.
Είπε ακριβώς αυτό:malloumpas είπε:Για μένα δεν είπε ποτέ ''θα τα πούμε από κοντά'', μη λες ότι θες. Αυτό που είπε είναι ότι θέλει να δει τι κρύβεται πίσω από τη μαλλούμπα μου, ή κάπως έτσι. Αλλο αυτό και άλλο το ''θα τα πούμε από κοντά'' που λες εσύ.
Σ'ευχαριστώ για γλυκά σου λόγια. Με το που διάβασα το μήνυμα σου σκέφτηκα "που ξεφύτρωσε πάλι αυτός με την μία να γράφει έτσι;". Και είδα αυτό μετά, το οποίο το αφήνω επίτηδες ανοιχτό (και δεν το κάνω attachment), για να μπορούν να το βλέπουν και οι επισκέπτες και να καταλάβουν το ποιόν της κάθε εταιρίας:charas είπε:Αυτό που έγινε χθες με το σβήσιμο όλων των νημάτων της D*I και το μπανάρισμα όλων των μελών που παρουσίαζαν την μεταμόσχευσή τους εκεί δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλα τα φόρουμ διεθνώς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, πραγματικά είστε ανεκδιήγητοι, αφήσατε όλους τους υπόλοιπους (χλωρούς και ξερούς) να παρουσιάζουν τις μμ τους στις κλινικές της Κύπρου… Το φόρουμ αυτό πρέπει να πάψει να λέγεται hairlossgr και να μετονομαστεί σε hairlosscy ή και σε hairlosssymferonta… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Τι ζητάμε; Ποιοι; Ένας είσαι ή ομάδα;The_Punisher είπε:Τι ζητάμε :
Soralteno είπε:έτσι οπως εχει γίνει το πράγμα με τις μεταμοσχεύσεις και το νήμα τους ίσως ειναι πρέπον να καταργηθεί πλήρως καθε αναφορά σε μμ και να σβηστές η ενότητα.
hater_of_baldness είπε:Αν όντως ισχύουν οι "χωρίς αιτία" απειλές της εν λόγω εταιρίας τότε έχετε δίκιο. Αν πάλι η εταιρία έχει κάποιο πάτημα για να είναι δυσαρεστημένη από πράγματα (ίσως αναληθή) που έχουν γραφτεί εδώ κατά καιρούς, τότε και αυτή έχει κάποιο δίκιο. Δυστυχώς την πραγματική αλήθεια δε νομίζω να τη μάθουμε εμείς τα απλά μέλη.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπονται όλα τα posts για όλες τις εταιρίες και ο κόσμος είναι ικανός να κρίνει. Αν σε ένα θέμα υπάρχει αλλοιωμένο αποτέλεσμα (toppik κλπ), ο κόσμος το κατακρίνει και φυσικά είναι η χειρότερη δισφήμιση για την κλινική.
Το λάθος που έχετε κάνει εσείς Άκη κατά τη γνώμη μου είναι που επιτρέπατε τόσο καιρό υβριστικά και αρνητικά σχόλια από συγκεκριμένα μέλη προς την συγκεκριμένη κλινική, και κυρίως χωρίς αποδείξεις. Έτσι δημιουργήθηκε ένα πλήθος "haters" και φυσικά η νοοτροπία "ή Καναδάς, ΗΠΑ, Κύπρος ή τίποτα", με αποτέλεσμα φυσικά αυτό να μην αρέσει ούτε στην Ελλινική κλινική και ούτε σε Έλληνες γιατρούς κλπ. Για παράδειγμα είναι δυνατόν να επιτρέπετε στο thread που είχα ανοίξει για την επέμβασή μου να με αποκαλεί μέλος "βλάκα" για την επιλογή μου, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;
Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σας είναι να άφηνα όλες τις παρουσιάσεις από όλες τις κλινικές, να υποχρέωνα τεκμηριωμένες εξηγήσεις σε αρνητικά σχόλια και από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει που θα πάει μέσα από ένα συνδιασμό πραγμάτων: συνάντηση με το γιατρό, word of mouth, παρόν forum κλπ. Με το να αποκλείονται συγκεκριμένες κλινικές από εδώ μέσα δημιουργείται μία αίσθηση καχυποψίας προς το πρόσωπό σας.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Εδώ είμαστε για να επικροτούμε τα καλά αποτελέσματα και να κρίνουμε και τα κακά.
Απλά η γνώμη μου.
ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο "πατριωτικά" το πράγμα αλλά με πείραξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που μου σβήσατε το θέμα. Και επίσης με έχει πειράξει και η κάθετη γραμμή πολλών μελών του φόρουμ ότι στην Ελλάδα είναι όλα χάλια. Προς το παρόν αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την προσωπικά μου εμπειρία. Μακάρι να λέω τα ίδια και σε 5-6 μήνες φυσικά.
pazuzu είπε:Και να πω συγνώμη για την ανακριβή διατύπωσή μου ως προς την απειλή του n094 στον μαλούμπα, αν και η ουσία νομίζω παραμένει ίδια: πρόκειται περί απειλής.