οοοοοχιιιιι, θέλω πάλι στην γνωστή κλινική.....για σίγουρο αποτέλεσμα.Θα δούμε και Μαδρίτη ως μπόνους……χαχαχχαχαχα
οοοοοχιιιιι, θέλω πάλι στην γνωστή κλινική.....για σίγουρο αποτέλεσμα.Θα δούμε και Μαδρίτη ως μπόνους……χαχαχχαχαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είσαι γεναίος εσύ τελικάοοοοοχιιιιι, θέλω πάλι στην γνωστή κλινική.....για σίγουρο αποτέλεσμα.
Ναι το κάνω , μαζί με δύο bodyguard πάνω απο τα grafts.Είσαι γεναίος εσύ τελικά
Αυτά είναι!Θάλασσα-Ήλιος-Μαλλούρα και εμείς στην ζέστη!!!!!Άτιμη κοινωνίαααααααΚαι δυο θαλασσινές με κόντρα ήλιο και αλαφρως στεγνώμενο.
Δύο καλοκαίρια συνεχόμενα την έφαγα lover, και αν πήγαινα τον Απρίλιο για touch up Ισπανία θα ειχα three on threeΑυτά είναι!Θάλασσα-Ήλιος-Μαλλούρα και εμείς στην ζέστη!!!!!Άτιμη κοινωνίααααααα
Και εγώ το ίδιο Τάσο.......2ο καλοκαίρι μανίκι αλλά δεν με νοιάζει....Πάντως το αποτέλεσμα σου είναι το καλύτερο που έχω δει εδώ μέσα σε σύγκριση με το πως ήσουν πρίν!Είσαι απίστευτα μαλλιάς σχετικά με το πριν.......Φαίνεται είχες πολύ καλή τρίχα-λόγο απο πρίν και σου έκατσε μπόμπα!Άξιζε και το τελευταίο ευρώ σε όσα έδωσες αν εξαιρέσεις την αστοχία!Δύο καλοκαίρια συνεχόμενα την έφαγα lover, και αν πήγαινα τον Απρίλιο για touch up Ισπανία θα ειχα three on three
Η τρίχα είναι 0.052 ,κανονική δηλαδή. Και στις δύο μμ ο λόγος πήγε στο 2.67 ,ο λόγος της δοτριας στο 2.20 αν θυμάμαι καλά.Και εγώ το ίδιο Τάσο.......2ο καλοκαίρι μανίκι αλλά δεν με νοιάζει....Πάντως το αποτέλεσμα σου είναι το καλύτερο που έχω δει εδώ μέσα σε σύγκριση με το πως ήσουν πρίν!Είσαι απίστευτα μαλλιάς σχετικά με το πριν.......Φαίνεται είχες πολύ καλή τρίχα-λόγο απο πρίν και σου έκατσε μπόμπα!Άξιζε και το τελευταίο ευρώ σε όσα έδωσες αν εξαιρέσεις την αστοχία!
Εγώ φίλε μου Τάσο θα σου θυμίσω λίγο πως ήσουν πριν…….
Απλά καμμία σχέση…….
Τραζικ....αλλά έχω κ χειρότερες από αυτήν.Εγώ φίλε μου Τάσο θα σου θυμίσω λίγο πως ήσουν πριν…….
Απλά καμμία σχέση…….
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.