Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εννοώ κάποιος με μεγάλο θέμα ειναι ικανοποιημένος και ας μη πάρει το τέλειο αποτέλεσμα που θα έπαιρνε κάποιος με μικρό θέμα γιατι απλά λόγω προβληματος και δότριας ειναι αδύνατον να το καταφέρει αν δεν έχει τη δότρια να το κάνει. Το ότι θέλει μεγαλύτερη προσοχή ναι το ξέρω.Επίσης κάποιος που έχει μεγάλο πρόβλημα πρέπει να το ψάχνει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και όχι εγώ ή ο oreo που είχαμε μικρό πρόβλημα.
Γιατί και λάθος να γίνει είναι εύκολα αναστρέψιμο.
Μαξιλάρι η σκυλί είναι η αριστερή?Quiz βρείτε το λάθος στις φωτογραφίες
Αλποκούναβο χααχααχχααχχααχχαχαΜαξιλάρι η σκυλί είναι η αριστερή?
Σε πυκνότητα μοιάζει με ένα ριχτάρι που έχω για τον καναπέ χαχαχαχαΑλποκούναβο χααχααχχααχχααχχαχα
Αυτός πρέπει να ήταν συμβατός με μυρμηγκοφάγοΣε πυκνότητα μοιάζει με ένα ριχτάρι που έχω για τον καναπέ χαχαχαχα
Τελικά εσύ τώρα είσαι ?Αυτός πρέπει να ήταν συμβατός με μυρμηγκοφάγο
ένας φίλος του vlafo είναιΤελικά εσύ τώρα είσαι ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολυ πυκνη και μαυρη τριχα στο κεντρικο μερος πισω της occupital. Μπορεις και να μαυρισεις ακομα πιο πολυ οταν το θελησεις. 1 σπαρος/2 τριγωνια!10 μήνες και οδεύουμε προς το τέλος.
Με βρεγμένα,στεγνά,νυχτερινή φώτο και σε φως ημέρας.
Τέλος εννοώ του 12μηνου που είναι και το τυπικό για να κλείσει μια πλήρη παρουσίαση.Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, δικαιώθηκες για την επιλογή σου όπως φαίνεται, όταν λες τέλος εννοείς αυτής της μμ ή γενικά με τις μμ; Υπάρχει κάτι που σκεφτεσαι να κανεις ακόμα;
Εκεί είναι το καλύτερο κομμάτι.Πολυ πυκνη και μαυρη τριχα στο κεντρικο μερος πισω της occupital. Μπορεις και να μαυρισεις ακομα πιο πολυ οταν το θελησεις. 1 σπαρος/2 τριγωνια!
Αψογος φιλε.. Οφειλει να σε πληρωσει χρυσαφι ο Τιρκαλας για τη δωρεαν διαφημιση.
Άντε όλο λόγια και δικαιολογίες ακούω.ΠΥΡΑΥΛΟΣ !!!!Αντε να παίρνουν σειρά και οι ανύπαντρες .....
Ο ζελες/υγρο μαυριζει τεχνητα τα μαλλια και ετσι του παει διπλα..Vlafo οι τριχες στην δότρια είναι άσπρες και αφού μεταμοσχεύθηκαν στη hairline ξαναμαύρισαν η δε βλέπω καλά ;