Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ξεχασα να συμπλήρωσω κατι που θεωρω σημαντικο,αν εχει καποιος την δυνατοτητα να παρει το χαπει και να ελεγχει με εξετασεις τα επιπεδα ορμονων καθε διμηνο..και γω θα το παιρνα διοτι εκει καλυπτεσαι βλεπεις τι γινεται αλλα για τους περισσοτερους απο εμας ειναι δυσκολο πιστευω για σκεφτειτε καθε δυο μηνες επισκεψη σε ενδοκρινολογο εξετασεις ποσο παει το μαλλι?πολλα χρηματα σε ικα δεν ξερω αν δικαιολογουν να κανεις εξετασεις καθε 2μηνο για τριχοπτωση..ακουω γνωμες παιδια..δικαιολογεο τετοιες εξετασεις το ικα?weznem είπε:πηρα το θαρρος αν γραψω να πω την γνωμη μου,γι αυτο το θεμα..
κατα κοινη ομολογια πιστευω οτι το θεμα φιναστεριδη μπορει να καταρτιθει καπου σαν το μεσωανατολικο ζητημα..
με αυτο που λεω στην ουσια τονιζω την σημασι α του και ποσο μας εχει κανει να κανουμε αναλυσεισ επι αναλυσεων..αλλα θεωρω οτι η αληθεια ειναι η εξης..
σιγουρα στην τριχοπτωση κανει καταπληκτικη δουλεια και αν δεν εισαι σε προχωρημενο σταδιο θα δεις και επανεκφυση κα θα σταματησει την τριχοπτωση,για καποιο διαστημα,δυστυχως ομως φιλοι μου δεν μπορουμε να δουλευομαστε αλλο μεταξυ μας..στο συντριπτικο ποσοστο χρηστων εμφανιζει παρενεργειες ειτε ελαφριες ειτε σοβαρες..βεβαια και αυτο περνει μεγαλη συζητηση,ειναι ελαφρια παρενεργεια να σ μειωνει την λιμπιντο η να εχεισ χαλαρη στυση??χωρισ να ειμαι γιατρος ο καθεις αντιλαμβανεται οτι χαμηλη λιμπιντο σημαινει οτι εχει επηρεασει τις ορμονες σου κατι κανει που αντιδρα ασχημα ο οργανισμος σου..στην ουσια οι ενοχλησεις ειναι καμπανακι κινδυνου..σ λεει μακακα κατι δεν παει καλα μην εφυσηχαζεσε..και ειναι λογικο βεβαι αυτη ειναι η δουλεια του αν σ μειωσει την dht που φυσιολογικα δεν πρεπει να το κανει..αρα το να μην δεις παρενεργειες ειναι ανεφικτο..το ποτε θα εμφανιστουν τα προβληματα ειναι διαφορετικο σε καθε οργανισμο σε αλλων σε 3βδομαδες και σε αλλον σε 15 χρονια..γι αυτο και δεν παιρνω εγω αυτο το χαπι..θελω να πω εν κατακλειδι οτι ολοι γνωριζουμε...πηρε κανεις ρεγκαιν στην συνιστωμενη δοση και ειχε προβληματα?σαφως και ναι αλλα ποσοι ειναι αυτοι στους 200 οι 2 χρηστες με σπιρο στους 200 η 10 θα πω εγω με φιναστεριδη στους 200 οι ποσοι εχουν παρενεργειες μικρες η μη?οι απαντησει δικοι σας ολοι ξερουμε την αληθεια..και δεν ειναι ενα 2% που λεει η μερκ..
skeptikistis είπε:Aν και δε τα λες ασχιμα, παραβλεπεις κατι.
Το "οπα φιλε κατι δε παει καλα" το βλεπουν παρα πολλα ατομα κ με το ριγκειν, μεγαλο ποσοστο. ειτε ειναι κοκκινιλα, ειτε λιγο χαμηλοτερη πιεση, ειτε μαυροι κυκλοι στα ματια, κατακρατηση υγρων, ειτε αλλες "ελαφριες" παρενεργειες.
Απλα φυσικα ολα αυτα τα αγνοουνε ολοι επιδεικτικα, μονο και μονο γιατι χαπι -> κακο, τοπικο -> καλο. Επισης χτυπαει ασχημα στον "ανδρισμο" και μενει το ωωωωωωωω δεν του σηκωνοτανεεεεεε. Ενω οτι ο αλλος κοντευε να λιποθυμησει και να παθει εμφραγμα δε μας νοιαζει, πραγματικος ΑΝΤΡΑΣ ηταν ομως.
Αλλο αν το να σε κανει η μινοξιδιλη πχ υπoτασικο για 15 χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο...
weznem είπε:εχετε δικιο σιγουρα,ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργεις,δεν υπαρχει δραση χωρις αντιδραση οπως λεμε και στην φυσικη απλα οι παρενεργειες που προκαλλουν διαφερουν αναλογως.
οσο πιο ισχυρο ενα φαρμακο ειναι αναμενομενο και οι η οχι και τοσο αμελητεες παρενεργειες..δεν ξερω ρε παιδια αλλα αξιζει το ρισκο η φιναστεριδη να δκιμασεις τις ορμονες επηρεαζει δεν ειναι κοκκινιλα η πιεση πο το κοβεις και επανερχεσαι αμφιβαλλω αν επανερχονται οι ορμονες στο φυσιολογικο τους,με ελειψη απιτουμενων γνωσεων μιλαω βεβαια διοτι δεν ειμαι βιολογος ουτε γενιστης..θερω ομως οτι το προβλημα δεν ειναι να μειωσουμε την dht αλλα να βρεθει το φαρμακο που η dht δεν θα επηρεαζει τα τριχοθυλακια μας αυτο ειναι το κλειδι αλλα δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ελπιδοφορες ερευνες γι αυτο,γνωριζει κανεις τπτ επι του θεματος?
και εγω σπιρο βαζω και ρεγκαιν και εχω 2μερες που βαζω και αιρολ με το ρεγκαιν αν και δεν τα πολυκαταφερνω γινεται λασπη το μαλλι αλλα λενε οτι κανει φοβερη δουλεια..το cb0301 ειναι εφικτο να το προμηθευτουμε που λες η δεν παιζει ακομα?και εγω τα φαρμακα τα φοβαμαι μονο τοπικα..μια ερωτηση τωρα πιστευεις οτι εχει βρεθει η μονιμη λυση κατα της αλωπεκιας και λογο του κερδους δεν εμφανιζουν τπτ η οτι οντως δεν υπαρχει εξελιξη σημαντικη ακομα?με αυτα τα βλαστοκκυτταρα τι γιννεται που λεγανε μουφα δεν εχω ενημερωση εδω και καιρο..??????? :-\kos1987 είπε:Δεν χρειαζεται να εισαι γενετιστης ή βιολογος ωστε να μπορεις να αξιολογησεις τις παρενεργειες ενος φαρμακου.Εγω ειμαι φοιτητης κτηνιατρικης και δεν γνωριζα τπτα σχετικα με τη dht αλλα διαβαζοντας στο web κατανοησα τον τροπο δρασης αυτων των φαρμακων.Που εχω καταληξει?Δεν αξιζει να παιρνεις ενα χαπι που αλλαζει τα φωτα σε μια ορμονη απαραιτητη για τον οργανισμο που η ελλειψη της προκαλει διαδοχικες αντιδρασεις στο σωμα μας...Εμενα με τρομαζει τυχον παρενεργειες στο ΚΝΣ, τα αλλα αραιο σπερμα κλπ. επανερχονται...Η λυση που μαλλον εχει αποτελεσμα ειναι τα τοπικα αντιαδρογονα οπως το ru58841 και το πολλα υποσχομενο cb0301(to cb εχει περασει το σταδιο δοκιμων του ru που σταματησε εντελως ξαφνικα :legal) και οχι οι τοπικοι αποκλειστες του ενζυμου,γιατι ναι μεν μπλοκαρεις τοπικα την παραγωγη dht αλλα με την υπολοιπη που κυκλοφορει στο αιμα και φτανει με τη σειρα της στα τριχοθυλακια τι κανεις?Εγω τωρα ακολουθω τη λοσιον σπιρολακτονης...που θεωρειται ανισχυρη μπροστα στα αλλα 2.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:μια ερωτηση τωρα πιστευεις οτι εχει βρεθει η μονιμη λυση κατα της αλωπεκιας και λογο του κερδους δεν εμφανιζουν τπτ η οτι οντως δεν υπαρχει εξελιξη σημαντικη ακομα?με αυτα τα βλαστοκκυτταρα τι γιννεται που λεγανε μουφα δεν εχω ενημερωση εδω και καιρο..??????? :-\
XxxxX είπε:εχω πολυ καιρο να γραψω κατι γιατι περιμενα να δω αν θα καλυτερεψουν τα πραγματα. πανε αρκετοι μηνες που σταματησα το κωλοχαπο και ακομα αντιμετωπιζω προβληματα σοβαρα με την ποσοτητα τπου σπερματος και ερκετες φορες με την δειαρκεια του οργασμου .την επομενη βδομαδα παω στον γιατρο να του πω τι εκανα μπας και με βοηθησει .αυτα να τα λιγα θα ξαναγραψω οταν εχω νεοτερα .(προς τους διαχειριστες του σαιτ)...να το χαιρεστε μαγκες που νομιζετε οτι κανετε και ενημερωση για την τριχοπτωση και βοηθατε κοσμο .να παθαινουμε τοσο σοβαρες ζημιες απο τις μπουρδες που δινετε ντροπη σας .
XxxxX είπε:εχω πολυ καιρο να γραψω κατι γιατι περιμενα να δω αν θα καλυτερεψουν τα πραγματα. πανε αρκετοι μηνες που σταματησα το κωλοχαπο και ακομα αντιμετωπιζω προβληματα σοβαρα με την ποσοτητα τπου σπερματος και ερκετες φορες με την δειαρκεια του οργασμου .την επομενη βδομαδα παω στον γιατρο να του πω τι εκανα μπας και με βοηθησει .αυτα να τα λιγα θα ξαναγραψω οταν εχω νεοτερα .(προς τους διαχειριστες του σαιτ)...να το χαιρεστε μαγκες που νομιζετε οτι κανετε και ενημερωση για την τριχοπτωση και βοηθατε κοσμο .να παθαινουμε τοσο σοβαρες ζημιες απο τις μπουρδες που δινετε ντροπη σας .
XxxxX είπε:και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα
XxxxX είπε:και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα