oreo
Well-Known Member
θεαματική η αλλαγή μέσα στον μήνα. Πολύ ωραία σε πάει.Καλημερα στην ομάδα.
Μια σύντομη παρουσίαση στους 3.5 μήνες κάτω από τον κυριακάτικο ήλιο. Η τελευταία είναι σε εσωτερικό χώρο.
θεαματική η αλλαγή μέσα στον μήνα. Πολύ ωραία σε πάει.Καλημερα στην ομάδα.
Μια σύντομη παρουσίαση στους 3.5 μήνες κάτω από τον κυριακάτικο ήλιο. Η τελευταία είναι σε εσωτερικό χώρο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι φαίνεται, έχουμε δρομο ακομαΕίναι σε καλο δρόμο τα πράγματα.
Jim ,δεν είχα χρόνο να το κάνω πρωί και τις τελευταίες μέρες είχε και συννεφιά, στο εξάμηνο όμως θα είναι υπεραναλυτικη και σε βάθος.Ετοιμος απτο 5μηνο Τασο, να το χαιρεσαι, αν μπορεις βαλε και καμια φωτο σε εξωτερικο χωρο με ηλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο στόχος του 5μήνου μέχρι στιγμής έχει επιτευχθεί για να μην πώ ότι είναι καλύτερα απ ότι περίμενα.Μπράβο Τάσο, αθόρυβα στον στόχο!
Ιούλιε άγχος δεν έχω πλέον αλλά λίγη αγωνία για το πόσο θα πυκνώσει ακόμα την εχω και σαφώς στο 8 μήνο περιμένω περισσότερα. Η φυτρωση εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα , λίγο η μινοξ λίγο το μαλακό δέρμα που δε δυσκόλεψε τον γιατρό λίγο η φίλη μου η ισπανιδουλα η μελαχρινια η ελαφρόχερα που δε θυμάμαι το όνομα της βοήθησαν και ήρθε η φυτρωση πιο γρήγορα..Ρε συ μήπως είσαι στο οκτάμηνο και μας δουλεύεις;
Αν δεν ήμουν μαζί σου τον Ιούνιο αυτό θα πίστευα.
Αγωνία και άγχος για το αποτέλεσμα τέλος φαντάζομαι έτσι;
Καλή συνέχεια Τάσο!
Αερατε ποια σε έκανε εξαγωγή?Τάσο,πας πολύ ωραία φίλε..χαίρομαι πολύ..έχεις να δεις ακόμα περισσότερα