ManCyprus87
Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή επιτυχία Τρούφα!
Προσωπικά ομως θεωρω ότι ο χρόνος σχεδιασμού και επέμβασης ήταν σχετικά περιορισμένος, επίσης θεωρω φάουλ την μεγάλη απόκλιση στον υπολογισμό της total donor capacity, ενώ δεδομένου του σχετικού μικρού προβλήματος και της σταθεροποιημένης κατάστασης (ο γιατρός δε συνέστησε φιναστεριδη) προσωπικά θα έβαζα πάνω από 3000grafts, σε δυο ημέρες και θα κατέβαζα στα 6,5cm τη hairline.
Φιλε μου καλη επιτυχια που θα την εχεις απο safe χερια περασες, Σχεδιασμο βλεπω πολυ ωραιο.αλλα επετρεψε μου να κραξω το λουκ που περιγραφεις ησουν σα κασκαντερ ηθοποιου που παιζει το Νταρτανιαν.Καλη η αποκρυψη καραφλας αλλα ας διαλεγουμε και κανα hairstyle της προκοπης.Για σενα βεβαια ειναι πλεον παρελθον, σε οσους την παλευουμε ακομα ετσι απευθυνομαι.Δεν αναδείχθηκε πολύ όμως, καθώς από το 2017 μάκρυνα τα μαλλιά μου από κοντό σε ένα μέσο μήκος για να εκμεταλλευτώ το layering, και παράλληλα με τη χρήση salt spray και talk, δινόταν η εντύπωση ενός πολύ πιο πλούσιου μαλλιού από αυτό που είχα, κρύβοντας παράλληλα και τους ανοιχτούς κροτάφους.
Φιλε μου καλη επιτυχια που θα την εχεις απο safe χερια περασες, Σχεδιασμο βλεπω πολυ ωραιο.αλλα επετρεψε μου να κραξω το λουκ που περιγραφεις ησουν σα κασκαντερ ηθοποιου που παιζει το Νταρτανιαν.Καλη η αποκρυψη καραφλας αλλα ας διαλεγουμε και κανα hairstyle της προκοπης.Για σενα βεβαια ειναι πλεον παρελθον, σε οσους την παλευουμε ακομα ετσι απευθυνομαι.
Εχει να κανει με τις υπολοιπες αναλογιες του προσωπου οπως ειπε ο τρουφας. Γενικα καλο ειναι να τηρειται το rule of thirds. Βεβαια αυτο ειναι και υποκειμενικο.Παιδιά επειδή βλέπω να το γράφουν πολλοί κατά καιρούς ότι το 6,5cm είναι χαμηλή hairline και ότι δεν θα τους ταίριαζε, νομίζω ότι εφόσον τα κουκιά φθάνουν, προσωπικά θεωρω ότι ειναι απείρως καλύτερη από τα 7,5 σε όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επίσης φίλε μου και στα δικά σου. Είσαι λίγο πιο μπροστά από εμέναΚαλή επιτυχία φίλε
ότι ειναι απείρως καλύτερη από τα 7,5 σε όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα.
Κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά στον πόνο, καθώς και τον αντιλαμβάνεται διαφορετικά.Καλή επιτυχία! Με άγχωσες με το donor area και τον πόνο. Τελικά πόσο donor area έχεις;; 4.000 μου ακούγεται σαν ταινία τρόμου! Ένας nw 4 όπως εγώ τα 4.000 τα χρειάζεται για καλημέρα.