vlafo
Well-Known Member
Ωραία ίδιο case με αεράτο.Θα ανοίξω νήμα όπου να ναι.Εγω έχω χάσει κροτάφους , τεμποραλς και α ζώνη δηλ άστα να πάνε,αλλά επίσης έχω λεπτή τρίχα και όπως ξες είναι κλαψτα χαραλαμπε
Αντε να μαζευτείτε καιρός είναι.
Ωραία ίδιο case με αεράτο.Θα ανοίξω νήμα όπου να ναι.Εγω έχω χάσει κροτάφους , τεμποραλς και α ζώνη δηλ άστα να πάνε,αλλά επίσης έχω λεπτή τρίχα και όπως ξες είναι κλαψτα χαραλαμπε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακριβώς ναι έτσι πρέπει,λες να περιμένω την φουρνιά μου;;;χαχα @Legwg James @MaleCyprus κλπΩραία ίδιο case με αεράτο.
Αντε να μαζευτείτε καιρός είναι.
Βάλε φίνα (τουλάχιστο τοπική) αν δε θες το χάπι, και βάλε τμηματικό milestone φίλε @Gianney.Θα ανοίξω νήμα όπου να ναι.Εγω έχω χάσει κροτάφους , τεμποραλς και α ζώνη δηλ άστα να πάνε,αλλά επίσης έχω λεπτή τρίχα και όπως ξες είναι κλαψτα χαραλαμπε
Χμ προς το 3 mg την εβδομάδα σκοπεύω με κάψουλες φτιαχτες.Καλη θα έλεγα δεν έκανα μετρήσεις,θα κουμπωσω φίνα κάποια χρόνια και μετά αλλά μάλλον σαν τον αέρατο είμαι ακόμα σε σκέψη χαχαΒάλε φίνα (τουλάχιστο τοπική) αν δε θες το χάπι, και βάλε τμηματικό milestone φίλε @Gianney.
Από δότρια πως πας;
Και τώρα είσαι…..Και εγώ στα 30 τούμπανο ήμουν !!!
πρεπει να βαλουμε ενα deadline και να την αρχισουμε και οι 3 την ιδια μερα . Το εχω καθυστερησει για προσωπικους λογους, αλλα θα γινει. Μπαινουν σε μια σειρα(ελπιζω) τα πραγματα.Χμ προς το 3 mg την εβδομάδα σκοπεύω με κάψουλες φτιαχτες.Καλη θα έλεγα δεν έκανα μετρήσεις,θα κουμπωσω φίνα κάποια χρόνια και μετά αλλά μάλλον σαν τον αέρατο είμαι ακόμα σε σκέψη χαχα
Θα σου πω εγώ NW1!Ντρέπομαι να πω, μετά απο αυτό που είπες. Λίγο λιγότερο
Χαχα όντως φίλε χαχα,είναι σαν την δίαιτα που τρώμε και τρώμε και λέμε από Δευτέρα δίαιτα χαχαχπρεπει να βαλουμε ενα deadline και να την αρχισουμε και οι 3 την ιδια μερα . Το εχω καθυστερισει για προσωπικους λογους, αλλα θα γινει. Μπαινουν σε μια σειρα(ελπιζω) τα πραγματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε μην το λες εσύ φίλε ήσουν,είσαι σε καλή κατάσταση αλλά ξεχνάς με το πάθος που έχεις και το πλάνο που έκανες τ θ γινεις,αλλά θα σου πω εγώ υπερμαλλιαςςςςΔυστυχώς παίδες απο οσα cases εχω δει πριν τα 27-28 είμαι από εκείνους που έπρεπε να ξεκινήσει ΠΡΟΧΘΕΣ φινα και μάλιστα στο 1 mg per day χωρις πειραματισμους. Για μένα ήταν ή τώρα ή ποτέ. Ο @Gianney ειναι σε καλύτερη μοίρα και επειδή έχω δει το μαλλί του επιδέχεται μεν βελτίωσης αλλα δεν μιλαμε για κάτι τρομακτικό. Τα ίδια και ο φίλος μου @MaleCyprus .Περιμένουμε και @vag25 !
Η κατάσταση για την ηλικία μου είναι τραγική αν πρέπει να είμαι αντικειμενικος συγκρίνοντας το κεφάλι μου με την πλειοψηφία των ατόμων του 2001. Αν με συγκρίνεις με άτομα στα 50 που είναι NW 6 ναι είμαι μια χαρά. Σημασια εχει Τζον ότι κάνω ότι μπορώ αδερφούλη οπότε no worriesΕ μην το λες εσύ φίλε ήσουν,είσαι σε καλή κατάσταση αλλά ξεχνάς με το πάθος που έχεις και το πλάνο που έκανες τ θ γινεις,αλλά θα σου πω εγώ υπερμαλλιαςςςς
Εσύ φίλε έχεις υπερπαθος για τα μαλλιά ,αφού σκέφτομαι ότι ίσως σε αρκετά χρόνια αναλάβεις τα ηνία του φόρουμ,χαχα κάνε πλάκα να γίνειΗ κατάσταση για την ηλικία μου είναι τραγική αν πρέπει να είμαι αντικειμενικος συγκρίνοντας το κεφάλι μου με την πλειοψηφία των ατόμων του 2001. Αν με συγκρίνεις με άτομα στα 50 που είναι NW 6 ναι είμαι μια χαρά. Σημασια εχει Τζον ότι κάνω ότι μπορώ αδερφούλη οπότε no worries
Εσύ φίλε έχεις υπερπαθος για τα μαλλιά ,αφού σκέφτομαι ότι ίσως σε αρκετά χρόνια αναλάβεις τα ηνία του φόρουμ,χαχα κάνε πλάκα να γίνει
Βγαινεις απο τις ακαδημιες ως υποσχομενο ταλεντο.Γνωρίζω το 1/10000000 των πραγμάτων που έχει δει/ψαξει/καταπιασει ο CVIAL John. Αν αναλάβω το φόρουμ οι μπουκς θα κλείσουν τις αποδόσεις για υποβιβασμό...
Δεν σταματάει στα 35 .Έχει πολύ έργο ακόμα δυστυχώς
Και εγώ μετά τα 45 είδα πρόβλημα πρώτη φορά.Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45
ΜαρτυριάρηΘα σου πω εγώ NW1!
Νothing is over, until it's overΘα ανοίξω νήμα όπου να ναι.Εγω έχω χάσει κροτάφους , τεμποραλς και α ζώνη δηλ άστα να πάνε,αλλά επίσης έχω λεπτή τρίχα και όπως ξες είναι κλαψτα χαραλαμπε