Από πρακτικής απόψεως η πιο αποδοτική τεχνική είναι με λακ. Δεν χρειάζεται να βάζεις χέρι στα μαλλιά σου (τουλάχιστον όχι όσο με τον ζελέ και το κερί) και να αλλοιώνεις το «κάθισμα» και την κατανομή των ινώνkamounias είπε:Εγω βασικά δεν ξέρω τι συνδιασμο να κάνω!! Toppik με ζελέ βάζω με λάκ βάζω με κερί βάζω σκέτα βάζω....τωρα τελευταία όμως τα φτιάχνω με ζελέ ο οποίος δεν τα κοκκαλωνει αμέσως κ απο πάνω ρίχνω toppik κ τα χτενίζω ελαφρά !!! Αν καποιος γνωρίζει κάποια καλύτερη τεχνική ας μας πει ....
Εγώ, όταν έχω χρόνο, αφήνω να στεγνώσει καλά η λακ και τότε χτενίζω τα μαλλιά μου για να «ξεκοκκαλώσουν» και να είναι ακόμη πιο φυσική η εμφάνιση και τα ξαναψεκάζω ελαφρά με λακ για να διασφαλίσω το κράτημα.
Αν σε ενδιαφέρει για ακόμη πιο φτηνά στο eBay, δες κι εδώ.Reve είπε:Χίλια ευχαριστώ ρε φίλε Briner τι να πω πραγματικά ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες και τις πολλές λεπτομέρειες!!! Έχω βρει το χρώμα που μου ταιριάζει απλά και πάλι τα 150gr από 60 του ebay στα 120 του toppik24 έχουν διαφορά. Θα δω τι θα κάνω ακόμα το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ πολύ και πάλι Briner