Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

ManCyprus87

Well-Known Member
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και το επιστέγασμα ενός μακροχρόνιου πλάνου, με βασικότερο όπλο τη φιναστερίδη.
Από εκεί και πέρα η επιλογή γιατρού για το συγκεκριμένο σενάριο ήταν ο δεύτερος πυλώνας της επιτυχίας.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, χωρίς θεραπεία - "φόρμουλα σύντηρησης", οι πλείστες ΜΜ δεν μπορούν να υποστηρικτούν σε βάθος χρόνου.
Να το χαίρεσαι φίλε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και το επιστέγασμα ενός μακροχρόνιου πλάνου, με βασικότερο όπλο τη φιναστερίδη.
Από εκεί και πέρα η επιλογή γιατρού για το συγκεκριμένο σενάριο ήταν ο δεύτερος πυλώνας της επιτυχίας.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, χωρίς θεραπεία - "φόρμουλα σύντηρησης", οι πλείστες ΜΜ δεν μπορούν να υποστηρικτούν σε βάθος χρόνου.
Να το χαίρεσαι φίλε.
Πάντα εύστοχος.
Ευχαριστώ φίλε και στα δικά σου.

vlafo

Well-Known Member
4 Χρόνια από την πρώτη μμ και 3 από τη 2η καμία υποχώρηση αντιθέτως είναι στα καλύτερα του το μαλλί.
Μια πρόχειρη χθεσινή δεν είναι πολύ καθαρή.

Συνημμένα

• 20241113_213645.jpg
    20241113_213645.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 373

Corona

Active Member
4 Χρόνια από την πρώτη μμ και 3 από τη 2η καμία υποχώρηση αντιθέτως είναι στα καλύτερα του το μαλλί.
Μια πρόχειρη χθεσινή δεν είναι πολύ καθαρή.
Οντως φιλε φαινεται να διατηρείται οπως ηταν...Πολυ καλό φαινεται, μαλλούρα σου έφτιαξε ο Dr Τυρκαλάς...Βάλε αν μπορεις και καμία πιο κοντινή γιατι ειναι λιγο μακρυνή αυτη πχ καμια selfie δικιά σου και καμια πανοραμικη από πανω...

vlafo

Well-Known Member
Γιατί να μη διατηρείται?
Δεν είμαι πιτσιρικάς να κινδυνεύω να φύγουν,μετά πάμε στο τελευταίο στάδιο της γεροντικής αλωπεκίας στα 65.
Ανεβάζω διάφορες υπό διαφορετικες συνθήκες και μια κανονική όπως με βλέπει ο άλλος δίπλα μου(η τελευταία που τα έχω πάρει κιόλας).

Συνημμένα

• 20241114_120948.jpg
    20241114_120948.jpg
    805.6 KB · Προβολές: 239
  • 20241114_121102.jpg
    20241114_121102.jpg
    1 MB · Προβολές: 215
  • 20241114_121145.jpg
    20241114_121145.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 210
  • 20241113_213925.jpg
    20241113_213925.jpg
    441.7 KB · Προβολές: 210

JimKan1

Well-Known Member
Βλαφο μπορεις να βαλεις και καμια τη δοτρια;
Εχει ενδιαφερον να δουμε πως ειναι γιατι εχεις βγαλει πολλα τριχοθυλακια, εκτος αν εχεις ανεβασει καπου και δεν την εχω δει.

bobby

Well-Known Member
Γιατί να μη διατηρείται?
Δεν είμαι πιτσιρικάς να κινδυνεύω να φύγουν,μετά πάμε στο τελευταίο στάδιο της γεροντικής αλωπεκίας στα 65.
Ανεβάζω διάφορες υπό διαφορετικες συνθήκες και μια κανονική όπως με βλέπει ο άλλος δίπλα μου(η τελευταία που τα έχω πάρει κιόλας).
Jet είσαι φίλε! Θύμισε μου σύνολο γκραφτ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Βλαφο να χαιρεσαι τη μαλλουρα σου φιλε! Στο τελος της ημερας αυτο ειναι που μετραει!!

Εξ αρχης το αποτελεσμα φαινοταν που θα παει, στο μακρυ μαλλι δε περιμενα τιποτα λιγοτερο δεδομενης της πυκνοτητας.

Υπαρχει μηπως καποια φωτογραφια(απο πανω) αυτης της μορφης(αριστερα) σε κοντο κουρεμα(δεξια);
1731594666629.png
1731595208106.png

vlafo

Well-Known Member
Thank you guys.
Στο τέλος πάντα το αποτέλεσμα μετράει.
Έχουμε βάλει σε 2 μμ 5000grafts όπου τα 3500 έχουν μπει α ζώνη και τα υπόλοιπα στο crown.
Δότρια έχω ακόμα απόθεμα 2500g δεν έχω φώτο,άλλα έβγαλα πρόχειρα κάτω από led στο μπάνιο να έχουμε μια εικόνα όπως και μπροστά.

Μου αρέσει όμως και είναι πιο καλή και συμπαγής κοντή πάρα με μακρύ μαλλί.
Προσωπικά επειδή αντιλαμβάνομαι πλήρως την αίσθηση πριν τις μμ με φουλ δότρια και τώρα πως είναι δεν μου αρέσει που είναι λιγότερα αλλά τι να κάνουμε.
Είναι ένα μικρό κόστος.
Φώτο που ζητάει ο Κώστας θα βρω αν κατάλαβα τι εννοεί.
Βασικό:
Μετά τους 18-24 μήνες η υφή και η ποιότητα αλλάζουν και γίνονται καλύτερα και πλέον έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το υπόλοιπο κεφάλι.
Θέλει χρόνο πάνω από όλα.

Συνημμένα

• 20241114_184945.jpg
    20241114_184945.jpg
    516.9 KB · Προβολές: 185
  • 20241114_185752.jpg
    20241114_185752.jpg
    489 KB · Προβολές: 199

theoblue

Well-Known Member
Thank you guys.
Έχουμε βάλει σε 2 μμ 5000grafts όπου τα 3500 έχουν μπει α ζώνη και τα υπόλοιπα στο crown.
Δότρια έχω ακόμα απόθεμα 2500g δεν έχω φώτο,άλλα έβγαλα πρόχειρα κάτω από led στο μπάνιο να έχουμε μια εικόνα όπως και μπροστά.

Προσωπικά επειδή αντιλαμβάνομαι πλήρως την αίσθηση πριν τις μμ με φουλ δότρια και τώρα πως είναι δεν μου αρέσει που είναι λιγότερα αλλά τι να κάνουμε.
Είναι ένα μικρό κόστος.
Βασικό:
Μετά τους 18-24 μήνες η υφή και η ποιότητα αλλάζουν και γίνονται καλύτερα και πλέον έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το υπόλοιπο κεφάλι.
Πολυ ενδιαφερον αυτο που γραφεις οτι η ποιοτητα των μεταμοσχευμενων μαλλιων συνεχιζει να βελτιωνεται ακομα και αρκετους μηνες μετα το ετος, κατι το οποιο ενισχυει ακομα περισσοτερο την πυκνοτητα/φυσικοτητα του αποτελεσματος.

Παντως στην πλειοψηφια των περιπτωσεων τα 3500 μπροστα ειναι must για σχεδον απολυτη φυσικοτητα σε ολα τα μηκη.

hairlosscursed

Well-Known Member
Thank you guys.

Είναι ένα μικρό κόστος.
Βασικό:
Πήρες το αποτέλεσμα που σου αξίζει.
Προσπάθησες, έψαξες, κόπιασες και ιδου!!!
Να έχεις υγεία να το χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε και εμεις φίλε μου γιατί πρέπει να χαιρόμαστε με την χαρά του φίλου μας !!!!

VLAFO ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ !!!!

vlafo

Well-Known Member
Πήρες το αποτέλεσμα που σου αξίζει.
Προσπάθησες, έψαξες, κόπιασες και ιδου!!!
Να έχεις υγεία να το χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε και εμεις φίλε μου γιατί πρέπει να χαιρόμαστε με την χαρά του φίλου μας !!!!

VLAFO ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ !!!!
Η ουσία αυτή είναι at the end φίλε μου.
Να προσπαθούμε ο καθένας όσο μπορεί να παίρνει το μέγιστο που μπορεί και αυτό το μέγιστο να μπορεί να το δώσει και ο γιατρός με το team του.
Και εδώ το φορούμ είναι μια εύκολη λύση για όλους να βλέπουν,να συγκρίνουν και να επιλέγουν που θα καταλήξουν.
Αυτός είναι και ο σκοπός του και αυτό ευχόμαστε για όλα τα παιδιά να πάνε καλά.
Όχι όμως κατευθείαν στους γιατρούς ότι τους πούνε αλλά μέσα από έρευνα και ψάξιμο.

Υγ:Στην τελική μόνο ο Θρύλος μας ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά.:)

Corona

Active Member
Γιατί να μη διατηρείται?
Ναι όντως απλά δεν ξέρω και την ηλικία σου γιαυτο σε ρώτησα αν διατηρείται….Πολύ καλο δείχνει πάντως…. Να το χαίρεσαι…

oreo

Well-Known Member
Γιατί να μη διατηρείται?
Μία χαρά σε βρίσκω νεαρέ

Μπλουζα