Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Λοιπόν, έκλεισα ραντεβού με ουρολόγο την επόμενη Τετάρτη και θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις...
τηλεφωνικά πάντως μου είπε ότι μπορεί να οφείλεται και σε άγχος και είναι αλήθεια ότι περνώ μια ιδιαίτερα στρεσογόνο περίοδο!
Οι οδηγίες που μου έδωσε είναι:
1. μέχρι το ραντεβού θα μετράω ανά πόση ώρα κάνω τσισάκια ;D(κούπεπε κούπεπε) και θα προσπαθώ να μεγαλώνω αυτό το διάστημα! δηλαδή αν στην αρχή πάω ανά μία ώρα να το κάνω σιγά σιγά ανά δύο και πάει λέγοντας...
2. το βράδυ πριν πέσω για ύπνο θα σταματήσω να πίνω το οτιδήποτε
3. να προσπαθήσω να συγκρατήσω την ανάγκη για ούρηση γενικότερα
4. και πάνω απ'όλα να μετριάσω το άγχος
Για αρχή μοιάζουν αρκετά απλά αυτά που ζήτησε... Ξεκινάμε με αυτά και βλέπουμε... και φυσικά μακάρι να είναι μόνο το άγχος
εσύ Hairboost έχεις συχνοουρία?Hairboost είπε:Η συχνοουρια ειναι μεσα στις παρενεργειες
Λοιπόν, έκλεισα ραντεβού με ουρολόγο την επόμενη Τετάρτη και θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις...
τηλεφωνικά πάντως μου είπε ότι μπορεί να οφείλεται και σε άγχος και είναι αλήθεια ότι περνώ μια ιδιαίτερα στρεσογόνο περίοδο!
Οι οδηγίες που μου έδωσε είναι:
1. μέχρι το ραντεβού θα μετράω ανά πόση ώρα κάνω τσισάκια ;D(κούπεπε κούπεπε) και θα προσπαθώ να μεγαλώνω αυτό το διάστημα! δηλαδή αν στην αρχή πάω ανά μία ώρα να το κάνω σιγά σιγά ανά δύο και πάει λέγοντας...
2. το βράδυ πριν πέσω για ύπνο θα σταματήσω να πίνω το οτιδήποτε
3. να προσπαθήσω να συγκρατήσω την ανάγκη για ούρηση γενικότερα
4. και πάνω απ'όλα να μετριάσω το άγχος
Για αρχή μοιάζουν αρκετά απλά αυτά που ζήτησε... Ξεκινάμε με αυτά και βλέπουμε... και φυσικά μακάρι να είναι μόνο το άγχος