tricomin kai proscar

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

formyhair

New Member
Οκ butavate scalp application....αυτο εναι ετσι? Εγω εχω χρησιμοποιησει to regain καμια εβδομαδα αρα δεν θα ειναι 60 ml μεσα τωρα αρα ποσα ml butavate βαζω?

formyhair

New Member
Kapa καλησπερα εβαλα χθες οπως ειπαμε butavate kai minoxidil και σημερα που λουστηκα φυγαμε πολλες τριχες.....δεν ειπαμε οτι η κορτιζονη και ο συνδιασμος αυτος δεν κανει shedding???? Γνωριζεις γιατι μπορει να εγινε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Kapa καλησπερα εβαλα χθες οπως ειπαμε butavate kai minoxidil και σημερα που λουστηκα φυγαμε πολλες τριχες.....δεν ειπαμε οτι η κορτιζονη και ο συνδιασμος αυτος δεν κανει shedding???? Γνωριζεις γιατι μπορει να εγινε?

υπομονη λιγες μερες

formyhair

New Member
Με επιασε αγχος τωρα...ουφ ...Δλδ εχει shedding? Ξερουμε ποσο κραταει αυτο? Και δευτερον αυτο το σχημα το εχει προτεινει καποιος γιατρος? Η ειναι πειραματικο?

Και ποσο κανουν να βγουν τα μαλλια απο αυτο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Με επιασε αγχος τωρα...ουφ ...Δλδ εχει shedding? Ξερουμε ποσο κραταει αυτο? Και δευτερον αυτο το σχημα το εχει προτεινει καποιος γιατρος? Η ειναι πειραματικο?

Και ποσο κανουν να βγουν τα μαλλια απο αυτο?

κανε υπομονη.μην μετρας τις ωρες,δεν δουλευουν τοσο γρηγορα οι θεραπειες

formyhair

New Member
Το ξερω αλλα λετε οτι εχει αποτελεσμα απο την επομενη μερα........τελικα αυτο το σχημα ειναι προταση δερματολογου η οχι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ποίος σου είπε ότι δεν κάνει shedding η κορτιζόνη? Γενικά για να γνωρίζεις ότι θεραπεία και να κάνεις (σοβαρή και ισχυρή) κατά 99% θα κάνει απόπτωση - shedding και είναι ένα κομμάτι που πρέπει να γίνει. Καμία θεραπεία δεν λειτουργεί στα υπάρχοντα μαλλιά.

Το shedding λοιπόν είναι μια διαδικασία που θα γίνει και συνήθως είναι για καλό και την θέση τους παίρνουν νέες τρίχες πιο δυνατές. Αυτές που φευγουν πιθανότατα ήταν να φύγουν του επόμενους μήνες 3 - 5 - 6 και ίσως να μην γύριζαν ποτέ. Οπότε κάνε υπομονή και θα δεις στην πορεία την εξέλιξη. Θέλουν επιμονή και υπομονή οι θεραπείες.

Το να ρωτάς ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα δεν αλλάζει κάτι. Το shedding είναι shedding και γίνεται στους περισσότερους, και είναι για καλό. (αν έχεις διαβάσει στο forum θα το διαπίστωσες) Το πότε θα σταματήσει και πόσο θα κρατήσει και πόσα θα φύγουν, διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, βαθμό τριχόπτωσης, ευαισθησία στο κάθε τι - ουσία κλπ κλπ.

formyhair

New Member
Καλησπερα...αυτα τα γνωριζω για αυτο το λογο και σταματησα την μινιξιδιλη γιατι δεν εχω το χρονο για shedding αν ειδες ποιο οανω λεω στο kappa οτι εχω μεχρι τελος αυγουστου χρονο και δεν μπορω να εμφανιστω με τα μισα μου μαλλια ...εχει να κανει με την δουλεια μου....και μου προτεινε οτι αμα βαλω κορτιζονη με regain σε καποιους εχει θεαματικα αποτελεσματα και οτι βγαινουν αμεσως .....απλα θελει για λιγο καιρο....και ειπε οτι η κορτιζονη δεν κανει shedding σιγουρα και οτι σταματαει απο την επομενη η τριχωπτωση.......για αυτο το λογο ρωταω συναιχεια......γιατι καιγομαι και δεν εχω χρονο να πειραματιστω

Chs

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Καλησπερα...αυτα τα γνωριζω για αυτο το λογο και σταματησα την μινιξιδιλη γιατι δεν εχω το χρονο για shedding αν ειδες ποιο οανω λεω στο kappa οτι εχω μεχρι τελος αυγουστου χρονο και δεν μπορω να εμφανιστω με τα μισα μου μαλλια ...εχει να κανει με την δουλεια μου....και μου προτεινε οτι αμα βαλω κορτιζονη με regain σε καποιους εχει θεαματικα αποτελεσματα και οτι βγαινουν αμεσως .....απλα θελει για λιγο καιρο....και ειπε οτι η κορτιζονη δεν κανει shedding σιγουρα και οτι σταματαει απο την επομενη η τριχωπτωση.......για αυτο το λογο ρωταω συναιχεια......γιατι καιγομαι και δεν εχω χρονο να πειραματιστω

Φίλε formyhair η κάθε ουσία δρα διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κανείς δεν μπορεί να σου υπογράψει ότι εσύ προσωπικά π.χ. δεν θα έχεις shedding η κάποιος άλλος θα έχει.

Οι θεραπείες κλπ όπως θα ξέρεις ηδη, δεν καταλαβαίνουν από "δεν έχω χρόνο" το θέμα χάνω τα μαλλιά μου, είναι κάτι βαρύ αλλά και δεδομένο ότι θα γίνει και τέρμα. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει, απλά να το καθυστερήσει όσο γίνεται.

Αν πρόκειται για τόσο σοβαρό θέμα για εσένα, τότε καλύτερα να κοιτάξεις σε κάποιο thread για toppik και σε μέλη που έχουν εμπειρία σε αυτό για να σε βοηθήσουν. Άλλη λύση δεν υπάρχει, στο θέμα θεραπεία θα πρέπει να περιμένεις δυστυχώς. Επίσης δεν σταματάμε και ξεκινάμε θεραπείες σε μικρά διαστήματα. Μια θεραπεία πρέπει να γίνεται σταθερά για τα μέγιστα αποτελέσματα που μπορεί να έχει ο κάθε ένας.

formyhair

New Member
Το καταλαβαινω απολυτα....και πιστεψε με εχω μεγαλη εμπειρια στο θεμα αυτο κανω θεραπιεις απο 18 χρονων εχω συμβιβαστει οτι θα πεσουν αλλα δυστηχως η δουλεια που κανω απαιτει να αλλαζω χτενισματα και σχεδια στα μαλλια.....εγω αν δεν ειχα θεμα θα τα ξυριζα και τελος. Αυτην την στιγμη τι συμβαινει μπροστα εχω κανει εμφυτευση πολυ πετυχιμενη μπορω να πω αλλα πισω απο τα εμφιτευματα τα κανονικα μαλλια αδυνατιζουν και σιγα σιγα πεφτουν επισης στο ποσω μερος του κεφαλιου εχουν αραιωσει πολυ.....βαζω τοπικκ χρονια και δεν φαινεται τιποτα....Αλλα το τοπικκ για να σταθει θελει μαλλι αραιω μεν αλλα μαλλι αλλιως καθετε στο δερμα και φανετε μαυριλα. Σχετικα με μινοξιδιλη τωρα ο λογος που παραπονιεμαι για shedding ειναι γιατι δεν θα εχω ποτε δυο η τρεις μηνες να πω οκ το αφηνω να λειτουργησει ειμαι παντα στο τρεξιμο.....ολο το χρονο τα μαλλια μου ηταν στασιμα χωρις τριχωπτωση αλλα απο το μαιο αδυνατισαν παρα πολυ και τρομαξα οτι θα πεσουν και κατεφυγα παλι στο regain αλλα ο χρονος δεν ειναι με το μερος μου....αυτην την στιγμη παιρνω φιναστεριδη... η θεραπεια του μηνα με κορτιζονη και μινοξ που προτεινε ο kappa και ειπε οτι δινει push μου φανηκε καλη. Και ειδικα οτι δεν εχει shedding απλα αν εχει τελικα σταματω και αυτο και δεν ξερω τι να κανω.....υπαρχει τροπος να την χρησιμοποιησω αυτην η το regain σκετο και να αποφυγω το shedding ? Αν το βαζω πιο αραια και που π.χ?

Η αν υπαρχει ενα αλλο προιον ενδυναμωσης μαλλιων..? Ααα επισης και το tricomin που λετε μου εκανε και αυτο shedding ....μονο κατι biokap lotion κλπ δεν κανουν αλλα αυτες δεν ειναι για μεγαλο χρονικο διαστημα......επισης μια μεγαλη απορρια που εχω....Πως γινετε να λετε οτι η κορτιζονη με μινοξ δινει τρομερα αποτελεσματα και χρησιμοποιητε για λιγοτερο απο μηνα (λογο παρενεργιων) και κατα τα αλλα μπορει να εχει shedding.....πως? Αν εχει , δεν λειτουργει.....γιατι αν εναι να πεφτουν για ενα μηνα οσο δηλαδη την χρησιμοποιεις......και τελος του μηνα την σταματας.....που ειναι τα αποτελεσματα????

Chs

Μέλος του προσωπικού
Αφού είσαι παλιός στα κόλπα.. τι ρωτάς; :D Πραγματικά ρε συ δεν υπάρχει θεραπεία που να μην κάνει shedding..εδώ και με θεραπείες και υπάρχει το shedding 2 και 3 φορές τον χρόνο, είναι κάτι standard. Επίσης λόγο καλοκαιριού παίζει να είναι και κάτι εποχικό, δεν είναι λίγοι αυτοί που κάθε καλοκαίρι παθαίνουν σοκ και αδειάζουν, αλλά αργότερα επιστρέφουν πάλι.
(Με ενεργή θεραπεία εννοείται)

Αν είναι τόσο πολύ σημαντικό τα μαλλιά στο θέμα δουλειάς για εσένα τι να πω, δεν ξέρω αδερφέ πραγματικά. Ίσως να κοιτούσες κάποιο πρόσθετο η κάτι για να ηρεμήσεις από θεραπείες κλπ μια και καλή. Και αυτό πάλι δεν είναι "λύση".

Για την ερώτηση σχετικά με την κορτιζόνη η απάντηση είναι η ίδια.. "δεν λειτουργούν σε όλους το ίδιο οι θεραπείες". Γιαυτό και είναι απόφαση του κάθε ενός αν θα την αρχίσει η όχι, βλέπει, ζυγίζει, διαβάζει εμπειρίες άλλων, και τέλος παίρνει την απόφαση αν ναι η όχι.

Και ένα μεγάλο πράγμα που πρέπει όλοι σε αυτό το forum να καταλάβουν είναι: Να βλέπουν μεν τι και πως έκανε ο άλλος, τι έμαθε από την εμπειρία του κλπ κλπ, αλλά να κρατάνε την ουσία, και όταν ξεκινούν κάτι να μην κρατάνε την ιδέα "ααα ο έτσι έβγαλε μαλλιά, εγώ γιατί δεν βγάζω???" "Μα πως ο άλλος πήγε nw 1 και εγώ αδειάζω??" και άλλα πολλά πολλά που έχουν μέσα αυτό το τραγικό λάθος.. Ο κάθε ένας πρέπει να βρει τι δουλεύει σε αυτόν και πως με τι δρόμο και να πειραματιστεί στην πάρτη του με τι ακόμα θα δουλέψει και τι όχι.

Επίσης μια ερώτηση, έπαιρνες φινα η τώρα ξεκίνησες; δεν κατάλαβα..

formyhair

New Member
Αυτο δεν ισχυει η καθε θεραπεια λειτουργει με εναν τροπο το και καλα διαφορετικος οργανισμος δεν μπορω να το ακουω αλλο........ανθρωποι ειμαστε ολοι ....η λειτουργει η δεν λειτουργει αν το regain δινει επανεκφυση σε ενεργους θυλακες θα δωσει σε ολους τους ανθρωπους δεν ισχυει οτι σε καποιους λειτουργει και σε αλλους οχι εκτος αν εχουν ανενεργους θυλακες......και αυτο με την κορτιζονη ειναι παλι το ιδιο η κανει η δεν κανει shedding....και τι σημαινει αυτο με την κορτιζονη δεν λειτουργει σε ολους το ιδιο? Δλδ σε καποιους θα βγαλει μαλλια και σε αλλους θα πεσουν? Φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ειναι παραλογο ολο αυτο.........ειναι σαν να λες οτι π.χ μια ενυδατικη κρεμα που ειναι σχεδιασμενη για ενυδατωση εμενα θα με ενυδατωσει και εσενα θα σε αφυδατωσει επειδη μπορει να εισαι αλλος οργανισμος........loooool

Και ο λογος που ρωταω σχετικα με αυτα ειναι γιατι ποτε δεν εκανα τετοιες θεραπειες με μινοξ κλπ εκανα παντα συντηριτικες θεραπεις για να διατηρησω τα υπαρχοντα....απλα ενα χρονο τα σταματησα και πεσανε.

Φινα επαιρνα ενα χρονο μετα σταμτησα και ξαναρχησα τωρα κανα 2 εβδομαδες.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Λοιπόν για να τελειώνουμε.. μου φαίνεται πως δεν ξέρεις τι σου γίνεται στο θέμα θεραπεία... Το ότι η κάποια πράγματα σε άλλους λειτουργούν σε άλλους όχι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και δεν το λέω εγώ, το λέει η εμπειρία ανθρώπων εδώ και χρόνια, τώρα αν εσύ δεν θέλεις να το χωνέψεις και να το μελετήσεις, πρόβλημα σου. Και ναι κάποιοι βγάζουν μαλλιά και κάποιοι τα χάνουν και γίνονται χειρότερα από την ίδια θεραπεία

Τα "looooool" και τα και καλά τι είπες τώρα να τα πεις σε κανα φιλαράκι σου ;) προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε πως έχουν τα πράγματα και εσύ δεν... ωραία και κάνε ότι καταλαβαίνεις, δικαίωμα σου και γούστο σου. Αν εσύ θέλεις μαλλιά εδώ και τώρα δυστυχώς δεν γίνεται κάτι..

Πρώτα μάθε και ενημερώσου σε βάθος για κάποια πράγματα και μετά μίλα.. και αν "δεν μπορείς να ακούς άλλο ότι δεν λειτουργούν οι θεραπείες το ίδιο σε όλους" μην το ακούς.. άνοιξε όμως τα μάτια σου, διάβασε, μάθε και θα δεις ότι όχι μόνο είναι αλήθεια, αλλά σχεδόν κανόνας.

formyhair

New Member
Καταλαβαινεις τι λες? Ποιος ειναι ο κανονας? Οτι μια θεραπια που σταματα την τριχωπτωση θα σου κανει περισσοτερη? Ειναι εντελως παραλογο ειναι σχεδιασμενη για να σταματα την τριχωπτωση οχι για να προκαλει.........εκτως αν εννοεις το αρχικο shedding εσυ.....τεσπ δεν βγαζω ακρη....ευχαριστω καλη συναιχεια.

Μπλουζα