welec είπε:danceworld_2001 είπε:Φίλε εαν πραγματικά λες αλήθεια και δεν εισαι ο innotech με άλλη μάσκα, τότε απλά θα σου πως περαστικά και περιμένουμε να μας δώσεις σε ενα πλήρες ποστ ολα σου τα φώτα και βιώματα. Θα πρέπει όμως να μας δώσεις αναλυτικές πληροφορίες. Πχ 6 μήνες χρήσης και να βγάλεις όλα αυτά μου φαίνεται απίστευτο, εκτός αν είσαι χρήστης λαχείο 1 στο μύριο που σου βάρεσε κάτι τέτοιο. Λαμβάνεις και άλλα φάρμακα? Μήπως παίρνει αναβολικά? Υποφέρεις απο άλλες ασθένειες?
Τα φώτα μου δεν θα τα δώσω σε κανένα post, αυτό που έδωσα σχετικά με το Forskolin έιναι για να δείξω σε κάποιους οτι δεν είμαι ούτε τυχαίος ουτε λαμόγιο. Αρα περιμένουμε να δούμε οσοι εχουν πρόβλημα με Τεστοστερόνη, Οιστραδιόλη, Θυροειδή αν θα φτιάξουν με αυτο που τους προτείνω.
μονο από αυτό φαίνεται ότι δεν το έχεις ιδέα.προτείνεις να πάρουνε forskolin για να διορθώσουνε τετοστερόνη οιστρογόνα θυροειδή χωρίς καν να ξέρεις τι μορφή υπογοναδισμού έχει κάποιος πχ άμα είναι πρωτοπαθής σε επίπεδο όρχεων η δευτεροπαθής...για θυροειδή θεραπεύει και low t3 syndrome?γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος... πολύ εύκολα χορηγείς φάρμακα εσύ, χειρότερος και από τους γιατρούς που κράζεις είσαι...