Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το βγαζα απλα δεν ειχα παρατηρησει τοσο τη στρωση που αφηνε γιατι στην αρχη νομιζω το βαζα και με ζελε και τα κολλουσα...οτι ναναι δηλαδη.τεσπα το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι αν ειναι αναστρεψιμο η δεν θα ξαναπαραγουν τριχα τα τριχοθυλακια ξερω γω.οσο για το καλοκαιρι βαζεις ενα καπελο πας και απλα δεν βρεχεις μαλλι...οπως κανουν και οι γκομενες δλδ...σιγα..txc25 είπε:Φίλε μου κάτσε γιατί θα χάσω και τα μαλλιά που μου έχουν απομείνει. 5 μήνες δεν έβγαζες το τόπικ από το κεφάλι??? 5 μήνες???!!!!??? Πάλι καλά να λες που δε σάπισε τίποτα εκεί πάνω και άσε τις τρίχες που έπεσαν.
Χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια τόπικ. Το μόνο κακό που μου κάνει είναι ότι έχω εθιστεί ψυχολογικά μαζί του. Πριν κάτι μήνες έκανα κακό υπολογισμό και καθώς ψέκαζα το έβλεπα ότι δυσκολεύεται και λέω τι γίνεται ρε πστ μου. Το ανοίγω και βλέπω ότι σχεδόν άδειασε και το πολύ να με πήγαινε 1 χρήση και αν. Περιττό να σας πω ότι κατάλαβα εκείνη τη μέρα τι θα πει κρίση πανικού.
Κατά τ'άλλα το καλοκαίρι πλησιαζει παλι και άλλη μια φορά θα μείνω μακριά από τις παραλίες 2βήματα από το σπίτι μου...
Καλή σας συνέχεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οχι θα φυγει απο την τριχα δε μπορει να στα κρατησει το λακatbing7 είπε:να ρωτησω και εγω κατι..... το τοπικ οπως ξερουμε φευγει αμεσως οταν ερθει σε επαφη με νερο οπως στην θαλασσα. Αν χρησιμοποιησεις αρκετη απο λακ μπορει αυτο να αποφευχθει ακομα και στο μπανιο? υπαρχει μηπως κατι αλλο που να μπορει να γινει ωστε να παραμενει και στο θαλασσινο νερο?
Bouklas είπε:Παλιά με τοππικ στο κεφάλι και λάκ από πάνω για κράτημα, έκανα ακόμα και βουτιές σε πισινα και όταν έβγαινα έξω δεν φαινότανε το παραμικρό.