Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τασο, ο Lorenzo ειχε collaboration με Farjo γιατι δεν προχωρησε, προβληματισε κανεναν σας αυτο;Σας περασε απο το μυαλο οτι υπο την σκεπη ενος collaboration Πιθανως να μη ταιριαζει στο συγκεκριμενο γιατρο και να μην αποδιδει οπως πρεπει;
Κατηγορειτε τον Erdogan οτι απο τοτε που εφτιαξε τη μεγαλη κλινικη δεν παραγει τα ιδια αποτελεσματα οπως στην παλια του: ο ιδιος γιατρος με τις ιδιες βοηθους στην ιδια πολη στην ιδια time zone.
Θεωρησατε δεδομενο οτι ο Lorenzo θα παει εκτος εδρας και θα κανει οτι εκανε στην Ισπανια. Σας πεταξανε το τυρακι σουπερ τιμη με το Θεο Lorenzo (δε το λεω ειρωνικα τον θεωρω Θεο στις ΜΜ) και οτι δεν υπαρχει κανενα ψιλο γραμμα σε αυτο, ας καταλαβετε και σεις οτι αποτυχατε σα καταναλωτες.
Aπλα δεν υπήρχε μαλλί.Δεν θυμάμαι την αρχική κατάσταση σου με πιο μακρύ μαλλί αλλά στα δικά μου μάτια είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα ειδικά στο πρώτο 1/3 του κεφαλιού. Τώρα σίγουρα μπορούσε να πάει καλύτερα πίσω όμως λογικά όταν αρχίσει να γίνεται λίγο supermarket (όπως λέμε για τους γείτονες) με 2 ,3 χειρουργεία ταυτόχρονα τότε υπαρχει ρίσκο για λάθη..
Από τις 5(νομίζω) φορές που ήρθε ο Ισπανός μόνο την τελευταία είχαμε περιστατικά εκτεταμένα. Εξ αρχης το είχα σκεφτεί ότι το εκτός έδρας μπορεί να έχει μία δυσκολία παραπάνω για αυτό μπήκα την 3η -4η φορά, η 1 μμ σε εμένα έκλεισε με 94% φύτρωση, πόσο καλυτέρα να πάει??υποτίθεται ότι το νούμερο ένα ζητούμενο για την μμ είναι η ελαχιστοποίηση του ρίσκου, και εμείς το μεγιστοποιήσαμε
καλά να πάθουμε!
θεωρώ πως και η δικιά μου σειρά είχε εκτεταμένα περιστατικά εμού συμπεριλαμβανομένου! και έκανα σε καλό δωμάτιο!Από τις 5(νομίζω) φορές που ήρθε ο Ισπανός μόνο την τελευταία είχαμε περιστατικά εκτεταμένα. Εξ αρχης το είχα σκεφτεί ότι το εκτός έδρας μπορεί να έχει μία δυσκολία παραπάνω για αυτό μπήκα την 3η -4η φορά, η 1 μμ σε εμένα έκλεισε με 94% φύτρωση, πόσο καλυτέρα να πάει??
Δε λεω για τον γιατρο Γιαννη, ειναι κορυφαιος, λεω για το γιατρο ως φιλοξενουμενο καπου αλλου, εξω απο τα νερα του εξω απο τη ρουτινα κ τους "αυτοματισμους" τουυποτίθεται ότι το νούμερο ένα ζητούμενο για την μμ είναι η ελαχιστοποίηση του ρίσκου, και εμείς το μεγιστοποιήσαμε
καλά να πάθουμε!
Δε λεω για τον γιατρο Γιαννη, ειναι κορυφαιος, λεω για το γιατρο ως φιλοξενουμενο καπου αλλου, εξω απο τα νερα του εξω απο ρη ρουτινα κ τους αυτοματισμους του
Όχι εννοώ πως ήσουν μετά το τέλος της 1ης.. όπως και να έχει, μπροστά πλέον είσαι σούπερ. Το touch up όντως το χρειάζεσαι και συμφωνω θα έπρεπε να ήταν δωρεάν - δωρεάν... πάντως η παραδοχή της αστοχίας είναι όντως ένα θετικό στοιχείο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω Lover , το γιατί ας το αφήσουμε. όντως η overall εικόνα είναι εξαιρετικά καλή.Να το χαίρεσαι το μαλλί σου!Υπάρχουν λάθη ναι και δεν καταλαβαίνω το γιατί!αλλά σε γενική εικόνα είναι ωραιότατο!
Bob δυστυχώς τα χάσαμε, όπως βλέπεις και στην φώτο στο σημεία αυτό έχουν μπει 550 περίπου(αριστερή φωτό) , δες και δεξιά και πες μου πόσα έχασα. Συνολικά εκτιμώ πως από την δεύτερη έχουν χαθεί συνολικά περίπου 600 με 700. Στην 2η μπήκαν περίπου 2300 πίσω και 700 στην περιοχή της 1ης μμ.Τάσο μπροστά είσαι τζετ!
Πίσω ή έπρεπε να μπουν παραπάνω ή κάποια δεν φύτρωσαν (όπως σε εμένα στον δεξί κρόταφο και γενικά την δεξιά πλευρά της χερλαιν). Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα παραπάνω τα έχουμε αναλύσει στο νήμα μου (μη τα κάνουμε και εδώ ρδελο…..)
Νομίζω κάνοντας και μια τρίτη (touch up) πίσω θα είσαι τζετ. Ίσως τελικά είναι ουτοπία ότι με ένα πέρασμα κλείνεις μια περιοχή τελείως ειδικά αν είναι σχεδόν άδεια…..Μόνο σε μικρά προβλήματα μπορεί να γίνει αυτό εκτός αν συμβιβάζεσαι με χαμηλή πυκνότητα τύπου LiM….
Και εμένα το χάσιμο των γκραφτς με πείραξε. Τι γεγονός ότι μπορεί να ήθελα να ξαναμπώ για τελειοποίηση ή πύκνωση ή touchup το είχα έτσι και αλλιως ατο μυαλό μου ως ενδεχόμενο….ειναι ταλαιπωρία το ξέρω, αλλά no pain no gain….
Διαλέγεις Jose παίρνεις δωρο 2 touch up, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες γιατί γουστάρει τα touchup.Ότι ο Lorenzo κατέχει καλά το θέμα της πύκνωσης κανείς νομιζω δεν αμφιβάλει όπου στα περισσότερα περιστατικά -όπως εδώ- είναι εντυπωσιακά!Αλλα υπάρχει θέμα με ορισμένες περιοχές όπως στο crown όπου μπορεί να αποτύχει η φυτρωση .Αυτο που παρατηρούμε είναι ότι το touch up δεν το γλυτωνεις με τον συγκεκριμένο γιατρό σε αρκετές περιπτώσεις .
Αυτό μπορείς να το πεις καλή προσφορά!Στις 2 ΜΜ δώρο ένα touch up!Έτσι ναι ρε φίλε!Διαλέγεις Jose παίρνεις δωρο 2 touch up, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες γιατί γουστάρει τα touchup.