To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

kakashi

Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

ποτε ολοκληρωνεται περιπου η αναπτυξη σε ενα αγορι?ορμονικα κ ολα τα υπολοιπα υψος πχ κ τετοια....παντως για το πο@λι μου ελπιζω να εχει σταματησει η αναπτυξη διαφορετικα σε λιγο δεν θα βρισκω παντελονι που να χωραω 8) :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

skeptikistis είπε:
Μη τσαντιζεσαι, χιουμορ κανουμε γιατι αλλιως θα τρελαθουμε με αυτα που ακουμε και διαβαζουμε!!! ;D

Λοιπον, ειμαι 100% σιγουρος οτι η φιναστεριδη προκαλει προβλημα στην αναπτυξη του πεους εφοσον την παρεις μικρος. Αν εισαι πχ. 25 και το πουλακι εχει μεγαλωσει οσο προκειται τοτε λογικα θα εισαι ενταξει.

Ζουμε στην εποχη της πληροφοριας, αν οντως υπηρχε τοσο μεγαλη περιπτωση και τα ατομα αυτα ηταν χιλιαδες οπως πολλοι τρομολαγνοι εχουν αναφερει, θα ειχες ακουσει πολυ παραπανω καταγεγραμμενα περιστατικα αυτων των μονιμων παρενεργειων. Δεν ειναι δυνατον ενα φαρμακο το οποιο το παιρνουν εκατομμυρια ανθρωποι, να προκαλει τοσο σοβαρες παρενεργειες, και ολα κιολα να υπαρχουν κατω απο 1000 ατομα στο propeciahelp(με ενα απο αυτα να ειμαι εγω γιατι ηθελα κατι να ποσταρω!). Οτι ακουμε γενικα το αναλυουμε λιγο. Δηλαδη βλεπεις οτι υπαρχουν ατομα που λενε ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ θα σας πεσει το πουλι μη το παρετε, και οταν τους ρωτησεις, το δοκιμασαν 10 μερες, ειδαν παρενεργειες, το διακοψανε κ οι παρενεργειες εξαφανιστηκανε.

Για να σου απαντησω, ειχα αρκετη στυτικη δυσλειτουργια στο 1ο μηνα χρησης, τωρα ειμαι μια χαρα. Ολα επανηλθαν. Αν δεν ειχα επιμεινει, θα ελεγα οτι το φαρμακο ειναι δηλητηριο μη το παρετε. Επεμεινα απλα επειδη γνωριζω προσωπικα ατομο που το παιρνει χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα.
και μεχρι ποια ηλικια αναπτυσονται τα γεννητικα οργανα του αντρα?

tatini

New Member

Εγώ είμαι υπέρ της άποψης ότι από τη στιγμή που έχουν γίνει πενταετείς έρευνες για τη φιναστερίδη του 1 mg stick to it και μη γίνεστε αυτοβούλως πειραματόζωα άμα τη εμφανίσει μιας νέας θαυματουργής ουσίας που φέρεται μεν να σταματάει την τριχόπτωση, αλλά οι επιπτώσεις της στην υγεία είναι παντελώς άγνωστες. Btw, στο site του propecia αναφέρει ότι καθώς ο καιρός περνάει οι χρήστες της φιναστερίδης παρατηρούν μείωση, ακόμη και εξάλειψη των παρενεργειών...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
Οπως θα ξαναπω, τη φινα την παιρνουν εκατομμυρια ατομα, κ το περιβοητο propeciahelp εχει λιγοτερα μελη αποτι εχει το φορουμ που βρισκομαστε τωρα, που απευθηνετε μονο σε ελληνοφωνους. Βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Ειμαστε 2 Ειμαστε Ειμαστε 1013 :dj: :7m: :8m: :9m: :22m:

skeptikistis είπε:
Υπαρχουν πολλοι κατα φαντασιαν ασθενεις, με ψυχοσωματικα κτλ. Ποσο μαλλον οταν παιρνουν κ καποιο χαπι!

Σμαματα να κλειβεις τις σκεψεις μου ;D

θα σε αναφερω ;D ;D

και θα σε διωξω απο το φορουμ :D :D :D

lab_rat

Member

Γεια σας κ απο μενα!
Μπορω να πω οτι πλεον μπηκα κ εγω στο κλαμπ των ατομων που πηραν φινα κ δε την παλεψαν! :tease:
Σοβαρα τωρα... Σημερα εκλεισα ενα μηνα χρησης φιναστεριδης (σε καψουλες 1mg) και μου εκανε τα παντα ολα απο παρενεργειες! Πονο στους ορχεις κ λιγο πιο ψιλα, μια περιεργη αισθηση καψιματος στους ορχεις μετα την εκσπερματιση, συχνοουριες τα οποια εχουν πλεον υποχωρησει! Αυτο που δεν υποχωρει ειναι η μειωμενη λιμπινο!
Σκεφτομαι λοιπον να τη σταματισω μαχαιρι μεχρι να επανελθω και μολις δω οτι ειμαι οκ να το κανω 0,5mg και να ανεβαζω καθε 20 μερες τη δοση μεχρι να δω στο ποσο ειμαι οκ!!
Το ερωτημα μου ειναι ποσο καιρο χρειαζεται για να φυγουν τα sides απο τη στιγμη που κοβεις τη φινα??

Georgex6

Well-Known Member

καλησπερα παιδια θελω να αναφερω μια προσφατη εμπειρια
προσφατα εχοντας γνωρισει την καινουργια μου κοπελα φτανει η ωρα να κανουμε sex και ενω υπαρχει εντονη επιθυμια μολις φτανουμε στη κρισιμη στιγμη με προδιδει το συστημα και εχω εντονο πονο στους ορχεις :( λεμε ενταξει συμβαινουν αυτα καμια φορα δε τρεχει τιποτα παμε μετα αλλη μερα ξαναπροσπαθουμε γινετε μια φορα το σπερμα γεματο αιμα πηγαινω ουρολογο εξετασεις κλπ κλπ παμε στη τριτη φορα μια φορα καλα και μετα τπτ δεν μπορω να κρατησω στυση με τιποτα τρελενομαι και σταματαω τη φιναστεριδη αμεσως, και ξαναβρισκομαι παλι με τη κοπελα μου προχθες εχοντας 3 μερες να παρω χαπι και γινετε ο χαμος να μη πεφτει με τιποτα :chinscratch :chinscratch :chinscratch οποτε τι κανουμε τωρα :( :( :( σταματαμε τη φιναστεριδη και χανουμε τα ολο το μαλι η κραταμε το μαλι και χανουμε το αλλο πραγματικα ειναι πολυ ασχημο αυτο αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας τη πει
υγ περνω φιναστεριδη απο 1-4-2007 με μικρα διαλλειματα

kapa

Μέλος του προσωπικού

o ουρολογος τι σου ειπε?του ειπες οτι παιρνεις fina?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Georgex6 είπε:
καλησπερα παιδια θελω να αναφερω μια προσφατη εμπειρια
προσφατα εχοντας γνωρισει την καινουργια μου κοπελα φτανει η ωρα να κανουμε sex και ενω υπαρχει εντονη επιθυμια μολις φτανουμε στη κρισιμη στιγμη με προδιδει το συστημα και εχω εντονο πονο στους ορχεις :( λεμε ενταξει συμβαινουν αυτα καμια φορα δε τρεχει τιποτα παμε μετα αλλη μερα ξαναπροσπαθουμε γινετε μια φορα το σπερμα γεματο αιμα πηγαινω ουρολογο εξετασεις κλπ κλπ παμε στη τριτη φορα μια φορα καλα και μετα τπτ δεν μπορω να κρατησω στυση με τιποτα τρελενομαι και σταματαω τη φιναστεριδη αμεσως, και ξαναβρισκομαι παλι με τη κοπελα μου προχθες εχοντας 3 μερες να παρω χαπι και γινετε ο χαμος να μη πεφτει με τιποτα :chinscratch :chinscratch :chinscratch οποτε τι κανουμε τωρα :( :( :( σταματαμε τη φιναστεριδη και χανουμε τα ολο το μαλι η κραταμε το μαλι και χανουμε το αλλο πραγματικα ειναι πολυ ασχημο αυτο αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας τη πει
υγ περνω φιναστεριδη απο 1-4-2007 με μικρα διαλλειματα

Με την κοπέλα τα 'χετε ακόμα; ::)

Πέρα απ' την πλάκα, αυτό με το αίμα στο σπέρμα που ανακοινώνεται τώρα τελευταία είναι πολύ περίεργο... Τόσοι χρήστες τόσα χρόνια γιατί δεν ακούστηκε τίποτα ρε παιδιά;;; (ρωτάω κυρίως τους παλιότερους)

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχουμε 3 περιστατικα τετοια τον τελευταιο μηνα.
εγω το proscar το εκοψα επειδη ειχα πονο στους ορχεις,απο libido αντι να μου την μειωσει την τετραπλασιασε. :p
αν βλεπετε οτι δεν δεχεται το σωμα σας την φινα μην το ζωριζετε,δεν ειναι μονοδρομος :grandpa:

tatini

New Member

George, Μία διευκρινιστική ερώτηση που μπορεί και να μην έχει σημασία: proscar, propecia ή κατασκευή φαρμακοποιού; (Να βγάλουμε κάνα συμπέρασμα...)

sofo85

New Member

george ειχαμε κανενα νεοτερο??μιλησες με καποιο γιατρο?

Hairboost

Member

Εχω να κανω χρηση Propecia για 2 μερες μετα απο συνεχομενη χρηση 5 μηνων περιπου και εμφανισα προβλημα στην λιμπιντο, ειναι οι παρενεργειες κατα την διακοπη ?

sofo85

New Member

μονο για δυο μερες δεν νομιζω μου φαινεται πολυ μικρο το χρονικο διαστημα...

tatini

New Member

LOL. Είναι πολύ νωρίς για να ανησυχείς ότι είναι "μόνιμη" παρενέργεια. Εγώ όταν την είχα κόψει μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν οι καύ... μου αλλά αυτό έγινε σιγά σιγά πάνω στη βδομάδα. Την έκοψες κι εσύ τη φίνα βλέπω.

Hairboost

Member

ρε παιδια 6μηνες κοντα πρεπει να χω παρει...... δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω...........

Μπλουζα