Toppik

Briner

Active Member
Αν εννοείς αν σου χρεώνει κάτι η Neteller, όχι. Στην αποστολή εμβάσματος θα επιλέξεις διαμερισμό τραπεζικών εξόδων (SHA) και η τράπεζα θα σου χρεώσει 1 €. Νομίζω ότι το ίδιο χρεώνουν όλες οι ελληνικές τράπεζες. Αν έχεις τη Revolut, μάλλον θα κάνεις και μ' αυτή τη δουλειά σου. Αν κι εγώ μ' αυτή είχα φάει πόρτα στο Ali, αλλά άλλοι λένε ότι αγόρασαν χωρίς πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται να βγάλεις πραγματική κάρτα. Η εικονική κάνει μια χαρά τη δουλειά της για αγορές στο ίντερνετ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dynamics

Active Member
Αν εννοείς αν σου χρεώνει κάτι η Neteller, όχι. Στην αποστολή εμβάσματος θα επιλέξεις διαμερισμό τραπεζικών εξόδων (SHA) και η τράπεζα θα σου χρεώσει 1 €. Νομίζω ότι το ίδιο χρεώνουν όλες οι ελληνικές τράπεζες. Αν έχεις τη Revolut, μάλλον θα κάνεις και μ' αυτή τη δουλειά σου. Αν κι εγώ μ' αυτή είχα φάει πόρτα στο Ali, αλλά άλλοι λένε ότι αγόρασαν χωρίς πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται να βγάλεις πραγματική κάρτα. Η εικονική κάνει μια χαρά τη δουλειά της για αγορές στο ίντερνετ.
Εβγαλα και την κανονικη και την περιμενω να ερθει γιατι ισως την χρειαστω και για αλλη δουλεια!Απ οτι διαβασα σηκωνεις λεφτα απο οποιο ατμ θες χωρις χρεωση και αν καταλαβα καλα η ρεβολτ εδρευει στην Αγγλια οπου μενει συγγενικο μου ατομο εκει για να μου βαζει λεφτα να πληρωνω διαφορους λογαριασμους εδω στην Ελλαδα!Για το αλι γραφουν οτι δεν υπαρχει προβλημα!Θα δοκιμασω ομως και θα τσεκαρω εσυ εφαγες πορτα στο αλι με revolut?

pithikas

Well-Known Member
Tραυματικη εμπειρια το τοπικ. Το ειχα χρησιμοποιησει σε πρωτο ραντεβου, χωρις να το πολυεχω αναγκη, αλλα λογω ανασφαλειας ειπα να το χρησιμοποιησω. Το αποτελεσμα: πηγαμε σπιτι της και της εκανα το μαξιλαρι χαλια. Never again...

Dynamics

Active Member
Tραυματικη εμπειρια το τοπικ. Το ειχα χρησιμοποιησει σε πρωτο ραντεβου, χωρις να το πολυεχω αναγκη, αλλα λογω ανασφαλειας ειπα να το χρησιμοποιησω. Το αποτελεσμα: πηγαμε σπιτι της και της εκανα το μαξιλαρι χαλια. Never again...
ειχες βαλει το γνησιο?λακ εβαλες?

pithikas

Well-Known Member
ειχες βαλει το γνησιο?λακ εβαλες?
Ναι, το γνησιο ειχα βαλει και λακ. Λερωνει πολυ τουλαχιστον ετσι το δα εγω. Καλυτερα παντως να εισαι ο εαυτος σου παρα να δινεις μια ψευτικη μεμονωμενη εικονα που καποια στιγμη θα σε προδωσει και θα σε κανει περιγελο.

Dynamics

Active Member
Ναι, το γνησιο ειχα βαλει και λακ. Λερωνει πολυ τουλαχιστον ετσι το δα εγω. Καλυτερα παντως να εισαι ο εαυτος σου παρα να δινεις μια ψευτικη μεμονωμενη εικονα που καποια στιγμη θα σε προδωσει και θα σε κανει περιγελο.
με το μη γνησιο που εχω(απο αλι) δεν εχω προβλημα σχεδον καθολου σκεψου οτι εχουν πιασει το κεφαλι και δεν βγηκε κατι!ουτε ποτε ειδα σκονη καπου!Το προβλημα ειναι με την βροχη πιστευω!Προσωπικα δεν εχω μεγαλο προβλημα,,και χωρις τοπικ δεν φαινετε πολυ το προβλημα που εχω...απλα με το τοπικ τα κανω φουλ πικνα και τουμπανο!

Briner

Active Member
Το πρόβλημα θα αρχίσει αν και όταν προχωρήσει η αραίωση και θα πρέπει να συμμαζεύεις τ' ασυμμάζευτα. Τότε θα αρχίσεις να ψάχνεις τρόπο ώστε να αφήνεις διακριτικά φαλάκρα για να μην γίνεις αντιληπτός ότι τόσον καιρό την έκρυβες. Τότε, θα καταλάβεις γιατί οι φτηνιάρικες σκόνες είναι ανεπαρκείς και μπορούν να σε προδώσουν κι εν τέλει να σε γελοιοποιήσουν. Αν θες τη γνώμη μου, από τη στιγμή που όπως λες δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, μην μπαίνεις στο τρυπάκι να βάζεις Toppik. Είναι εξάρτηση.

Alkis30

Member
Τελικά από που να παραγγέλνουμε toppik ? Με το πολωνικό Dark Brown είμαι ικανοποιημένος με εξαίρεση το "κοκκίνισμα" κάτω από συγκεκριμένες λάμπες... δεν φεύγει όμως εύκολα αν βάλεις λακ (χρησιμοποιώ του Toppik την λακ και είμαι ικανοποιημένος επίσης) .. υπάρχει κάποιο απο άλλο πωλητή αντίστοιχης ή καλύτερης ποιότητας από αυτή του πολωνικού site ?

Dynamics

Active Member
Το πρόβλημα θα αρχίσει αν και όταν προχωρήσει η αραίωση και θα πρέπει να συμμαζεύεις τ' ασυμμάζευτα. Τότε θα αρχίσεις να ψάχνεις τρόπο ώστε να αφήνεις διακριτικά φαλάκρα για να μην γίνεις αντιληπτός ότι τόσον καιρό την έκρυβες. Τότε, θα καταλάβεις γιατί οι φτηνιάρικες σκόνες είναι ανεπαρκείς και μπορούν να σε προδώσουν κι εν τέλει να σε γελοιοποιήσουν. Αν θες τη γνώμη μου, από τη στιγμή που όπως λες δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, μην μπαίνεις στο τρυπάκι να βάζεις Toppik. Είναι εξάρτηση.
Έχεις δίκιο αλλά πιστεύω όλα είναι στο μυαλό!πχ εγώ βάζω τοπικ μόνο για έξοδο ποτό ή καφέ..βάζω βέβαια και στους αγώνες που έχω τα σκ αφού βέβαια έχω κοιτάξει τον καιρό πρώτα!γενικά στις καθημερινές μου μέρες δεν βάζω..το έχω στο μυαλό μου σαν να βάζω μια ακριβή κολόνια..

Warp

Member

Δεν αγορασα τυχαια μαυρες μαξιλαροθηκες :p

porto1973

New Member
καλησπεριζω την παρεα παλια εβαζα και εγω τοπικ τα τελευταια χρονια βαζω πολυ ποιο φτηνα προιοντα με αναλογο αποτελεσμα με το τοπικ εχω δει μεγαλη αραιωση απο τοτε που ξεκινησα να βαζω μικροινες στο κεφαλι μου το προβλημα που θελω να συζητησω ειναι αλο οτι εχει αρχισει και με ενοχλει στην αναπνοη ειδικα την ωρα που βαζω λακ για να κρατηθει στο μαλι η μυρωδια εχει αρχισει και με ενοχλει αν καποιος εχει αποψη να μου απαντησει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
τι εννοεις σε ενοχλει? μυριζει ασχημα δηλαδη? η δε μπορεις να αναπνευσεις..το προβημα το χεις εντοπισει με τα πιο φθηνα?

porto1973

New Member
δημιουργει δυσπνοια και δυσφορια ειδικα οταν μετα απο το προιον βαζω λακ η μυρωδια της ΄λακ και της σκονης βγαζει δυσπνοια μιλαω για τα φτηνα προιοντα που παραγγελνω απο το ebay για να ξκαταλαβετε θελουν τριψιμο τα χερια για να φυγει η μαυριλα κολανε σαν πισσα πανω στο χερι φανταστειτε τι προκαλει στην αναπνοη δεν ξερω αν καποιος φιλος αντιμετω πιζει παρομοιο προβλημα το ξαναλεω μιλαω για τα φτηνα

BillR

Member
και να φανταστώ ότι όταν φυσάς τη μύτη σου, μετά την εφαρμογή της λακ+τοππικ, βγάζεις μαυρίλα;
αυτό το είχα απορία όταν έβαζα και γω τόππικ, επειδή το ανέπνεα αυτό το πράγμα, αν τυχόν υπήρχε θέμα, δηλ κολλάει στα πνευμόνια κτλ...

tasos33

Well-Known Member
σε γενικες γραμμες ισχυει το εξης...κατα την εφαρμογη του τοππικ μια χ ποσοτητα ενα 20% περιπου δεν καθεται πουθενα ουτε στην τριχα ουτε στο δερμα και αιωρειται περιφερειακα της καραφλοκεφαλης, την εχω δει αυτη τη ποσοτητα κατοπιν ενεδελεχους ερευνας,αναποφευκτα λοιπον εισπνεουμε ενα μερος απο την μυτη η το στομα γιαυτο και αν φυσηξεις μυτη η τραβηξεις καμια χλαπατσα απο το λαιμο(σορρυ) βγαινει και λιγο μαυριλα
Το χω ζησει αυτο, επισης κατα την κινηση, το τρεξιμο, το πηδημα κτλ μικροποσοτητα χασις, εεε τοππικ εννουσα φευγει απο την κουρουπα με αποτελεσμα να εισπνεεται μια ακομα μικροποσοτητα
μεν αμελητεα δε σε αυτην την περιπτωση
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: τα τελευταια δυο χρονια που αντι για λακ απλωνω κατι σαν κρεμα διαμορφωσης στις τριχες η ποσοτητα που αιωρειται κατα την εφαρμογη ειναι ελεχιστη σε σημειο που να μην βλεπω τιποτα απο μυτη και λαιμο..προφανως οι ινες κατα την προσκρουση τους στις τριχες κολλανε αμεσα κατι που δεν συμβαινει με την λακ , αυτο συμβαινει χρησιμοιωντας ειτε το μπουκαλακι απευεθειας ειτα τον φυσητηρα

sito

Active Member
Εγω οταν εφαρμοζω τοπική φοραω είτε κάποια μάσκα (αυτές τις μικρές της 3Μ) και αν δεν έχω βάζω χαρτί στην μύτη.

Αφού βάλω το τοππικ, τιναζω τα μαλλιά ώστε ότι τοππικ που δεν κόλλησε να πέσει. Και μετά λακ.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

porto1973

New Member
για να καταργησω τελειως την λακ που βαζω το πολυ δυνατο κρατημα και 20 μποφορ να εχει τα μαλια μενουν κοκαλο ακομη και πανω σε μηχανη δεν χαλανε υπαρχει καποιο αναλογο τζελ η κερι που να κρατα τα μαλια κοκαλο απο οποιοδηποτε αερα αν ξερει καποιος να το πει στα σιγουρα να ειναι στανταρ δοκιμασμενο,και θελω να μου πει καποιος αν το site ali ειναι εμπιστο.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα