Δεν νομιζω οτι προσπαθουν να τον ψαλιδισουν,καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι στην αποδοση τετοιων κατηγοριων.Οταν ενα απο τα βασικα μαθηματα που δινεται στο φορουμ ειναι η πολυτιμοτητα του καθε μοσχευματος και ο αλλος ακουει για απωλεια χ αριθμου μοσχευματων(ουτε εγω πιστευω οτι εχει υπαρξει κατι τετοιο στν περιπτωση του vlafo) βαζει τον εαυτο του στην θεση του και λεει:Εγω που δεν εχω τοσο δυνατη δοτρια και δεν με παιρνει για καμια απωλεια,συμφερει να βαλω το κεφαλι μου ή θα κλαιω μετα;Μεσα σε αυτους ειναι σιγουρα και παιδια που εχουν τον Τιρκαλα σαν πρωτη επιλογη και απλα θελουν να ξεκαθαρισουν ολα τα θολα τοπια πριν κανουν το βημα.
Αυτο ο τροπος σκεψης μου φερνει πολυ και σε αυτα που λενε για οσους εξαφανιζονται μετα απο την μμ τους,οτι κατι δεν πηγε καλα,οτι τον σακατεψαν κτλ.Η λογικη ομως λεει το αντιθετο και παντα πρεπει να ξεκιναμε απο την παραδοχη οτι εξαφανιζεται καποιος γιατι πολυ απλα πηρε αυτο που ηθελε,πετυχε τον στοχο του και απλα ξεγραψε το φορουμ και οχι το αντιθετο.Ισως,αν ειχε δοθει επαρκης εξηγηση οσον αφορα το θεμα "απωλειας" μοσχευματων να ηταν πιο ησυχοι και οι "αντιφρονουντες",μην εκλαμβανουμε την ανησυχια/φοβο (πες το οπως θελεις) που αισθανεται καποιος ως αποπειρα λιντσαρισματος του γιατρου.
Παντως για την κατηγορια σχολιαστων που δεν ενδιαφερονται για την διελευκανση των ανωτερω αλλα για την βαβουρα ειμαι μαζι σου 100% και απεναντι τους.Δεν ειναι θεμα γιατρου,ειναι θεμα δικαιου και αδικου.