Tulkas, FUE 4010 grafts, 6-7/08/21

mike1988

Active Member
Δεν είναι προβληματισμός που είναι γόνιμος και παραγωγικός για να κανεισ Την καλύτερη επιλογή.Είναι συστηματική δυσφημιστική φθορά του γιατρού που εγώ για παράδειγμα που πήρα εξαιρετικό αποτέλεσμα την βλέπω ολοκάθαρα .Γιαυτο και παίρνω θέση .Κανένα συμφέρον δεν έχω .Ψάξτε σε άλλους αν θέλετε
Πες μας έναν...έναν ρε ψηλέ που να προμοτάρει (ανιδιοτελώς βεβαιώς βεβαίως) κάποιον γιατρό όσο εσύ τον Τυρκαλά και θα του την πέσουμε όλοι μαζί....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Δεν σου είπε κανείς οτι ειναι πιο ωφελιμη ή οχι. Εσυ αν δεν θες δεν την επιλέγεις και πας σε κλινική που χρεώνει με το graft. Είναι απλό. Ούτε η κλινική έχει αναφέρει κάτι τέτοιο από οσο γνωρίζω οποτε δεν καταλαβαίνω από που έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα.
Δεν έχει σχέση ποσο ή πως χρεώνει μια κλινική αλλά το αποτέλεσμα αν σε ικανοποιεί ή όχι. Δεν την κανει η χρέωση ανα graft μεγάλη κλινική αλλά τα αποτελέσματα της και η ικανοποίηση των ασθενων.
Σωστος.Μονο που δεν μιλησα για τον Τιρκαλα αλλα για το αυθαιρετο συμπερασμα οτι χρεωση ανα συνεδρια>χρεωση ανα μοσχευμα.Κραταω το μηνυμα αυτου του ποστ σου και συμφωνω απολυτως.

alex7

Well-Known Member
Πες μας έναν...έναν ρε ψηλέ που να προμοτάρει (ανιδιοτελώς βεβαιώς βεβαίως) κάποιον γιατρό όσο εσύ τον Τυρκαλά και θα του την πέσουμε όλοι μαζί....
Τι προμοτάρει ρε ; Είμαι ασθενής στον 7ο μήνα και βελτιώνομαι συνέχεια .Έφαγα 22 ώρες χειρουργείο .Ακούω εδώ έσας : Το punch είναι έτσι , τα grafts απάτη και δε συμμαζεύεται .Από λόγους φιλότιμου πήρα θέση .Πίστευε ότι θέλεις

Flag17

Well-Known Member
Τι προμοτάρει ρε ; Είμαι ασθενής στον 7ο μήνα και βελτιώνομαι συνέχεια .Έφαγα 22 ώρες χειρουργείο .Ακούω εδώ έσας : Το punch είναι έτσι , τα grafts απάτη και δε συμμαζεύεται .Από λόγους φιλότιμου πήρα θέση .Πίστευε ότι θέλεις
Alex έχεις ανοίξει κάπου νήμα με την δικιά σου επέμβαση ?

vlafo

Well-Known Member
Mike
Αν έβλεπες τον Alex θα καταλάβαινες τι αποτέλεσμα πήρε,όταν δεν του το έδινε κανείς.
Nw5 και έγινε άλλος άνθρωπος για αυτό τον προμοτάρει.
Απόλυτα φυσιολογικό.

alex7

Well-Known Member
Alex έχεις ανοίξει κάπου νήμα με την δικιά σου επέμβαση ?
Μου λένε ότι τον προμοτάρω ενώ δεν έχω κάνει παρουσίαση .Άκουσον άκουσον .Όσοι ενδιαφέρθηκαν να δουν τους έστειλα pm..Αν θέλει κάποιος να στείλω .Εντωμεταξύ την δεύτερη ΜΜ σκοπεύω να την κάνω στον Lorenzo .Τι θα λέτε τότε;

vlafo

Well-Known Member
Άμα πάμε στον Lorenzo θα λένε ότι δε μείναμε ευχαριστημένοι από τον Τιρκαλά.
Άβυσσος..

Flag17

Well-Known Member
Μου λένε ότι τον προμοτάρω ενώ δεν έχω κάνει παρουσίαση .Άκουσον άκουσον .Όσοι ενδιαφέρθηκαν να δουν τους έστειλα pm..Αν θέλει κάποιος να στείλω .Εντωμεταξύ την δεύτερη ΜΜ σκοπεύω να την κάνω στον Lorenzo .Τι θα λέτε τότε;
Μπορείς να μου στείλεις και εμένα φωτό να δω αποτέλεσμα?

Gianney

Well-Known Member
@Nik.Mos επικρατει το να φλεξαρει κάποιος τον γιατρό που έκανε μμ ,πες το σαν νοοτροπία.Ο καθένας όμως ακούει και λειτουργεί με την δική του κριτική ικανότητα.Και εγώ φλεξαρω το lada δεκαετίας 80 του παππού μου, παίζει να σε επηρεάσω ώστε να πάρεις το ίδιο ;;χαχαχ αν υπάρχει ακόμα.

mike1988

Active Member
Alex αυτά τα είμαι ασθενής κλπ τα ξέρω....πες τα στους άλλους ....καλά και το να πιστεύω ότι θέλω προφανώς και θα το κάνω...ξέρουμε και οι 2...έχεις δει πολλούς φιλότιμους ασθενείς και μη, να μιλάνε με το γιατρό τους τόσο πολύ (εγώ άλλον 1 μόνο ξέρω;)). Δηλαδή θα πας σε γιατρόπχ ουρολόγο και μετά θα μιλάτε κάθε τόσο για το φόρουμ και τις παπάτζες του καθενός...κάνε το κομμάτι σου..θα κάνουμε την κριτική μας και θα λέμε ότι γουστάρουμε....
Υ.Γ. @vlafo τα έχουμε ξαναπει ξανά και ξανά ...και γω μπορεί να μαι ευχαριστημένος από εκεί που έκανα μ.μ. (δεν σημαινεί ότι πήγε καλά το πως νιώθω φυσικά) αλλά δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ κιόλας κανένα...νοιάζονται και επικοινωνούν μόνο όσοι είναι ανιδιοτελείς και φιλότιμοι ;) ....
Υ.Γ. 2. πες μας ρε άλεξ έναν όπως σου ζήτησα που να είναι βαλτός...μην πετάς έτσι λάσπη...

alex7

Well-Known Member
Alex αυτά τα είμαι ασθενής κλπ τα ξέρω....πες τα στους άλλους ....καλά και το να πιστεύω ότι θέλω προφανώς και θα το κάνω...ξέρουμε και οι 2...έχεις δει πολλούς φιλότιμους ασθενείς και μη, να μιλάνε με το γιατρό τους τόσο πολύ (εγώ άλλον 1 μόνο ξέρω;)). Δηλαδή θα πας σε γιατρόπχ ουρολόγο και μετά θα μιλάτε κάθε τόσο για το φόρουμ και τις παπάτζες του καθενός...κάνε το κομμάτι σου..θα κάνουμε την κριτική μας και θα λέμε ότι γουστάρουμε....
Υ.Γ. @vlafo τα έχουμε ξαναπει ξανά και ξανά ...και γω μπορεί να μαι ευχαριστημένος από εκεί που έκανα μ.μ. (δεν σημαινεί ότι πήγε καλά το πως νιώθω φυσικά) αλλά δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ κιόλας κανένα...νοιάζονται και επικοινωνούν μόνο όσοι είναι ανιδιοτελείς και φιλότιμοι....
Εντάξει.Έτσι και αλλιώς ελευθερία του λόγου και των απόψεων έχουμε .Το προμοταρισμα χωρίς παρουσίαση στο forum που το είδες ξανά;Όταν θα κάνω στον Lorenzo θα μπω να παρουσιάσω .Τι θα λες τότε να δω;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Mike
Οι προβληματισμοί σου έχουν απαντηθεί.
Αφού έχει δηλώσει ότι μένει δίπλα στην κλινική και πετάγεται που είναι το περίεργο?
Και εγώ κάθε μήνα θα πήγαινα να με έβλεπε και θα μιλάγαμε,θα είχαμε αναπτύξει άλλη σχέση.
Λογικό δεν είναι?
Σε νοιάζει να υπερασπιστείς κάποιον όταν θεωρείς ότι αυτό που λέγεται δεν είναι δίκαιο και ορθό.
Μόνο τότε,δε χρειάζεται ο άλλος να είναι κολλητός σου για να το κάνεις αυτό.

mike1988

Active Member
Εντάξει.Έτσι και αλλιώς ελευθερία του λόγου και των απόψεων έχουμε .Το προμοταρισμα χωρίς παρουσίαση στο forum που το είδες ξανά;Όταν θα κάνω στον Lorenzo θα μπω να παρουσιάσω .Τι θα λες τότε να δω;
1. θα πας τόσο καλά σε αυτήν (ειλικρινά στο εύχομαι) που δεν θα σου χρειαστεί δεύτερη.
2. αν μιλάς ισπανικά και τα λέτε συχνά με τον Ισπανό μάγο πάλι τα ίδια θα σου λέω ;) :p ...
3. ΔΕΝ ήξερα ότι μένεις κοντά και πηγαίνεις κάθε τόσο, οπότε έχετε αναπτύξει άλλη σχέση...τα παίρνω όλα πίσω....

alex7

Well-Known Member
Μιλούσα πάντα ανοιχτά στο Forum .Μένω στην Καλαμαρια .Δίπλα στην κλινική .Με την κατάσταση λόγω κορονοϊού αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου .Ετοιμαζόμουν χρόνια να πάω Ισπανία .Πως να πήγαινα με αυτή τη κατάσταση ;Δεν μπορώ όμως να βλέπω αυτά τα σχόλια όταν έχω ζήσει την εμπειρία της ΜΜ στη συγκεκριμένη κλινική .Τα θεωρώ βαθύτατα άδικα

vlafo

Well-Known Member
Τυχεράκια Alex
Εμάς μας ακυρώθηκε η πτήση για Ισπανία και κάναμε 1000χλμ για να πάμε εκεί.
Χαλάλι του.
Ολόκληρη Αθήνα και δεν υπήρχε ένας να την κάνουμε.

bobby

Well-Known Member
Φίλε Άλεξ δεν νομίζω ότι όσοι έχουν εκφράσει κάποιο προβληματισμό για τον αριθμό των graft ή για το μέγεθος του punch είναι βαλτοί από άλλο(ους) γιατό(ούς). Νομίζω ότι από την στιγμή που τέθηκαν τα εν λόγω ζητήματα κάπως πρέπει να υπάρξει μια εξήγηση. Κάνεις (εγώ σίγουρα) δεν θέλει να μειώσει τον γιατρό που πραγματικά φαίνεται promising αλλά η διαχείρηση της δότριας (τόσο λόγω punch όσο και λόγω πιθανής απώλειας από transection) όπως και να το κάνουμε είναι σοβαρό θέμα. Δεν έχουν όλοι δότρια που μπορεί να δώσει 8k. Τα αποτελέσματα του μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά αλλά πρέπει να διευκρινιστεί το εν λόγω θέμα.
Ο φανατισμός υπέρ η κατά ενός γιατρού για μένα είναι λάθος.

Gianney

Well-Known Member
Φίλε Άλεξ δεν νομίζω ότι όσοι έχουν εκφράσει κάποιο προβληματισμό για τον αριθμό των graft ή για το μέγεθος του punch είναι βαλτοί από άλλο(ους) γιατό(ούς). Νομίζω ότι από την στιγμή που τέθηκαν τα εν λόγω ζητήματα κάπως πρέπει να υπάρξει μια εξήγηση. Κάνεις (εγώ σίγουρα) δεν θέλει να μειώσει τον γιατρό που πραγματικά φαίνεται promising αλλά η διαχείρηση της δότριας (τόσο λόγω punch όσο και λόγω πιθανής απώλειας από transection) όπως και να το κάνουμε είναι σοβαρό θέμα. Δεν έχουν όλοι δότρια που μπορεί να δώσει 8k. Τα αποτελέσματα του μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά αλλά πρέπει να διευκρινιστεί το εν λόγω θέμα.
Έτσι όπως τα λες, συμφωνώ απόλυτα.Εφοσον όμως δεν λύνεται,αυτό το σύννεφο θα πλανάται πάνω από τον γιατρό έως ότου λυθεί το ζήτημα.

vlafo

Well-Known Member
Bobby
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη διαχείριση της δότριας τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Όσο για το σύννεφο,ρίξε ένα κατοστάρικο να διαλυθεί.:)

alex7

Well-Known Member
Συμφωνω ότι ο φανατισμός για έναν γιατρό είναι λάθος .Αν διαβάσεις τα post που έχω κάνει προτείνω και άλλους .Όσο για το punch υπάρχουν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες που δεν τις γνωρίζουν ούτε τα έμπειρα μέλη του φόρουμ .Εδώ παίζονται όλα τα λεφτά για τους γιατρούς και υπάρχει και μυστικοπάθεια .Παράδειγμα : ένα κυλινδρικό punch διαμέτρου 0.9 είναι τελείως διαφορετικό από ένα 0.9 τετράγωνης γεωμετρίας .Το 0.9 κυλινδρικό είναι σφαγή για τη δότρια.Το 0.9 τετραγωνικό μπορεί πολύ δύσκολα να απομονώσει και να τραβήξει μόσχευμα σε πυκνή δότρια .Το κυλινδρικό τραβάει πολλά μαζί και καταστρέφει ότι είναι δίπλα στο επιλεγμένο μόσχευμα .Αρα το να συγκρίνεις μόνο το μέγεθος χωρίς να συγκρίνεις γεωμετρία είναι σα να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Εδώ όμως τα έμπειρα μέλη λένε -χωρίς να ξέρουν -Α χρησιμοποιεί μεγάλο punch 1mm ενώ ο Lorenzo χρησιμοποιεί 0.7 .Έτσι μου κάνει ζημιά στη δότρια .που ξέρεις ποια η γεωμετρία που χρησιμοποιεί ο Λορεντζο και ποια ο Τιρκαλας ;Λένε κάποιοι εδώ ότι ο Τιρκαλας είναι πρώην γιατρός της DHI.Οι γιατροί της DHI όπως ο Βερκρης ,ο Παπανικολάου ,ο Τιρκαλας και άλλοι είναι μαθημένοι να χρησιμοποιούν μεγάλαpunch .Είναι λάθος γιατί ο καθένας χρησιμοποιεί punch της δίκης του γεωμετρίας .Δεν χρησιμοποιούν το ίδιο .Γιαυτο άλλος βγάζει 4500 ενώ άλλος 1800 .Άλλος κάνει πληγή μικρή άλλος μεγαλύτερη .Δεν είναι όμως δυνατό σε μια μεγάλη εξαγωγή σε ένα NW6 συνολικά 5500 grafts μετά από διαδοχικές ΜΜ να έχεις αλώβητη τη δότρια .Θα πούμε και αλλά εν καιρώ .Ο κάθε γιατρός κρατάει πολλά μυστικά γιατί αν τα αποκαλύψει στους ανταγωνιστές τελείωσε μετά

Μπλουζα