welec είπε:
Η "φινα" που την λετε κι εσεις μου κατέστρεψε την ζωή. Εχουμε και λέμε :
-Ανικανότητα
-Νευρολογικά Προβλήματα (Καταστροφή μυελίνης νεύρων)
-Καταθλιψη
-Προβλήματα Μνήμης
-Υποθυρεοιδισμο
-Υπογοναδισμό
Δεν έχετε ιδέα το τι βάλατε στο στόμα σας παίδες. Εκανα την βλακεία να είμαι απο τους πρώτους που πήρα το φάρμακο το 1998.
Μετα απο τόσα χρόνια (15 συναπτά) βρήκα την λύση για το τί κάνει το φάρμακο αυτο. Όποιος θέλει ας μου στείλει mail sto
[email protected].
Δεν θα αφήσω γιατρους-λαμόγια να το παίζουν ειδικοί...
Δεν θέλω χρήματα, η μόνη μου πληρωμή θα είναι να μην περάσουν άλλοι αυτα που πέρασα εγώ και φυσικά να πληρώσει η Merck.
Φιλικά,
Welec
Αγαπητέ Welec αρχικά σου εύχομαι καλή δύναμη γιατί όντως έτσι όπως περιγράφονται τα πράγματα...είναι τουλάχιστον άσχημα.
Μιας και ήμουν μακροχρόνια χρήστης, πρόσφατα ξεκίνησα ντουταστερίδη, από τους αρκετά ωφελημένους θα έλεγα, (χρήση όχι βέβαια 15ετία όπως εσύ, αλλά σχεδον τα μισά) θα ήθελα να σε ρωτήσω και αν θέλεις μου απαντάς,
Το διάστημα που λάμβανες φίνα έκανες εξετάσεις ανά διαστήματα;
Αν ναι δεν είχε φανεί κάτι όλο αυτό το διάστημα; Προέκυψε απότομα;
Εάν προέκυψαν σταδιακά, που υποθέτω ότι μάλλον αυτό συνέβη, αλλά εσύ γνωρίζεις καλύτερα, δεν είχε φανεί κάτι στις εξετάσεις; Τα 15 αυτά χρόνια δεν είχες ποτέ παρενέργειες;
Υποθέτω ότι την έχεις σταματήσει μετά από τόσες παρενέργειες, τελικά επανήλθες ή ήταν μόνιμες οι βλάβες;
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι γνωρίζω - λίγα σε αριθμό - άτομα επί προσωπικού που είναι σχεδόν τα ίδια χρόνια με σένα και δεν μου έχουν αναφέρει παρόμοιες βλάβες σε σημείο που να καταστράφηκε η ζωή τους. Αντιθέτως μάλιστα ωφελήθηκαν και μάλιστα αρκετά όσον αφορά το φρενάρισμα της τριχόπτωσης - σημειωτέον ότι κάποιοι εξ' αυτών παίρνουν και πάνω από το 1mg - και πέρα από μια μειωμένη λίμπιντο (και όλα όσα συνδέονται με αυτή) που όντως υπήρξε, λειτουργούνε μια χαρά τόσο στην ερωτική τους ζωή όσο και γενικότερα στη ζωή τους.