To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

giannis1991

Well-Known Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

manosss είπε:
[quote author=sovagg link=topic=173.msg36335#msg36335 date=1278012325]
[quote author=manosss link=topic=173.msg36331#msg36331 date=1278011278]
Hopefull ωραια αυτα που γραφεις..
4η μερα με Ω3 και μπορω να πω χανω τα μισα μαλλια απο αυτα που εχανα πριν 5 μερες.. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο, δεν ξερω αν ειναι επειδη μολις ξεκινησα και σε λιγο που θα συνηθισει ο οργανισμος θα εχω παλι τα ιδια, αλλα προς το παρον, ολα καλα..
Μπορει να ρευομαι ψαριλα για 2 ωρες καθε μερα :D αλλα πολυ που με νοιαζει.. εδω δε μπορουσα να ολοκληρωσω σεξουαλικη πραξη οταν επαιρνα φινα!! χαιρομαι που λες οτι εισαι πιο υγιης μετα τη φινα εποχη και θα συμφωνησω μαζι σου οτι επισης ειμαι στα καλυτερα μου..

ελπιζω να συνεχισει καλα με τα Ω.. αν οχι, δεν θα πεθανουμε κι'ολας..!!

καλο βραδυ παιδες ;D

Φιλε manoss τα Ω3 τα παιρνεις σε χαπι ή σε καψουλες??Για πες λιγο μαρκα κ τιμη να εχουμε κι εμεις μια ιδεα...
[/quote]Φιλε Sovagg θα σου πω ιδιαιτερως γιατι βγηκαν τα καρφια απ'οτι βλεπεις. Σε λιγο θα με κατηγορησουν οτι θελω να πουλησω Ω ( αυτο μαλλον βρωμαει giannis13)..
[/quote]

μπορει να ειναι και τυχαιο(δεν νομιζω :D)αλλα τεσπα....οποιος θελει ας παρει ω3 και β5 και γ8 και οτι θελει.....και εννοειται αν δει κατι ας συνεχισει.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member

Χαλάρωσε ρε γαβρόμπατσε - :p - , μόνο η ψαρίλα των ω3 του μάνου βρωμάει ;D

manosss

New Member

heyya είπε:
Χαλάρωσε ρε γαβρόμπατσε - :p - , μόνο η ψαρίλα των ω3 του μάνου βρωμάει ;D
και θα συνεχισει να βρωμαει απ'οτι φαινεται..
κανενας αλλος αλλεργικος στο ψαρι?? ;)

giannis1991

Well-Known Member

ρε φιλαρακια ειπα εγω κατι αλλο???εγω ειπα την αποψη μου και ειπα μπορει να κανω και λαθος....για μενα δεν αλλαζει η αποψη μου....για αυτο και λεω ας δοκιμασει οποιος επιθυμει ω3 και αν δει καποιο αποτελεσμα οπωςδηποτε τα συνεχιζει....

Makisk

New Member

Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι :
Το τελευταιο καιρο εχω μια αδυναμια και ελλειψη ενεργειας, ολο βαριεμαι και δεν εχω ορεξη για τπτ.περνω φινα εδω και και 3 μηνες περιπου χωρις διακοπη,μικρη ποσοτητα 1/8 proscar και κανω και τη θεραπεια που ειναι στην υπογραφη μου. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η θεραπεια που κανω ; σκεφτομαι να κανω εξετασεις αλλα δεν ξερω τι εξετασεις να κανω ακριβως ..
μπορειτε να με βοηθησετε ;
ευχαριστω.

Panos1982

Well-Known Member

Makisk είπε:
Το τελευταιο καιρο εχω μια αδυναμια και ελλειψη ενεργειας, ολο βαριεμαι και δεν εχω ορεξη για τπτ.περνω φινα εδω και και 3 μηνες περιπου χωρις διακοπη,μικρη ποσοτητα 1/8 proscar και κανω και τη θεραπεια που ειναι στην υπογραφη μου. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η θεραπεια που κανω ; σκεφτομαι να κανω εξετασεις αλλα δεν ξερω τι εξετασεις να κανω ακριβως ..
ευχαριστω.

κατα μεγαλη πιθανοτητα παιζει να ειναι ψυχολογικο παντος........
αν οχι....ισως σου λειπει σιδηρος.......αν οχι.....ισως γνωριζουν κατι παραπανω τα υπολοιπα παιδια..... ;D

tropheus

Well-Known Member

Makisk είπε:
ολο βαριεμαι και δεν εχω ορεξη για τπτ.

Βρες ή άλλαξε γυναίκα ;D

ΟΚ πλάκα ήταν (αλλά μπορεί και όχι) ... πάντως δε φταίει η θεραπεία σου...
Μια γενική αίματος και ούρων πάντως δε θα έβλαπτε. Για πήγαινε στον παθολόγο σου...

Hopefull

New Member

Makisk είπε:
ευχαριστω.

Σκεψου ποτε αρχισε και τι εχει αλλαξει τελευταια στη ρουτινα σου. Αν δεν εχει αλλαξει τιποτα αλλο εκτος απο το propecia ειναι πολυ πιθανο να ναι αυτο και εχει αναφερθει απο πολλους. Ειναι σαν μερικες γυναικες που παιρνουν αντισυλληπτικα και μεχρι οι ορμονες τους να ισιωσουν εχουν διαφορα θεματα λιγοτερη ενεργεια, κουραση, νευρα...εξαρταται απο τον οργανισμο.

μπορει να διορθωθει στη πορεια οταν ο οργανισμος σου συνηθισει. Εξετασεις δεν ξερω τι να κανεις αλλα προσεξε το και πηγαινε σε ενα γιατρο και πες του τι παιρνεις γιατι αυτη η κουραση και η ελειψη ενεργειας και διαθεσης μπορει να οδηγησει τεχνικα σε ηπια καταθλιψη αν συνεχιστει για καιρο

Makisk

New Member

Ξεχασα να αναφερω οτι παροδικα ερχονται κατι πονοι στα ποδια χωρις να κανω τπτ το κουραστικο... τεσπα αυριο θα παω να κανω εξετασεις και θα σας πω συντομα τα αποτελεσματα...
Σας ευχαριστω για την ανταποκριση.

Panos1982

Well-Known Member

μηπως νιωθεις κουρασμενα η βαρια τα ματια σου????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Makisk

New Member

οχι δεν θυμαμαι να ειχα κατι τετοιο ...
γιατι τι δειχνει αυτο ?

bullshit

Member

Μέσα σε ένα μήνα και κάτι είχα 2 φορές πόνο στους όρχεις. Τη δεύτερη φορά μόνο στον δεξί. Να ανησυχώ? Σημειωτέον παίρνω propecia

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

bullshit είπε:
Μέσα σε ένα μήνα και κάτι είχα 2 φορές πόνο στους όρχεις. Τη δεύτερη φορά μόνο στον δεξί. Να ανησυχώ? Σημειωτέον παίρνω propecia
είχε αναφερθεί και από τον Άκη παρόμοιο σύμπτωμα-μείωσε την δόση και παρακολούθησε 'το..

Makisk

New Member

οι εξετασεις μου βγηκαν καλες εκτος του cpk που ειναι 322 με οριο 195 ! ειχα να γυμναστω καμια 10 μερες πριν κανω τις εξετασεις ... :chinscratch

tropheus

Well-Known Member

Makisk είπε:
οι εξετασεις μου βγηκαν καλες εκτος του cpk που ειναι 322 με οριο 195 ! ειχα να γυμναστω καμια 10 μερες πριν κανω τις εξετασεις ... :chinscratch

Για άτομο που γυμνάζεται με βάρη το 322 (και πολύ παραπάνω) είναι συνηθισμένο. Παίρνεις τίποτα συμπληρώματα ή ουσίες (αναβολικα κτλ);;;

Makisk

New Member

Οχι τπτ απο αυτα δεν περνω ...
το CPK εχει να κανει με τους μυς...

Odysseas

New Member

Παιδια καλησπέρα,
επαιρνα κι εγω finasteride 1mg για μεγαλο χρονικο διαστημα που βοηθησε πολυ στην πυκνοτητα και στη διατηρηση των μαλλιων ομως ειχε αρνητική επίδραση στο σεξουαλικό τομέα.
Το εχω σταματήσει πάνω απο ενα χρόνο εχω επανελθει πληρως αλλα τα μαλλία αρχίζουν και αραιωνουν παλι σε επικινδυνο βαθμό.
Πιστευετε οτι παράλληλη λήψη finasteride 1mg με l-argirine ,mens-x και αλλα τετοια σκευασματα που βοηθούν στη στυτική δυσλειτουργία,εχει αποτέλεσμα;;;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Odysseas είπε:
Παιδια καλησπέρα,
επαιρνα κι εγω finasteride 1mg για μεγαλο χρονικο διαστημα που βοηθησε πολυ στην πυκνοτητα και στη διατηρηση των μαλλιων ομως ειχε αρνητική επίδραση στο σεξουαλικό τομέα.
Το εχω σταματήσει πάνω απο ενα χρόνο εχω επανελθει πληρως αλλα τα μαλλία αρχίζουν και αραιωνουν παλι σε επικινδυνο βαθμό.
Πιστευετε οτι παράλληλη λήψη finasteride 1mg με l-argirine ,mens-x και αλλα τετοια σκευασματα που βοηθούν στη στυτική δυσλειτουργία,εχει αποτέλεσμα;;;

:welc: , απ'ότι έχω ακούσει παίζει ρόλο και η ποσότητα που πέρνεις..., αν θες να την ξαναρχίσεις γιατί δεν δοκιμάζεις μικρότερη δόση?

Μπλουζα