Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
O santa claus δύσκολο , ο santa jose όμως μπορεί. We need time.Χρόνια Πολλά και ουσιαστικά!! Εκεί στο tranzition zone o Santa Claus δεν θα φέρει δώρο ?
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!Φίλε μου ορεο προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεις για την tz αλλά μάταια.Micro/macro κτλ ή κάτι άλλο;Χρόνια Πολλά και ουσιαστικά!! Εκεί στο tranzition zone o Santa Claus δεν θα φέρει δώρο ?
Ιουλιε μετά την δεύτερη μμ και αφού ξεκινήσω μετά από χρόνια τις επισκέψεις σε κομμωτήρια για κουρέματα και styling θα το δούμε σοβαρά το θέμα του τσιγκελωτου μυστακα. ...για το γυαλί βέβαια ούτε κουβέντα.Πω ρε φίλε!!!
Απαιχτος από τον 6ο μήνα κιόλας (η συγκεκριμένη ανάρτηση μου ξέφυγε ).
Και η hairline φοβερή, ίσως να μη χρειάζεται touch up όταν ολοκληρωθεί.
Σου πάει ο τσιγκελωτός μύστακας για σκέψου το λίγο καλύτερα
Σε ευχαριστώ αγορίνα μου, μακάρι όλων οι μμ να πηγαίνουν πολύ καλά. Και εσύ όπως το βλέπω πας για Αμαζόνιος.Τάσο χαίρομαι πολύ για σένα φίλε.ειναι πραγματικά πολύ ωραίο το αποτέλεσμα σου .
Σε ευχαριστώ αγορίνα μου, μακάρι όλων οι μμ να πηγαίνουν πολύ καλά. Και εσύ όπως το βλέπω πας για Αμαζόνιος.
Είναι νωρίς για φρίκες, αν και στο τέλος ακόμα και αν είναι τέλεια όλα πάλι φρίκες θα μας πιάνουν, δε σταματάει αυτό.Nα σε καλά ρε Τάσο,σε ευχαριστώ...αν και ώρες ώρες με πιάνουν κάτι φρίκες και δαιμονίζομαι ,θέλω να πιστεύω,πως στο τέλος θα είναι όλα οκ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ bobby. Αντε να δούμε τι θα γίνει γιατί μας βλέπω του χρόνου παλι στα ΒΠ να τρώμε chicken bowl.Καλή επιτυχία Τάσο!!!!!!!
Oντως είχε έναν προβολέα δυνατο, και να φανταστεις πίστευα πως ήταν ο ήλιος . Καταλυτικός όπως πάντα.Καλή επιτυχία Τάσο. Ωραίες φώτο, ωραία σύγκριση! Επειδή είπες για "ηλιόλουστη", το φως που βλέπεις στα μαλλιά σου είναι προβολέας LED που έφερα στον Jose (200W,από τον εξοπλισμό μου) για να μπορούν να βγαίνουν ξεγυμνωτικές φώτο. Yπήρχε πρόβλημα φωτισμού. Παρατήρησε την διαφορά με τις φώτο πριν 1 χρόνο στην δότρια που δεν υπήρχε ο προβολέας.
Εγώ σίγουρα γιατι έχω αφήσει "ανοικτές" υποθέσεις στο crown...... Εσύ τελείωσες!!!!Ευχαριστώ bobby. Αντε να δούμε τι θα γίνει γιατί μας βλέπω του χρόνου παλι στα ΒΠ να τρώμε chicken bowl.