Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Του Pekiner υπάρχουν καμία 100αρια στο belli capelli, για τους Ισπανούς υπάρχουν παρά πολλά ανεξάρτητα στο Ισπανικό φόρουμ, αλλά και στο hairrestorationetwork.Κανά ανεξάρτητο υπάρχει?
Ανεξάρτητο φρειτάς 2300g, υπάρχουν και αυτά τα χάλια. 7000 ευρώΤου Pekiner υπάρχουν καμία 100αρια στο belli capelli, για τους Ισπανούς υπάρχουν παρά πολλά ανεξάρτητα στο Ισπανικό φόρουμ, αλλά και στο hairrestorationetwork.
Του Pekiner υπάρχουν καμία 100αρια στο belli capelli, για τους Ισπανούς υπάρχουν παρά πολλά ανεξάρτητα στο Ισπανικό φόρουμ, αλλά και στο hairrestorationetwork.
Αδερφέ για θαυμασμό δεν είμαι αλλά θα κάνω μια αναδρομή απο το πριν ως το τώρα. Η αλήθεια είναι οτι με φτιαγμένο μαλλί δεν φαίνετι το πραμικρό, αλλά τέτοιες φώτο δεν θα βάλω, δεν έχει και ουσία, άλλωστε το σαράκι είναι απο κάτω και σιγοτρώει.Αν θες ρίξε και καμια φώτο φίλε όρεο να καταλάβουμε ακριβώς την έκταση της λήπτριας, πόσα μαμα υπάρχουν ήδη μέσα σε αυτήν, αλλά και να σε θαυμάσουμε φυσικά
Ελπίζω αλεξ να μην έχεις δίκιο σε αυτόΔε νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο .Έχεις να διακινδυνεύσεις περισσότερα από όσα έχεις να κερδίσεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
18Χ45g=810 στην 1η ΜΜ με λόγο 2,3 δηλαδή 103.5 τρίχες/cm2Τέλος οι αποκαλύψεις, καθώς και κάποιους σχεδιασμούς, να παραθέσω οτι ο σχεδιασμός του λορένζο είναι στα 16 cm, ο δικός μου περίπου 19cm. Οπότε καταλαβαίνουμε οτι τα 18 cm λήπτριας που έστελνα στα μαιλ ήταν ο μέσος όρος.
Με πάει πολύ αργά, αλλά είναι κάτι που θα συνεχίζει μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει. Νόημα να περιμένω άλλο δεν έχει, ίσα ίσα αν χειροτερέψει θα είναι πιο εμφανές τι θα κάνω. Τώρα σε μικρή κοινωνία όταν είμαι συνέχεια στην γύρα αυτό θα κάνει μπαμ. Βαρέθηκα να μην μπορώ να χτενιστώ χωρίς να δημιουργείται η ανάγκη κάλυψης, παρά το γεγονός οτι δεν φαίνεται κάτι. Είναι αυτό που είπε και ο @manly_ManΑδελφέ, είναι ελάχιστη η περιοχή κάλυψης και πολύ μικρό το πρόβλημα, όπως είναι πασιφανές και έχει ήδη λεχθεί.
Σε καταλαμβαίνω όμως, ότι αμα κάτι μπει στο μυαλό και σε τρώει το σαράκι να το κάνεις, κάποια φάση θα το κάνεις και ναι πρέπει να το κάνεις.
Αν και στη θέση σου θα περίμενα ίσως ακόμη 3-4 χρόνια ώστε να πλησίαζα τα 44-45 (όπου κάπου εκεί ΙΣΩΣ σκάσει κάποιο καινούριο ορμονικό κύμα έστω μικρής εμβέλειας εννοείται), για να δω εαν εξακολουθεί να παραμένει σταθερή η κατάσταση ή για παράδειγμα κάνει περαιτέρω recede και ο αριστερός κρόταφος παρόμοια με το δεξιό κρόταφο. Από ποια ηλικία είσαι σταθερός; 35-36;
Με τα δεδομένα όπως είναι σήμερα ταπεινή μου άποψη, θα έριχνα 1000 grafts σε αυτή τη περιοχή των 18cm2, δηλαδή να πιάσω μια μέση πυκνότητα 55, που είναι και οριακά ασφαλής.