To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

g-tsak

New Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

ξέχασα να κάνω παράθεση... στον joner αναφερόμουν, στο τελευταίο post του!! :)
Συγγνώμη για την παρεξήγηση!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αυτο περι των μεγαλων ηλικιων δεν ισχυουνε. Το propecia ειναι χαπι με αδεια για πωληση σε ατομα ανο τον 18. ΚΑι κυριως απευθυνεται σε 25-35.
Οποιος γιατρος το ειπε αυτο ειναι μπουρδολογος.
Οτι σε κατι τετοιο μη tangible πραγμα μπορεις να "μαγειρεψεις" ειναι αδιαμφησβιτιτο γεγονος, αλλα οχι οτι το κανουν επειδη κοιτανε γερους.

agnwstos_nikos

New Member

Καταρχάς μίλησα για το proscar, το οποίο όντως δεν έχει όριο χρήσης ηλικίας, αλλά όπως έγραψα, η συντριπτική χρήση του γίνεται από άτομα που έχουν πρόβλημα στο προστάτη και μιλάμε για ηλικίες άνω των 50. Επίσης έγραψα ότι ο γιατρός έκανε μία απλή υπόθεση, δεν έχει πρόσβαση στα εργαστήρια δοκιμών προφανώς..Το έγραψα για να προβληματίσω λίγο για το κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι δοκιμές των παρανεργιών οποιουδήποτε φαρμάκου..

weznem

Well-Known Member

πηρα το θαρρος αν γραψω να πω την γνωμη μου,γι αυτο το θεμα..
κατα κοινη ομολογια πιστευω οτι το θεμα φιναστεριδη μπορει να καταρτιθει καπου σαν το μεσωανατολικο ζητημα..
με αυτο που λεω στην ουσια τονιζω την σημασι α του και ποσο μας εχει κανει να κανουμε αναλυσεισ επι αναλυσεων..αλλα θεωρω οτι η αληθεια ειναι η εξης..
σιγουρα στην τριχοπτωση κανει καταπληκτικη δουλεια και αν δεν εισαι σε προχωρημενο σταδιο θα δεις και επανεκφυση κα θα σταματησει την τριχοπτωση,για καποιο διαστημα,δυστυχως ομως φιλοι μου δεν μπορουμε να δουλευομαστε αλλο μεταξυ μας..στο συντριπτικο ποσοστο χρηστων εμφανιζει παρενεργειες ειτε ελαφριες ειτε σοβαρες..βεβαια και αυτο περνει μεγαλη συζητηση,ειναι ελαφρια παρενεργεια να σ μειωνει την λιμπιντο η να εχεισ χαλαρη στυση??χωρισ να ειμαι γιατρος ο καθεις αντιλαμβανεται οτι χαμηλη λιμπιντο σημαινει οτι εχει επηρεασει τις ορμονες σου κατι κανει που αντιδρα ασχημα ο οργανισμος σου..στην ουσια οι ενοχλησεις ειναι καμπανακι κινδυνου..σ λεει μαλακα κατι δεν παει καλα μην εφυσηχαζεσε..και ειναι λογικο βεβαι αυτη ειναι η δουλεια του αν σ μειωσει την dht που φυσιολογικα δεν πρεπει να το κανει..αρα το να μην δεις παρενεργειες ειναι ανεφικτο..το ποτε θα εμφανιστουν τα προβληματα ειναι διαφορετικο σε καθε οργανισμο σε αλλων σε 3βδομαδες και σε αλλον σε 15 χρονια..γι αυτο και δεν παιρνω εγω αυτο το χαπι..θελω να πω εν κατακλειδι οτι ολοι γνωριζουμε...πηρε κανεις ρεγκαιν στην συνιστωμενη δοση και ειχε προβληματα?σαφως και ναι αλλα ποσοι ειναι αυτοι στους 200 οι 2 χρηστες με σπιρο στους 200 η 10 θα πω εγω με φιναστεριδη στους 200 οι ποσοι εχουν παρενεργειες μικρες η μη?οι απαντησει δικοι σας ολοι ξερουμε την αληθεια..και δεν ειναι ενα 2% που λεει η μερκ..

weznem

Well-Known Member

weznem είπε:
πηρα το θαρρος αν γραψω να πω την γνωμη μου,γι αυτο το θεμα..
κατα κοινη ομολογια πιστευω οτι το θεμα φιναστεριδη μπορει να καταρτιθει καπου σαν το μεσωανατολικο ζητημα..
με αυτο που λεω στην ουσια τονιζω την σημασι α του και ποσο μας εχει κανει να κανουμε αναλυσεισ επι αναλυσεων..αλλα θεωρω οτι η αληθεια ειναι η εξης..
σιγουρα στην τριχοπτωση κανει καταπληκτικη δουλεια και αν δεν εισαι σε προχωρημενο σταδιο θα δεις και επανεκφυση κα θα σταματησει την τριχοπτωση,για καποιο διαστημα,δυστυχως ομως φιλοι μου δεν μπορουμε να δουλευομαστε αλλο μεταξυ μας..στο συντριπτικο ποσοστο χρηστων εμφανιζει παρενεργειες ειτε ελαφριες ειτε σοβαρες..βεβαια και αυτο περνει μεγαλη συζητηση,ειναι ελαφρια παρενεργεια να σ μειωνει την λιμπιντο η να εχεισ χαλαρη στυση??χωρισ να ειμαι γιατρος ο καθεις αντιλαμβανεται οτι χαμηλη λιμπιντο σημαινει οτι εχει επηρεασει τις ορμονες σου κατι κανει που αντιδρα ασχημα ο οργανισμος σου..στην ουσια οι ενοχλησεις ειναι καμπανακι κινδυνου..σ λεει μακακα κατι δεν παει καλα μην εφυσηχαζεσε..και ειναι λογικο βεβαι αυτη ειναι η δουλεια του αν σ μειωσει την dht που φυσιολογικα δεν πρεπει να το κανει..αρα το να μην δεις παρενεργειες ειναι ανεφικτο..το ποτε θα εμφανιστουν τα προβληματα ειναι διαφορετικο σε καθε οργανισμο σε αλλων σε 3βδομαδες και σε αλλον σε 15 χρονια..γι αυτο και δεν παιρνω εγω αυτο το χαπι..θελω να πω εν κατακλειδι οτι ολοι γνωριζουμε...πηρε κανεις ρεγκαιν στην συνιστωμενη δοση και ειχε προβληματα?σαφως και ναι αλλα ποσοι ειναι αυτοι στους 200 οι 2 χρηστες με σπιρο στους 200 η 10 θα πω εγω με φιναστεριδη στους 200 οι ποσοι εχουν παρενεργειες μικρες η μη?οι απαντησει δικοι σας ολοι ξερουμε την αληθεια..και δεν ειναι ενα 2% που λεει η μερκ..
ξεχασα να συμπλήρωσω κατι που θεωρω σημαντικο,αν εχει καποιος την δυνατοτητα να παρει το χαπει και να ελεγχει με εξετασεις τα επιπεδα ορμονων καθε διμηνο..και γω θα το παιρνα διοτι εκει καλυπτεσαι βλεπεις τι γινεται αλλα για τους περισσοτερους απο εμας ειναι δυσκολο πιστευω για σκεφτειτε καθε δυο μηνες επισκεψη σε ενδοκρινολογο εξετασεις ποσο παει το μαλλι?πολλα χρηματα σε ικα δεν ξερω αν δικαιολογουν να κανεις εξετασεις καθε 2μηνο για τριχοπτωση..ακουω γνωμες παιδια..δικαιολογεο τετοιες εξετασεις το ικα?

Aν και δε τα λες ασχιμα, παραβλεπεις κατι.

Το "οπα φιλε κατι δε παει καλα" το βλεπουν παρα πολλα ατομα κ με το ριγκειν, μεγαλο ποσοστο. ειτε ειναι κοκκινιλα, ειτε λιγο χαμηλοτερη πιεση, ειτε μαυροι κυκλοι στα ματια, κατακρατηση υγρων, ειτε αλλες "ελαφριες" παρενεργειες.
Απλα φυσικα ολα αυτα τα αγνοουνε ολοι επιδεικτικα, μονο και μονο γιατι χαπι -> κακο, τοπικο -> καλο. Επισης χτυπαει ασχημα στον "ανδρισμο" και μενει το ωωωωωωωω δεν του σηκωνοτανεεεεεε. Ενω οτι ο αλλος κοντευε να λιποθυμησει και να παθει εμφραγμα δε μας νοιαζει, πραγματικος ΑΝΤΡΑΣ ηταν ομως.

Αλλο αν το να σε κανει η μινοξιδιλη πχ υπoτασικο για 15 χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο...

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Aν και δε τα λες ασχιμα, παραβλεπεις κατι.

Το "οπα φιλε κατι δε παει καλα" το βλεπουν παρα πολλα ατομα κ με το ριγκειν, μεγαλο ποσοστο. ειτε ειναι κοκκινιλα, ειτε λιγο χαμηλοτερη πιεση, ειτε μαυροι κυκλοι στα ματια, κατακρατηση υγρων, ειτε αλλες "ελαφριες" παρενεργειες.
Απλα φυσικα ολα αυτα τα αγνοουνε ολοι επιδεικτικα, μονο και μονο γιατι χαπι -> κακο, τοπικο -> καλο. Επισης χτυπαει ασχημα στον "ανδρισμο" και μενει το ωωωωωωωω δεν του σηκωνοτανεεεεεε. Ενω οτι ο αλλος κοντευε να λιποθυμησει και να παθει εμφραγμα δε μας νοιαζει, πραγματικος ΑΝΤΡΑΣ ηταν ομως.

Αλλο αν το να σε κανει η μινοξιδιλη πχ υπoτασικο για 15 χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο...

ΟΛΑ τα φαρμακα εχουν παρενεργειες, αφου η δραση τους οφειλεται στην διαταραχη της ομοιοστασιας μας.Τωρα οι παρενεργειες απο τη φινα δε συγκρινονται αμεσα με τη μινοξ κατα την αποψη μου, διοτι η φινα προκαλει διαταραχες και στο κεντρικο νευρικο συστημα που δεν πρεπει να παιζουμε μ'αυτο γιατι τα νευρικα κυτταρα δεν αναγεννονται... αποψη μου(Δοκιμαστε εαν θελετε τη φινα αλλα εαν βγαλετε sides ποσοστο:30% το κοβετε)

weznem

Well-Known Member

εχετε δικιο σιγουρα,ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργεις,δεν υπαρχει δραση χωρις αντιδραση οπως λεμε και στην φυσικη απλα οι παρενεργειες που προκαλλουν διαφερουν αναλογως.
οσο πιο ισχυρο ενα φαρμακο ειναι αναμενομενο και οι η οχι και τοσο αμελητεες παρενεργειες..δεν ξερω ρε παιδια αλλα αξιζει το ρισκο η φιναστεριδη να δκιμασεις τις ορμονες επηρεαζει δεν ειναι κοκκινιλα η πιεση πο το κοβεις και επανερχεσαι αμφιβαλλω αν επανερχονται οι ορμονες στο φυσιολογικο τους,με ελειψη απιτουμενων γνωσεων μιλαω βεβαια διοτι δεν ειμαι βιολογος ουτε γενιστης..θερω ομως οτι το προβλημα δεν ειναι να μειωσουμε την dht αλλα να βρεθει το φαρμακο που η dht δεν θα επηρεαζει τα τριχοθυλακια μας αυτο ειναι το κλειδι αλλα δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ελπιδοφορες ερευνες γι αυτο,γνωριζει κανεις τπτ επι του θεματος?

kos1987

New Member

weznem είπε:
εχετε δικιο σιγουρα,ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργεις,δεν υπαρχει δραση χωρις αντιδραση οπως λεμε και στην φυσικη απλα οι παρενεργειες που προκαλλουν διαφερουν αναλογως.
οσο πιο ισχυρο ενα φαρμακο ειναι αναμενομενο και οι η οχι και τοσο αμελητεες παρενεργειες..δεν ξερω ρε παιδια αλλα αξιζει το ρισκο η φιναστεριδη να δκιμασεις τις ορμονες επηρεαζει δεν ειναι κοκκινιλα η πιεση πο το κοβεις και επανερχεσαι αμφιβαλλω αν επανερχονται οι ορμονες στο φυσιολογικο τους,με ελειψη απιτουμενων γνωσεων μιλαω βεβαια διοτι δεν ειμαι βιολογος ουτε γενιστης..θερω ομως οτι το προβλημα δεν ειναι να μειωσουμε την dht αλλα να βρεθει το φαρμακο που η dht δεν θα επηρεαζει τα τριχοθυλακια μας αυτο ειναι το κλειδι αλλα δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ελπιδοφορες ερευνες γι αυτο,γνωριζει κανεις τπτ επι του θεματος?

Δεν χρειαζεται να εισαι γενετιστης ή βιολογος ωστε να μπορεις να αξιολογησεις τις παρενεργειες ενος φαρμακου.Εγω ειμαι φοιτητης κτηνιατρικης και δεν γνωριζα τπτα σχετικα με τη dht αλλα διαβαζοντας στο web κατανοησα τον τροπο δρασης αυτων των φαρμακων.Που εχω καταληξει?Δεν αξιζει να παιρνεις ενα χαπι που αλλαζει τα φωτα σε μια ορμονη απαραιτητη για τον οργανισμο που η ελλειψη της προκαλει διαδοχικες αντιδρασεις στο σωμα μας...Εμενα με τρομαζει τυχον παρενεργειες στο ΚΝΣ, τα αλλα αραιο σπερμα κλπ. επανερχονται...Η λυση που μαλλον εχει αποτελεσμα ειναι τα τοπικα αντιαδρογονα οπως το ru58841 και το πολλα υποσχομενο cb0301(to cb εχει περασει το σταδιο δοκιμων του ru που σταματησε εντελως ξαφνικα :legal) και οχι οι τοπικοι αποκλειστες του ενζυμου,γιατι ναι μεν μπλοκαρεις τοπικα την παραγωγη dht αλλα με την υπολοιπη που κυκλοφορει στο αιμα και φτανει με τη σειρα της στα τριχοθυλακια τι κανεις?Εγω τωρα ακολουθω τη λοσιον σπιρολακτονης...που θεωρειται ανισχυρη μπροστα στα αλλα 2.

weznem

Well-Known Member

kos1987 είπε:
Δεν χρειαζεται να εισαι γενετιστης ή βιολογος ωστε να μπορεις να αξιολογησεις τις παρενεργειες ενος φαρμακου.Εγω ειμαι φοιτητης κτηνιατρικης και δεν γνωριζα τπτα σχετικα με τη dht αλλα διαβαζοντας στο web κατανοησα τον τροπο δρασης αυτων των φαρμακων.Που εχω καταληξει?Δεν αξιζει να παιρνεις ενα χαπι που αλλαζει τα φωτα σε μια ορμονη απαραιτητη για τον οργανισμο που η ελλειψη της προκαλει διαδοχικες αντιδρασεις στο σωμα μας...Εμενα με τρομαζει τυχον παρενεργειες στο ΚΝΣ, τα αλλα αραιο σπερμα κλπ. επανερχονται...Η λυση που μαλλον εχει αποτελεσμα ειναι τα τοπικα αντιαδρογονα οπως το ru58841 και το πολλα υποσχομενο cb0301(to cb εχει περασει το σταδιο δοκιμων του ru που σταματησε εντελως ξαφνικα :legal) και οχι οι τοπικοι αποκλειστες του ενζυμου,γιατι ναι μεν μπλοκαρεις τοπικα την παραγωγη dht αλλα με την υπολοιπη που κυκλοφορει στο αιμα και φτανει με τη σειρα της στα τριχοθυλακια τι κανεις?Εγω τωρα ακολουθω τη λοσιον σπιρολακτονης...που θεωρειται ανισχυρη μπροστα στα αλλα 2.
και εγω σπιρο βαζω και ρεγκαιν και εχω 2μερες που βαζω και αιρολ με το ρεγκαιν αν και δεν τα πολυκαταφερνω γινεται λασπη το μαλλι αλλα λενε οτι κανει φοβερη δουλεια..το cb0301 ειναι εφικτο να το προμηθευτουμε που λες η δεν παιζει ακομα?και εγω τα φαρμακα τα φοβαμαι μονο τοπικα..μια ερωτηση τωρα πιστευεις οτι εχει βρεθει η μονιμη λυση κατα της αλωπεκιας και λογο του κερδους δεν εμφανιζουν τπτ η οτι οντως δεν υπαρχει εξελιξη σημαντικη ακομα?με αυτα τα βλαστοκκυτταρα τι γιννεται που λεγανε μουφα δεν εχω ενημερωση εδω και καιρο..??????? :-\

nikosgf7

New Member

ανοιγεις μεγαλη κουβεντα για την θεραπεια τωρα φιλε.... :)Για τα βλαστοκυτταρα που ρωτας τωρα θεωρητικα θα επρεπε να δουλευουν οπως πιστευε ο επιστημονικος κοσμος στην πραξη ομως δεν εχουν αποτελεσμα τουλ μεχρι στιγμης :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

weznem είπε:
μια ερωτηση τωρα πιστευεις οτι εχει βρεθει η μονιμη λυση κατα της αλωπεκιας και λογο του κερδους δεν εμφανιζουν τπτ η οτι οντως δεν υπαρχει εξελιξη σημαντικη ακομα?με αυτα τα βλαστοκκυτταρα τι γιννεται που λεγανε μουφα δεν εχω ενημερωση εδω και καιρο..??????? :-\

Σαν φοιτητης κτηνιατρικης σε βεβαιωνω οτι εχουν δημιουργηθει, οχι απλα κλωνοποιηθει σκυλια τα οποια τα εχουν "φτιαξει" οσο ασχημα και αν ακουγεται να φωσφοριζουν ή να παραγουν συγκεκριμενη χρωστικη οταν εκτεθουν σε καποιους παραγοντες π.χ αντιβιοτικα(τωρα εννοιες οπως ευζωια κλπ πανε περιπατο...) οποτε να κλωνοποιησουν, οχι απαραιτητα ενα τριχοθυλακιο, αλλα τμημα δερματος δεν θα επρεπε να ειναι τοσο δυσκολο.ΑΑΑ να μην ξεχασω οτι ηδη εχει δημιουργηθει και ανθρωπινο οργανο αν θυμαμαι καλα καρδια που σαν κατασκευη ειναι πολυπλοκη...
Παντως και κλωνοποιηση να γινονταν θα κοστιζε πανακριβα σε σχεση με μια απλη μεταμοσχευση.

weznem

Well-Known Member

για φαντασου να φοσφωριζουν που εχουμε φθασει οταν για τα εγγονια μας αυτα θα ειναι φυσιολογικα να βλεπεις ενα σκυλι την νυχτα λαμπανερ χαχα :D αρα ειναι εφικτο να κλονωποιησεις απο τα πισω μαλλια εκατομμύρια τριχες αλλα το κοστος θα ηταν υπέρογκο σιγουρα.. για σκεψου ομως να εισαι γεματος μαλλιά και να ξερεις οτι δεν θα πεσουν ΠΟΤΕ..μονο εμεις καταλαβαινουμε ποσο σημαντικο ειναι αυτο...ενα μαράζι εχω να χαιδευω τα μαλλια μου κάποτε, και να μην κοιτάω την παλάμη μου με ενα αισθημα αγωνιας και λυπης..στο αν και ποσες τριχες θα βρω... :(

kos1987

New Member

weznem καποτε πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι θα γινουμε καραφλοι εαν εχουμε το γονιδιακο υποβαθρο.Εγω εχω αρχισει να το αποδεχομαι...αν στο μελλον γινει τπτα καλο και ΑΚΙΝΔΥΝΟ για την υγεια και εχω την οικονομικη δυνατοτητα θα το δοκιμασω σιγουρα.Η λυση τωρα λεγεται μεταμοσχευση αλλα γινεται οταν υπαρχει αρκετα "καθαρο πεδιο δρασης" :'(

alexXXX

Active Member

εχω πολυ καιρο να γραψω κατι γιατι περιμενα να δω αν θα καλυτερεψουν τα πραγματα. πανε αρκετοι μηνες που σταματησα το κωλοχαπο και ακομα αντιμετωπιζω προβληματα σοβαρα με την ποσοτητα τπου σπερματος και ερκετες φορες με την δειαρκεια του οργασμου .την επομενη βδομαδα παω στον γιατρο να του πω τι εκανα μπας και με βοηθησει .αυτα να τα λιγα θα ξαναγραψω οταν εχω νεοτερα .(προς τους διαχειριστες του σαιτ)...να το χαιρεστε μαγκες που νομιζετε οτι κανετε και ενημερωση για την τριχοπτωση και βοηθατε κοσμο .να παθαινουμε τοσο σοβαρες ζημιες απο τις μπουρδες που δινετε ντροπη σας .

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

XxxxX είπε:
εχω πολυ καιρο να γραψω κατι γιατι περιμενα να δω αν θα καλυτερεψουν τα πραγματα. πανε αρκετοι μηνες που σταματησα το κωλοχαπο και ακομα αντιμετωπιζω προβληματα σοβαρα με την ποσοτητα τπου σπερματος και ερκετες φορες με την δειαρκεια του οργασμου .την επομενη βδομαδα παω στον γιατρο να του πω τι εκανα μπας και με βοηθησει .αυτα να τα λιγα θα ξαναγραψω οταν εχω νεοτερα .(προς τους διαχειριστες του σαιτ)...να το χαιρεστε μαγκες που νομιζετε οτι κανετε και ενημερωση για την τριχοπτωση και βοηθατε κοσμο .να παθαινουμε τοσο σοβαρες ζημιες απο τις μπουρδες που δινετε ντροπη σας .

Δεν νομίζω να σε ανάγκασε κανείς να πάρεις φίνα σωστά? Το τι είναι η φίνα και για τις παρενέργειες υπάρχουν άπειρα θέματα εδώ. Ήταν καθαρά δική σου επιλογή. Δεν φταίει ούτε ο admin ούτε κανένας άλλος. Και να μην μάθενες την φίνα από εδώ θα την μάθενες από κάποιο άλλο site. Γενικά αν θες την γνώμη μου ήταν λάθος να ξεκινήσεις οποιαδήποτε θεραπεία. Σε όσα προιόντα δοκίμασες είχες πάντα έναν μόνιμο αρνητισμό, πάντα κάτι θα έβρισκες, πάντα κάτι θα έφτεγε, πάντα κάτι δεν θα είχε γίνει σωστά... πάντα κάτι!. Όπως και να 'χει, σου εύχομαι ολόψυχα να επανέλθεις. Καλή τύχη!!!

vag25

Well-Known Member

XxxxX είπε:

Σε τι ποσοτητες το επαιρνες και για ποσο καιρο.

Θα συμφωνησω με τον Fenimore.
Δεν σου εβαλε κανεις το χαπι στο στομα,οποτε ειναι στην καλυτερη λαθος αυτο που κανεις.

alexXXX

Active Member

και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απατες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

XxxxX είπε:
και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα

Άρχισε πάλι το spamming όπως φαίνεται..., Σε ξαναρωτάω, σε ανάγκασε κανένας να πάρεις φίνα? Εσύ ο ίδιος το επέλεξες και μόνο, αν θες να κατηγορήσεις κάποιον να πας να κατηγορήσεις αυτούς που το έφτιαξαν. Όχι εμάς. "απ@τες" για εσένα, πολλοί έχουν διαφορετική γνώμη.

SHOOTER

Member

XxxxX είπε:
και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα

Τα προ'ι'όντα που αναφέρεις για πάρα πολλούς από εδώ δούλεψαν ή και συνεχίζουν να δουλεύουν.Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος προσωπικής επίθεσης σε κανέναν από αυτούς, είτε είναι διαχειριστές, είτε όχι(άλλωστε έχουμε ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν έχει οικονομικό όφελος από αυτά).Δεν θίγομαι προσωπικά από αυτά που λες, απλά παίρνω το θάρρος επειδή νομίζω ότι όλοι μας εδώ μπήκαμε για να βοηθηθούμε ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου.Τις αποφάσεις μας τις παίρνουμε μόνοι μας και δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια καλά αποτελέσματα.Παρ'όλα αυτά περιμένουμε νέα από την κατάστασή σου και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Μπλουζα