To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

Odysseas είπε:
Πιστευετε οτι παράλληλη λήψη finasteride 1mg με l-argirine ,mens-x και αλλα τετοια σκευασματα που βοηθούν στη στυτική δυσλειτουργία,εχει αποτέλεσμα;;;
οποσδήποτε,
σε δόση 1 μγ και πάνω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Odysseas

New Member

δηλαδη με l-arginine επανερχεσαι πληρως οσον αφορα τη στυτικη δυσλειτουργια;;
προτεινεται καποιο καλο φαρμακο που να περιεχει l-arginine και εχετε ηδη δοκιμασει.
Για ποσο καιρο συνισταται η ληψη του;

Ευχαριστω παιδια

AKHS

Member

Odysseas είπε:
προτεινεται καποιο καλο φαρμακο που να περιεχει l-arginine και εχετε ηδη δοκιμασει.
Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιο σκεύασμα- φάρμακο μιας και η l-arginine πωλείτε ατόφια από διαφορές εταιρίες στα φαρμακεία σαν συμπλήρωμα διατροφής.

Hopefull

New Member

Odysseas είπε:

Ευχαριστω παιδια

αγορινα μου αυτα τα πραγματα δεν ειναι μονιμη λυση, δε μπορεις να παιρνεις συνεχεια αργινινη για να μην εχεις δυσλειτουργια, αυτα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα...αν το κανεις μακροπορθεσμα αρχικα ο οργανισμος θα συνηθισει και θα θες ολο και μεγαλυτερη ποσοτητα.

δευτερον η αργινινη εχει νιτρικο οξυ κατι που χαλαρωνει τα blood vessels και αυτος ειναι ο λογος που βοηθαει με τη στηση. Ο οργανισμος παραγει νιτρικο οξυ μονος του. εσυ με την αργινινη πολλαπλασιαζεις αυτη τη ποσοτητα τεχνητα αυτο μακροποροθεσμα μπορει να σημαινει οτι ο οργανισμος συνηθιζει να λειτουργει σωστα με μεγαλες ποσοτητες νιτρικου οξεως που μπαινουν μεσα τεχνητα και δε μπορει να τις παραγει ετσι κι αλλιως. Αρα αν εχεις θεματα στητικης δυσλειτουργιας απο propecia και το παλεψεις με αργινινη για καιρο οταν θα τη κοψεις υπαρχει πιθανοτητα κανεις περισσοτερο καιρο να ξαναγυρισεις στο κανονικο απο οτι θα γυρναγες μιας και ο οργανισμος θα πρεπει να μαθει παλι να κανει τη δουλεια που πρεπει να κανει με τις ποσοτητες νιτρικου οξεος που παραγει μονος του.

τριτον το propecia δε σου φερνει στητικη δυσλειτουργια επειδη δημιουργει προβλημα με τις αρτηριες και δε παει αιμα στο πεος. Η στητικη δυσλειτουργια που φερνει το propecia ειναι αποτελεσμα της μειωσης της DHT και αρα και της libido και αρα δε στελνεται πολυ αιμα στο πεος και ουτο καθεξης. Αρα εσυ με αργινινη δημιουργεις τεχνητα στηση με το να στελνεις περισσοτρα αιμα στο πεος με αργινινη. Ομως ετσι απλα μασκαρεις το πραγματικο προβλημα που ειναι αποτελεσμα της μειωμενης DHT και δε το διορθωνεις. Εκει ειναι και η παγιδα διοτι εσυ λες ενταξει μωρε στηση εχω, και κινδυνευεις να γινεται ζημια συνεχεια γιατι την αφηνεις να συνεχιζει.

Προσεχτε τα αυτα λιγο παιδες καποιοι εχουμε φαει τα κεφαλια μας με αυτες τις μ@λ@κιες ειναι κριμα. Αν το σωμα σου δε το θελει το propecia η περιμενε να δεις αν θα το συνηθισει η αν δε το συνηθισει σταματα το!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

hopefull είπε:
[quote author=Odysseas link=topic=173.msg37358#msg37358 date=1280012365]

Ευχαριστω παιδια

αγορινα μου αυτα τα πραγματα δεν ειναι μονιμη λυση, δε μπορεις να παιρνεις συνεχεια αργινινη για να μην εχεις δυσλειτουργια, αυτα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα...αν το κανεις μακροπορθεσμα αρχικα ο οργανισμος θα συνηθισει και θα θες ολο και μεγαλυτερη ποσοτητα.

δευτερον η αργινινη εχει νιτρικο οξυ κατι που χαλαρωνει τα blood vessels και αυτος ειναι ο λογος που βοηθαει με τη στηση. Ο οργανισμος παραγει νιτρικο οξυ μονος του. εσυ με την αργινινη πολλαπλασιαζεις αυτη τη ποσοτητα τεχνητα αυτο μακροποροθεσμα μπορει να σημαινει οτι ο οργανισμος συνηθιζει να λειτουργει σωστα με μεγαλες ποσοτητες νιτρικου οξεως που μπαινουν μεσα τεχνητα και δε μπορει να τις παραγει ετσι κι αλλιως. Αρα αν εχεις θεματα στητικης δυσλειτουργιας απο propecia και το παλεψεις με αργινινη για καιρο οταν θα τη κοψεις υπαρχει πιθανοτητα κανεις περισσοτερο καιρο να ξαναγυρισεις στο κανονικο απο οτι θα γυρναγες μιας και ο οργανισμος θα πρεπει να μαθει παλι να κανει τη δουλεια που πρεπει να κανει με τις ποσοτητες νιτρικου οξεος που παραγει μονος του.

τριτον το propecia δε σου φερνει στητικη δυσλειτουργια επειδη δημιουργει προβλημα με τις αρτηριες και δε παει αιμα στο πεος. Η στητικη δυσλειτουργια που φερνει το propecia ειναι αποτελεσμα της μειωσης της DHT και αρα και της libido και αρα δε στελνεται πολυ αιμα στο πεος και ουτο καθεξης. Αρα εσυ με αργινινη δημιουργεις τεχνητα στηση με το να στελνεις περισσοτρα αιμα στο πεος με αργινινη. Ομως ετσι απλα μασκαρεις το πραγματικο προβλημα που ειναι αποτελεσμα της μειωμενης DHT και δε το διορθωνεις. Εκει ειναι και η παγιδα διοτι εσυ λες ενταξει μωρε στηση εχω, και κινδυνευεις να γινεται ζημια συνεχεια γιατι την αφηνεις να συνεχιζει.

Προσεχτε τα αυτα λιγο παιδες καποιοι εχουμε φαει τα κεφαλια μας με αυτες τις μ@λ@κιες ειναι κριμα. Αν το σωμα σου δε το θελει το propecia η περιμενε να δεις αν θα το συνηθισει η αν δε το συνηθισει σταματα το!!!
[/quote]
δυστιχως συμφονω :(

mindtrapper

Member

Για άλλη μια φορά hopefull σε βρίσκω 100%. Την είχα δει και χθες την ερώτηση αλλά ήμουν πολύ λιώμα για να γράψω και να αναλύσω κάτι, αλλά βλέπω δεν το άφησες να πέσει. Μπράβο.

Odysseas

New Member

Αργησα να το δω,αλλα σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,βοηθάνε.Την αργιρίνη την είχα δει σαν λύση ωστε και τα μαλλια μου να εχω και στυση φυσιολογική.Φυσικά και δε θελω κατι τεχνικο...Πιστευετε βοηθαει φιναστεριδη σε ποσοτητα μικροτερης του 1mg?

show_palmettos

New Member

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,364.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,244.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1464.0.html

φυσικα και γινεται να παιρνεις σε δοσεις μικροτερες του 1mg τη φινα και να εχεις και αποτελεσματα
διαβασε αυτα τα 3 λινκς,μιλανε για αυτο που ρωτησες!

Odysseas

New Member

εγινε ευχαριστω ;)
εχει δοκιμασει κανεις κατω απο 1 mg να μου πει αν οντως εχει αποτέλεσμα;

msc

New Member

Εχω κοψει το proscar εδω κ 23 μερες ακριβως .Επαιρνα 1/6 για 2 μηνες κ 1/8 για αλλους 2 επειδη ειχα μειωμενη λιμπιντο καθολου πρωινες στυσεις αλλα πυκνωσε το μαλλι αρκετα . Στις 23 μερες εχω αρχισει να εχω παλι πρωινες στυσεις λιγο χαλαρες αλλα εχω και η λιμπιντος εχει ξανααυξηθει χωρις ωστοσο να επανελθει στα κανονινκα επιπεδα. Μηπως ξερετε ποσος καιρος χρειαζεται για να επανελθει ο οργανισμος στα παλια επιπεδα;;;;;

etasos

New Member

Καλημερα,βασικα.Εγω προσωπικα την χρησιμοποιω σχεδον 11 μηνες,και δεν εχω καμια παρενεργεια.απολυτως καμια. Τωρα στο μελλον θα δω.Αρα συνεχιζω κανονικα με ενα mg καθημερινα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

συνηθως οι παρενεργειες εμφανιζονται στον πρωτο μηνα
και εφοσον εσυ κλεινεις χρονο και δεν εμφανισες τιτοτα ειναι λιγο σπανιο να εμφφανισεις κατι

ναι συνεχιζεις στην ιδια ποσοτητα

msc

New Member

Εχω κοψει το proscar εδω κ 23 μερες ακριβως .Επαιρνα 1/6 για 2 μηνες κ 1/8 για αλλους 2 επειδη ειχα μειωμενη λιμπιντο καθολου
πρωινες στυσεις αλλα
πυκνωσε το μαλλι αρκετα . Στις 23 μερες εχω αρχισει να εχω παλι πρωινες στυσεις
λιγο χαλαρες αλλα εχω και η
λιμπιντος εχει ξανααυξηθει
χωρις ωστοσο να επανελθει
στα κανονινκα επιπεδα. Μηπως ξερετε ποσος καιρος
χρειαζεται για να επανελθει ο
οργανισμος στα παλια
επιπεδα;;;;;;;;;;;

Άκης

Administrator

Λογικά στον ένα με ενάμιση μήνα θα είσαι ΟΚ. Άλλους πάλι τους πήρε και παραπάνω, θέμα οργανισμού (ή και ψυχολογίας) είναι.

tatini

New Member

ΣΟΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ INOTECH ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ.

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ (ΚΑΛΑ ΝΑ 'ΝΑΙ) ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ (ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ) Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ (ΣΤΑ 5 MG ΔΗΛΑΔΗ), ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 5 MG; ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ.

ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛ*****

Hairboost

Member

Υπαρχει κανεις απο εδω μεσα που να του μικρυνε το πεος η φιναστεριδη μονιμα ?

Hairboost

Member

μαγκα ειρωνικε εισαι 100% σιγουρος οτι αυτο το αντιανδρογοννο δεν προκαλει προβληματα στα γεννητικα οργανα οπως στην αναπτυξη και στο μεγεθος ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
Εμενα μου επεσε το πεος και στη θεση του φυτρωνει τωρα ενα αιδοιο. Ειχα για καιρο πονους στην περιοχη τους αγνοουσα κ τελικα ηταν το αιδοιο που φυτρωνε απο πισω απο το πεος και το εσπρωχνε μεχρι να πεσει!
:D :D :D

Μπλουζα