kapa
Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:Καταλαβα......οκ θα το παρω μαλλον να δω ετσι για λιγοτερο απο μηνα......οκ και μπλοκαρει δλδ το shedding της μινοξιδηλης?
κατα κανονα ναι
formyhair είπε:Καταλαβα......οκ θα το παρω μαλλον να δω ετσι για λιγοτερο απο μηνα......οκ και μπλοκαρει δλδ το shedding της μινοξιδηλης?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
formyhair είπε:Οκ butavate scalp application....αυτο εναι ετσι? Εγω εχω χρησιμοποιησει to regain καμια εβδομαδα αρα δεν θα ειναι 60 ml μεσα τωρα αρα ποσα ml butavate βαζω?
formyhair είπε:Kapa καλησπερα εβαλα χθες οπως ειπαμε butavate kai minoxidil και σημερα που λουστηκα φυγαμε πολλες τριχες.....δεν ειπαμε οτι η κορτιζονη και ο συνδιασμος αυτος δεν κανει shedding???? Γνωριζεις γιατι μπορει να εγινε?
formyhair είπε:Με επιασε αγχος τωρα...ουφ ...Δλδ εχει shedding? Ξερουμε ποσο κραταει αυτο? Και δευτερον αυτο το σχημα το εχει προτεινει καποιος γιατρος? Η ειναι πειραματικο?
Και ποσο κανουν να βγουν τα μαλλια απο αυτο?
formyhair είπε:Το ξερω αλλα λετε οτι εχει αποτελεσμα απο την επομενη μερα........τελικα αυτο το σχημα ειναι προταση δερματολογου η οχι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
formyhair είπε:Καλησπερα...αυτα τα γνωριζω για αυτο το λογο και σταματησα την μινιξιδιλη γιατι δεν εχω το χρονο για shedding αν ειδες ποιο οανω λεω στο kappa οτι εχω μεχρι τελος αυγουστου χρονο και δεν μπορω να εμφανιστω με τα μισα μου μαλλια ...εχει να κανει με την δουλεια μου....και μου προτεινε οτι αμα βαλω κορτιζονη με regain σε καποιους εχει θεαματικα αποτελεσματα και οτι βγαινουν αμεσως .....απλα θελει για λιγο καιρο....και ειπε οτι η κορτιζονη δεν κανει shedding σιγουρα και οτι σταματαει απο την επομενη η τριχωπτωση.......για αυτο το λογο ρωταω συναιχεια......γιατι καιγομαι και δεν εχω χρονο να πειραματιστω