Toppik

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

txc25

Member
Φίλε αν είσαι norwood5 και δεν έχεις ξαναβάλει τέτοιο πράμα στο κεφάλι σου, εννοείται ότι δε το χρησιμοποιείς γιατί θα σε πάρουν πρέφα όλοι. Δε χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

Γενικά το τόπικ κάνει θαύματα αρκεί να έχεις έστω ελάχιστα μαλλιά ή χνούδι. Όσο περισσότερα μαλλιά έχεις, τόσο πιο φυσικό αποτέλεσμα. Εμένα πρώτα παραδόθηκαν τα μαλλιά στο ταψάκι.Μέχρι πέρσι το πάλευα και έβαζα και εκεί, αλλά πλέον το σταμάτησα γιατί δε μπορούσε να κάτσει καλά π.χ. έβαζα μια κουκούλα και μπορεί να έφευγε λίγο (πράμα απαράδεκτο αφού αν έφευγε τόσο εύκολα το τόπικ κανείς δε θα το έπαιρνε. Επίσης με μεγάλο norwood ξέχνα το μπάνιο στη θάλασσα γιατί θα βγεις στην καλύτερη σαν να σου έριξαν μπογιά στο κεφάλι και στη χειρότερη θα κάνει αντανάκλαση ο ήλιος.

txc25

Member
παθων αδερφε..6 χρονια κ εγω..να παμε για καφε ρε συ να πουμε τον πονο μας

Φίλε είμαι περίεργος πραγματικά να δω πως είναι ένα άτομο με τόπικ που έχει αρκετή αραίωση και να λέγαμε πραγματικά τον πόνο μας χαχαχα.
Επειδή το έχω αναγάγει σε ολόκληρη επιστήμη το θέμα εφαρμογής του τόπικ σπαταλώντας άπειρες ώρες στο μπάνιο, μπορώ να πω ότι στο κεφάλι μου έχω καταφέρει να το κάνω ακόμα και τώρα να φαίνεται εντελώς φυσικό παρόλο που η αραίωσή μου είναι τεράστια.
Αλλά έχω χάσει πόσες καλές στιγμές από τη ζωή μου για αυτό το λόγο. Πέρσι δεν πήγα ούτε μια φορά στη θάλασσα, οι μπλούζες μου έχουν σχεδόν όλες κουκούλα για τυχόν βροχή, αποφεύγω να κοιμάμαι σε σπίτια φίλων γιατί το πρωί θα χρειαστώ τη "δόση" μου και δε το γνωρίζει κανείς αυτό (πέραν της κοπέλας μου). 6 ολόκληρα χρόνια γονείς,αδέρφια,φίλοι νομίζουν ότι έχω μαλλιά. Μπορώ να πω δεκάδες ακόμα πράματα και αν χρειαστεί στη κουβέντα θα τα αναφέρω.

Και τέλος για αυτό που αναφέρατε λίγο πιο πάνω. Αν συγκρίνω τα θετικά με τα αρνητικά του τόπικ, τα αρνητικά είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά. Αλλά μόνο και μόνο που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω ότι εκεί πάνω υπάρχει μαλλί έστω και ψεύτικο το περισσότερο, τα ξεχνάω όλα.

mimis giova

Active Member
xaxaxaxaxa...ειστε φοβεροι!!!βασικα για της φοτο του γαμου μου το σκευτομουν. κ για καμια αλλη χρηση μετα..να μην βγω στης φοτο χαλια..ενα ελαφρο περασμα τοππικ για την γιαλαδα που λεμε..

Briner

Active Member
Αφού θα είναι που θα είναι ψεύτικο το μαλλί, γιατί δεν κάνεις ένα Photoshop; ;)

Κατά τ' άλλα, προσωπικά, αν γύριζα τον χρόνο πίσω μάλλον δεν θα ξεκινούσα το Toppik. Είναι τρυπάκι, που έτσι και μπεις μέσα δύσκολα βγαίνεις.

Dynamics

Active Member
Μουφα τελικα το τοπικ απο Αγγλια!Καμια σχεση σε ποιοτητα με αυτο απο το aliexpress!Σε χρωμα ειναι μια χαρα..αλλα αμα βαλεις χερι πανω στο κεφαλι εστω κ για ξυσιμο φευγει πολυ ποσοτητα οποτε μπορεις να γινεις ευκολα ρομπα!Το αλλο τοπικ που εβαζα δεν τα ειχε αυτα μολις εβαζα την λακ και ακουμπουσες δεν ειχες θεμα!θα περιμενω να τελειωσει αυτο απο αγγλια και θα ξανα παρω αυτο απο το αλι!

Briner

Active Member
Κάνε έναν λογαριασμό στη Neteller, βάλε όσα χρήματα χρειάζεται να ξοδέψεις και βγάλε μια εικονική MasterCard. Δεν την πιάνουν τα CC, επειδή είναι εκδόσεως εξωτερικού. Την συνδέεις και στην PayPal αν θες. Εγώ με αυτή έκανα την αγορά από Ali.

FreeThinker

Well-Known Member
6 ολόκληρα χρόνια γονείς,αδέρφια,φίλοι νομίζουν ότι έχω μαλλιά.

Κατσε ρε φιλε η οικογενεια σου δηλαδη δεν ξερει για την καραφλα σου? Συνηθως οι γονεις ειναι οι πρωτοι που το μαθαινουν, αφου σ αυτους παμε και τα ''χωνουμε'' που μας κληρονομησαν την καταρα παναθεμα ! :p

Τι norwood εισαι κανονικα και με το τοπικ τι norwood ''γινεσαι''?

Dynamics

Active Member
Από που αγοράζεις από το Ali; Για δώσε ένα λινκ. Εγώ έχω παραγγείλει για δοκιμή από εδώ: http://www.aliexpress.com/item/Wig-...r-Refill-25g-Black-Dark-Brown/1892724437.html
(Ακόμα το περιμένω).
http://www.aliexpress.com/item/Top-...b201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_3 απο αυτον το αγορασα..βλεπω οτι εχει αλλαξει συσκευασια ελπιζω οχι και ποιοτητα!Εγω την αγορα θα την κανω με καρτα revolt η καπως ετσι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Briner

Active Member
Το ίδιο με αυτό που έχω παραγγείλει κι εγώ πρέπει να είναι. Βασικά, δεν πρέπει να είναι Toppik. Sevish λέγεται η εταιρεία κι απ' ό,τι φαίνεται χρησιμοποιεί μπουκάλια επώνυμων προϊόντων.

Dynamics

Active Member
Το ίδιο με αυτό που έχω παραγγείλει κι εγώ πρέπει να είναι. Βασικά, δεν πρέπει να είναι Toppik. Sevish λέγεται η εταιρεία κι απ' ό,τι φαίνεται χρησιμοποιεί μπουκάλια επώνυμων προϊόντων.
ειναι διαφορετικος ο σελλερ απο αυτον που εστειλες!Και εγω κατι τετοιο εχω καταλαβει αλλα για 6,50 ευρω προσωπικα δεν με νοιαζει..η ποιοτητα ειναι πολυ καλη τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι!Και το κυριοτερο απο τον μαη που το εχω δεν εχει καταλαβει κανεις μα κανεις τιποτα!

Briner

Active Member
Το παρέλαβα πριν λίγες ημέρες. Σίγουρα δεν είναι Toppik. Η υφή του είναι όπως και στις άλλες τριτοκλασάτες σκόνες: Σαν αφρός. Η καλή σκόνη είναι «βαριά» και δεν «αφρίζει». Ωστόσο, το χρώμα (dark brown) αυτή τη φορά είναι πολύ κοντά σ' αυτή του Toppik (και δεν κοκκινοφέρνει όπως το αντίστοιχο χρώμα του Beaver και του HSR). Στο μαλλί κάθεται αρκετά καλά και δεν φεύγει τόσο εύκολα όπως οι προαναφερόμενες σκόνες.

Η καλή σκόνη, όταν περνάς το χέρι πάνω από τα μαλλιά, θα πρέπει να δίνει μια αίσθηση κάπως «τραχιά». Αυτό σημαίνει ότι η σκόνη έχει κολλήσει στην τρίχα. Αν περνάς το χέρι πάνω από το μαλλί και είναι απαλό σαν μην έβαλες σκόνη, τότε αυτή έχει καθίσει στο δέρμα και βγαίνει πανεύκολα. Η συγκεκριμένη σκόνη, δίνει αυτή την τραχιά αίσθηση.

Εν ολίγοις, για τα λεφτά της είναι αρκετά τίμια επιλογή.

Dynamics

Active Member
Το παρέλαβα πριν λίγες ημέρες. Σίγουρα δεν είναι Toppik. Η υφή του είναι όπως και στις άλλες τριτοκλασάτες σκόνες: Σαν αφρός. Η καλή σκόνη είναι «βαριά» και δεν «αφρίζει». Ωστόσο, το χρώμα (dark brown) αυτή τη φορά είναι πολύ κοντά σ' αυτή του Toppik (και δεν κοκκινοφέρνει όπως το αντίστοιχο χρώμα του Beaver και του HSR). Στο μαλλί κάθεται αρκετά καλά και δεν φεύγει τόσο εύκολα όπως οι προαναφερόμενες σκόνες.

Η καλή σκόνη, όταν περνάς το χέρι πάνω από τα μαλλιά, θα πρέπει να δίνει μια αίσθηση κάπως «τραχιά». Αυτό σημαίνει ότι η σκόνη έχει κολλήσει στην τρίχα. Αν περνάς το χέρι πάνω από το μαλλί και είναι απαλό σαν μην έβαλες σκόνη, τότε αυτή έχει καθίσει στο δέρμα και βγαίνει πανεύκολα. Η συγκεκριμένη σκόνη, δίνει αυτή την τραχιά αίσθηση.

Εν ολίγοις, για τα λεφτά της είναι αρκετά τίμια επιλογή.
Από αλι πήρες;

Briner

Active Member
Ναι. από τον σύνδεσμο που έδωσα παραπάνω. Απ' ό,τι βλέπω, το πουλάνε και σε «χύμα» σκόνη (όχι με το λογότυπο του Toppik, αλλα του Sevish) και έρχεται πολύ πιο οικονομικά (π.χ. τα 100 γρμ. 7€: http://www.aliexpress.com/store/pro...-brown-color-or-Black/1112925_1656178748.html). Έστειλα μήνυμα στον πωλητή να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για το ίδιο προϊόν. Περιμένω απάντηση.

Dynamics

Active Member
Ναι. από τον σύνδεσμο που έδωσα παραπάνω. Απ' ό,τι βλέπω, το πουλάνε και σε «χύμα» σκόνη (όχι με το λογότυπο του Toppik, αλλα του Sevish) και έρχεται πολύ πιο οικονομικά (π.χ. τα 100 γρμ. 7€: http://www.aliexpress.com/store/pro...-brown-color-or-Black/1112925_1656178748.html). Έστειλα μήνυμα στον πωλητή να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για το ίδιο προϊόν. Περιμένω απάντηση.
δεν ξέρω αν η σακούλα έχει ίδια ποιότητα!πάντως αυτό που είχα πάρει από αλι ήταν καλύτερη ποιότητα από αυτό από ebay περιμένω να μου έρθει η καινούρια κάρτα για ξανά αγοράσω από αλι.εσύ με τα καπιταλ πως κατάφερες και πήρες από αλι;

Briner

Active Member
Το αναφέρω παραπάνω:

Κάνε έναν λογαριασμό στη Neteller, βάλε όσα χρήματα χρειάζεται να ξοδέψεις και βγάλε μια εικονική MasterCard. Δεν την πιάνουν τα CC, επειδή είναι εκδόσεως εξωτερικού. Την συνδέεις και στην PayPal αν θες. Εγώ με αυτή έκανα την αγορά από Ali.

Briner

Active Member

Η απάντηση του πωλητή με επιβεβαίωσε. Όπως μου απάντησε, πρόκειται για το ίδιο προϊόν. Μόνο η συσκευασία αλλάζει.

Dynamics

Active Member
απο προμηθεια η καρτα τι λεει?γιατι εβγαλα μια καρτα ρεβολτ την οποια και περιμενω να μου ερθει και εχει 1 ευρω το καθε εμβασμα που κανεις

Μπλουζα