giannis1991
Well-Known Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Φιλε manoss τα Ω3 τα παιρνεις σε χαπι ή σε καψουλες??Για πες λιγο μαρκα κ τιμη να εχουμε κι εμεις μια ιδεα...
[/quote]Φιλε Sovagg θα σου πω ιδιαιτερως γιατι βγηκαν τα καρφια απ'οτι βλεπεις. Σε λιγο θα με κατηγορησουν οτι θελω να πουλησω Ω ( αυτο μαλλον βρωμαει giannis13)..
[/quote]
μπορει να ειναι και τυχαιο(δεν νομιζω )αλλα τεσπα....οποιος θελει ας παρει ω3 και β5 και γ8 και οτι θελει.....και εννοειται αν δει κατι ας συνεχισει.....
manosss είπε:[quote author=sovagg link=topic=173.msg36335#msg36335 date=1278012325]
[quote author=manosss link=topic=173.msg36331#msg36331 date=1278011278]
Hopefull ωραια αυτα που γραφεις..
4η μερα με Ω3 και μπορω να πω χανω τα μισα μαλλια απο αυτα που εχανα πριν 5 μερες.. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο, δεν ξερω αν ειναι επειδη μολις ξεκινησα και σε λιγο που θα συνηθισει ο οργανισμος θα εχω παλι τα ιδια, αλλα προς το παρον, ολα καλα..
Μπορει να ρευομαι ψαριλα για 2 ωρες καθε μερα αλλα πολυ που με νοιαζει.. εδω δε μπορουσα να ολοκληρωσω σεξουαλικη πραξη οταν επαιρνα φινα!! χαιρομαι που λες οτι εισαι πιο υγιης μετα τη φινα εποχη και θα συμφωνησω μαζι σου οτι επισης ειμαι στα καλυτερα μου..
ελπιζω να συνεχισει καλα με τα Ω.. αν οχι, δεν θα πεθανουμε κι'ολας..!!
καλο βραδυ παιδες ;D
Φιλε manoss τα Ω3 τα παιρνεις σε χαπι ή σε καψουλες??Για πες λιγο μαρκα κ τιμη να εχουμε κι εμεις μια ιδεα...
[/quote]Φιλε Sovagg θα σου πω ιδιαιτερως γιατι βγηκαν τα καρφια απ'οτι βλεπεις. Σε λιγο θα με κατηγορησουν οτι θελω να πουλησω Ω ( αυτο μαλλον βρωμαει giannis13)..
[/quote]
μπορει να ειναι και τυχαιο(δεν νομιζω )αλλα τεσπα....οποιος θελει ας παρει ω3 και β5 και γ8 και οτι θελει.....και εννοειται αν δει κατι ας συνεχισει.....