Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι δε διαφωνώ.Όχι δεν έστειλα φίλε, υποθέτω οτι αν μου έλεγε ακόμα και 60+g first row δεν θα άλλαζε το σύνολο παρά 200 g
Ότι μου έλεγε περισσότερο απο 1060 γκραφτς θα άνηκε στην σφαίρα της φαντασίας!!!! θα κοιτάξω μήπως επικοινωνήσω για να υπάρχει η πληροφορίαΝαι δε διαφωνώ.
Απλά θα είχε ενδιαφέρον για να δούμε τι νούμερο θα σου έλεγε, και έχοντας υπόψη ότι παίζει με υψηλής πυκνότητας χερλαιν, να το συγκρίνουμε και με τα νούμερα που σου είπαν οι εξ' Ιβηρικής χερσονήσου ιατροί.
Εννοείται και μένα με εκπλήσσουν αυτά τα 70ρια πολύ.Γιατί έχουν διατυπωθεί κάτι 70αρια μπροστά, που προσωπικά δεν τα βλέπω με τίποτα
και πόσα παραπάνω θα εξάγουν για να βγουν αυτά τα καθαρά ; Π.χ. ας πούμε για να μπουν 3000 στη λήπτρια, πόσα θα εξάγουν ; Εννοείται διαφέρει από κλινική σε κλινική αυτό αλλά κατά μέσο όρο.Πάντα ότι μπαίνει στην λήπτρια.
Το total transection ή το παρτιαλ το χρεώνεσαι στο κεφάλι σου , να στο χρεώσουν και στην τσέπη θα ήταν too muchστα grafts που προτείνουν οι κλινικές είναι μέσα και τα grafts από το total transection (δηλαδή τα συνολικά grafts που εξάγουν μαζί με αυτά που πάνε κουβά) ή ειναι τα καθαρά grafts που θα τοποθετηθούν στη λήπτρια;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστά αλλά νομίζω ότι το ταβάνι του 55 είναι πολύ πιο safe. Αν θες τρίχες αυξάνεις λόγο.Για παράδειγμα θα μπορούσε να παίξει με 55-60g/cm2, στο πρώτο cm του defined zone που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το transition zone.
Καθώς σε εκείνο ακριβώς το σημείο θες υψηλή πυκνότητα.
Στο πρώτο 0.5cm, στο transition zone, θα παίξει με πιο χαμηλές πυκνότητες, για να διασφαλίσει και το micro-irregularity αλλά και το macro-irregularity.
Σωστά;
Ποτέ δεν ξέρεις όμως, γιατί λες και μετράμε αναλυτικά πόσα μπήκαν στο κεφάλι μας, για να ξέρεις αν σε χρέωσαν και τα total transected ;Το total transection ή το παρτιαλ το χρεώνεσαι στο κεφάλι σου , να στο χρεώσουν και στην τσέπη θα ήταν too much
όχι ακριβώς, γιατί εκεί θες τα πολύτριχα με υψηλό λόγο + οτι στην περιπτωσή μου δεν είναι γυμνά. Περισσότερο δημιουργείς το illusion εκεί με την βοήθεια και τψν πίσω ζωνών. Προτιμώ στο 1cm ta 55GΓια παράδειγμα θα μπορούσε να παίξει με 55-60g/cm2, στο πρώτο cm του defined zone που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το transition zone.
Καθώς σε εκείνο ακριβώς το σημείο θες υψηλή πυκνότητα.
Στο πρώτο 0.5cm, στο transition zone, θα παίξει με πιο χαμηλές πυκνότητες, για να διασφαλίσει και το micro-irregularity αλλά και το macro-irregularity.
Σωστά;
Όλα αρχίζουν γνωρίζοντας την επιφάνεια προς κάλυψη, για να γνωρίζουμε αν το νούμερο που μας λένε αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Απο εκεί και πέρα όλα στο παιχνίδι είναι. Εδώ σου βάζουν τετράτριχο και βγαίνει μονότριχο. Αυτό τι σημαίνει? Οτι δεν έχουν εξετάσει το τριχοθυλάκιο και στο καρφώνουν...Ποτέ δεν ξέρεις όμως, γιατί λες και μετράμε αναλυτικά πόσα μπήκαν στο κεφάλι μας, για να ξέρεις αν σε χρέωσαν και τα total transected ;
Η στρατηγική είναι λίγα g με ireggularities στην αρχή, πολλά αμέσως μετά με μέτριο λόγο (λόγω 2τριχων) και λιγότερα πιο πίσω με μεγαλύτερο λόγο με το σκεπτικό ότι όσο πας προς τα πίσω οι συνολικές τρίχες πρέπει να μεγαλώνουν. Αυτά βέβαια με ιδανικές συνθήκες.όχι ακριβώς, γιατί εκεί θες τα πολύτριχα με υψηλό λόγο + οτι στην περιπτωσή μου δεν είναι γυμνά. Περισσότερο δημιουργείς το illusion εκεί με την βοήθεια και τψν πίσω ζωνών. Προτιμώ στο 1cm ta 55G
Στον ari roko πως πήγε μπροστά, είμαι φαν της hairline , παρά το χτένισμα Σογκόκου που έκανε!!! Θυμάσαι?Η στρατηγική είναι λίγα g με ireggularities στην αρχή, πολλά αμέσως μετά με μέτριο λόγο (λόγω 2τριχων) και λιγότερα πιο πίσω με μεγαλύτερο λόγο με το σκεπτικό ότι όσο πας προς τα πίσω οι συνολικές τρίχες πρέπει να μεγαλώνουν. Αυτά βέβαια με ιδανικές συνθήκες.
Ναι εννοείται πρέπει να ξέρεις και την επιφάνεια προς κάλυψη και να πηγαίνεις διαβασμένος για να δεις αν έχει λογική και το νούμερο που σου λέει. Από οτι είδα και στην περίπτωση σου γνωστές και θεωρητικά τοπ κλινικές που χρεώνουν αρκετά το graft, σου έδωσαν φουσκωμένες προσφορές grafts για να ανεβεί και το τελικό ποσό της επέμβασης. Αν εσύ πήγαινες αδιάβαστος και τους εμπιστευόσουν θα σε έκλεβαν κανονικά..Γι'αυτό δεν πρέπει να αφήνεσαι στα χέρια κανενός, χωρίς να ξέρεις τι και πως αναλυτικά...Όλα αρχίζουν γνωρίζοντας την επιφάνεια προς κάλυψη, για να γνωρίζουμε αν το νούμερο που μας λένε αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Απο εκεί και πέρα όλα στο παιχνίδι είναι. Εδώ σου βάζουν τετράτριχο και βγαίνει μονότριχο. Αυτό τι σημαίνει? Οτι δεν έχουν εξετάσει το τριχοθυλάκιο και στο καρφώνουν...
Που να θυμάμαι ρε συ. Αυτός την έκανε και Ισπανία.Στον ari roko πως πήγε μπροστά, είμαι φαν της hairline , παρά το χτένισμα Σογκόκου που έκανε!!! Θυμάσαι?
φιλε δεν χρειαζεσαι μεταμοσχευσηΚαι τώρα η κατάσταση του τριχωτού με απλό τράβηγμα μαλλιού στην λήπτρια. Αντικειμενική εικόνα που όμως δεν δείχνει το εύρος του προβλήματος.